סמרטי |
לפני 12 שנים •
4 באוג׳ 2012
שליטה כספית - זה קיים בארץ?
לפני 12 שנים •
4 באוג׳ 2012
סמרטי • 4 באוג׳ 2012
חברות וחברים יקרים,
בשיחות עם דומיות מחו״ל הבנתי שהתופעה הזו שכיחה יחסית , אך עם תמורה מהמלכה בסיישן ו/אוהחפצים של המלכה, קליפים - יש כאלו שרק משלמים וזהו. אותן דומיות , מהתרשמותי האישית הן שולטות איכותיות , רהוטות, אינטלגנטיות ומעל הכל אנושיות . נתקלתי בתופעה אם בחורות מסויימות כאן שישר דורשות כסף כתנאי לתקשר איתן , אני לא אומר שזה פסול ( אני אישית לא מתחבר לתת מכספי למישהי שאפילו לא שוחחתי איתה רק בגלל שהיא רוצה / אך זה כנראה עניין של טעם ). מסקרן אותי לדעת : האם תופעת השליטה הכספית מפותחת בארץ? אם כן , מה מקובל ? האם לא מפחדים/ות מניצול כספי ממתחזים שמחפשים לרמות? אם מישהו מוכן למסור את כספו למישהי שהוא אפילו לא דיבר איתה , האם בכך זה מסתיים? האם זה גורםמלמשהו ? האם יש המשכיות כל שהיא לאחר מכן? |
|
drm(מתחלף) |
לפני 12 שנים •
4 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 באוג׳ 2012
drm(מתחלף) • 4 באוג׳ 2012
לצערי הרב קיימות כאן לא מעט נשים שדורשות את זה. אני לא יודע כמה גברים באמת נענים לדרישות מגוחכות כל כך, אבל אם הן ממשיכות בזה אז כנראה שיש גברים שכן.
עד כמה שאני יודע אין כללים לעניין הזה וכל אחת לעצמה. בהחלט יש סיכון לניצול והתחזות (וזה בהחלט יכול להיות גבר מאוחרי הפרופיל). ובסופו של דבר יש דברים הרבה יותר טובים לבזבז עליהם את הכסף שלך מאשר על ילדה מפונקת מאוחרי מסך מחשב רק כי מתהדרת בשם "מלכה", ומעניין כמה מהן באמת יכולות לקרוא לעצמן כך... |
|
555(שולטת) |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
555(שולטת) • 6 באוג׳ 2012
drm כתב/ה: לצערי הרב קיימות כאן לא מעט נשים שדורשות את זה. אני לא יודע כמה גברים באמת נענים לדרישות מגוחכות כל כך, אבל אם הן ממשיכות בזה אז כנראה שיש גברים שכן.
לא יודעת מה איתך, אבל בחמש דקות בצ'ט פה קיבלתי כעשר הצעות כספיות מנשלטים (בכסף או שווה כסף) ואפס דרישות מנשים. או במילים אחרות - חלוקת התפקידים בין המציע לניצע אינה בהכרח כפי שתיארת. |
|
סמרטי |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
ידוע אך זה לא אמיתי..
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
סמרטי • 6 באוג׳ 2012
יקירה , אני מאמין למה שכתבת אך אני לא מאמין לרצינותם של אלו שכתבו....
