בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
13 במאי 2012
מתחת לכרית
לפני 12 שנים •
13 במאי 2012
בלוסום(לא בעסק) • 13 במאי 2012
אתה משכיב אותי על המיטה
רכונה קדימה מהמותניים ועד הראש בהתחלה עוד ניסיתי להשען על הידים אבל מהר מאד גיליתי שזה מאבק אבוד מרגישה אותך עומד מאחורי אבל ראשי קבור מתחת לכרית ואינני רואה דבר מפשיל לי את המכנסיים והתחתונים ונותן לי ספנקים חזקים ואז בשני אגודליך מפשק את פלחי ישבני אתה מחדיר את איברך לאיברי לצורך סיכה ואז יוצא ממני, אני גונחת ומתחננת שתשאר בתור החור שלך ואז אתה נועץ את עצמך לתוך ישבני זה כמעט כמו ביתוק בתולין, כל כך הרבה זמן לא עשיתי שם כלום... החדירה שלך מכאיבה לי ומהנה לי בו זמנית ראשי ממשיך להיות קבור מתחת לכרית, ואני כבר צפה לי בעולם אחר אתה יוצא מחור הישבן שלי, אני מאוכזבת וחושבת שבכך סיימנו אך לפני שאני מבינה מה קורה לי פה אתה חודר אלי בעוצמה לכוס לוקח את מה ששלך, לא שומר על קצב סדיר ולא נותן לי להתרגל לתנועותיך אני מרגישה שאני עוד שניה משתגעת ומתחננת האם אתה מוכן לשמור בבקשה על קצב אחיד? האם תסכים להביא אותי לאורגזמה? אתה נעתר לי ומגביר את הקצב, שולח יד אחת לדגדגן שלי ומעסה אותו, אני עוד שניה מתפוצצת, ומתחננת - אנא תן לי לגמור... אתה ממשיך לדהור עלי, לזיין אותי ראש מתחת לכרית וכולי רק חורים לשימושך... ואז אני מתעוררת מהחלום... |
|