בתור גבר נשלט , אני יודע שברגעים של "רצון חזק מאוד " אני מוכן ללכת עד הירח - אך ישנם דברים (וזה במעט הכל ) שאני מוכן לעשות בכל מצב - אך לתת כסף לסתם מישהי (ואולי זה בכלל מישהו...) זה לא קשור בכלל לבדס"מ - זה ניצול לכל דבר בדיוק כמו לחטוף מקל מנכה ולומר לו שאם הוא רוצה אותו בחזרה אז שישלם.. מה הקשר בין סתם לתת למישהי כסף שאין לך שום קשר אליה ולפעמים אפילו לא רואה/שומע אותה וליחסי שליטה ? זו לא שליטה שמבוססת על רוח הבדס"מ ועקרונותיו כי זה יותר מתקרב לתחום הפלילי (ניצול ציני , הולכת שולל וכיו"ב ) מאשר לאתר הזה ולאלו שחברים בו ממקום אמיתי. אני שנים נשלט ורק בשנים האחרונות החלה התופעה המכוערת הזו , שאני פונה למישהי או אפילו מישהי פונה אליי והעקרון הוא פשוט : אני מנסה להציע את עצמי (למרות שהפרופילים בהרבה מהמקרים לא עשירים במידע ) והתשובה מהצד השני "קנה/תן לי ". מצטער זה לא יחסי שליטה - אין כאן יחסים בכלל. אני מבדיל כמובן בין מלכות בתשלום שמצהירות על כך מראש אף גם הפרופילים שלהן נראים בהתאם. |
|
555(שולטת) |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
Re: ידוע אך זה לא אמיתי..
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
555(שולטת) • 6 באוג׳ 2012
שפוט מהלב כתב/ה: זה ניצול לכל דבר בדיוק כמו לחטוף מקל מנכה ולומר לו שאם הוא רוצה אותו בחזרה אז שישלם.. אני מקווה שיש מי שייעלב מהאנלוגיה ובכל מקרה - לא ברור לי כיצד אתה משווה בין אשה שמציעה (או מציעים לה) יחסי גומלין עם מרכיבים מסוימים (וכן, בשוק חופשי אדם רשאי להחליט ששיחה איתו עולה כסף, כפי שעושים אלפי בעלי מקצועות חופשיים), לבין מעשה אלימות במסגרתו נלקח ממישהו משהו ששייך לו והוא תלוי בו (והשבתו מותנית בתשלום). תכתבו בגנותן של הונאות, של שקרים, של גניבות, אבל אל תשוו בין נשלטים לנכים שחשים חסרי אונים ללא מקל הליכה (שזה עתה נחטף מידיהם) ואל תטילו את האשמה לפתחן של שולטות. יש מידה לפחות שווה של פרואקטיביות בציר הזה מצד הנשלטים. ומה עם כל הנשים, שתוך ניצול מצבן הכלכלי הרעוע יש מי שישלם עבור הזכות לרייר על בהונותיהן? במקרה הזה אין לך בעיה כל עוד זו עסקה בין שני בגירים? |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
שפוט חביב
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
up u rs(אחרת) • 6 באוג׳ 2012
תשמע, בכל ימי שהותי (הלא ארוכים אמנם...) בכלוב- מעולם לא בקשתי שקל, אבל קבלתי הצעות למכביר לשלם לי- ולא סתם תוך כדי השיחה הראשונה ,אלא על המשפט הראשון.
בקיצור- בתלונות תבואו רק אל עצמכם. אתה באמת משווה את הצורך להיות נשלט לנכות? לדעתי-מי שמוכן לתת כסף לאשה שמעולם לא פגש רק בגלל התואר "שולטת", מתוך תקווה שזה יצור אצלה עניין בו - הוא פשוט אומלל. נקודה. |
|
kore |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
שליטה כספית -
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
kore • 6 באוג׳ 2012
אין לי אלא לציין שפראיירים לא מתים, הם רק "נשלטים"
|
|
ניקי666 niki |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
ניקי666 niki • 6 באוג׳ 2012
מלכות בתשלום אני מעריך ,הן לפחות נותנות שרות בעבור הכסף .
אבל לקחת כסף ככה סתם רק בגלל שנכנסת בתור שולטת לכלוב ..באמת אוממלל מי שמסכים . |
|
האח הקטן(נשלט) |
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
זו בדיוק הפנטזיה
לפני 12 שנים •
6 באוג׳ 2012
האח הקטן(נשלט) • 6 באוג׳ 2012
לשלם לסתם מישהי. לא למלכה בתשלום.
ברור שזה לא מציאותי. |
|
הדורבנים(נשלט) |