שומר הכלוב(נשלט) |
לפני 12 שנים •
29 באוג׳ 2012
מה לא בסדר איתו או איתה ....
לפני 12 שנים •
29 באוג׳ 2012
שומר הכלוב(נשלט) • 29 באוג׳ 2012
כפילה של אנג'לינה ג'ולי דקרה נהג מונית שלא הסכים להמשיך לענג אותה
הוא נהג מונית נשוי עם שלושה ילדים, היא נוסעת מהממת שמזמינה אותו לביתה - אם לא היה מדובר באונס לכל דבר, זה היה יכול להיות סיפור מעולה לספר לחבר'ה הסיפור הזה מטריד מהרבה בחינות, אבל בעיקר בשל העובדה שמדובר באונס לכל דבר - אבל לא זוכה לסיקור כזה בכלל. ניקולא סטן, נהג מונית רומני, התלונן במשטרה שנוסעת טובת מראה, הדומה מאוד לאנג'לינה ג'ולי, דקרה אותו אחרי שהוא סירב לענג אותה בפעם השלישית ברציפות. סטן סיפר למשטרה שלומיניטה פריוק המהממת בת ה-30 הכריחה אותו באיומי סכין לקיים איתה יחסי מין ולבצע בה מין אוראלי. לדבריו, פריוק ביקשה ממנו לעזור לה לסחוב את השקיות לביתה כשהיא ירדה מהמונית ובדירה היא דרשה ממנו סקס מיד. כשהוא סירב היא לכאורה שלפה סכין והכריחה אותו להתפשט. לדברי המשטרה, יכול להיות שפריוק אנסה אותו כשהייתה תחת השפעת תרופות אבל את סטן האומלל זה לא מנחם. האב לשלושה ילדים מספר שחבריו צוחקים עליו כי הוא סירב לכפילה היפהפיה של הכוכבת ההוליוודית: "זה נורא. הפכתי לסלב מקומי וכולם מדברים עליי. הם לא מבינים למה סירבתי ולא יודעים איך זה כשאישה משוגעת צורחת עליך באיומי סכין". לומיניטה פריוק צילום׃ dailymail.co.uk לדבריו, "הם הסתכלו עליה ועליי וצחקו אבל אני חושב שכל אחד היה מתקשה לבצע את האקט באיומים, אפילו אם מדובר במיס רומניה. היא ביקשה ממני לעזור לה עם השקיות וכשעלינו למעלה היא הכניסה אותי למטבח ואמרה שהיא חייבת לשכב איתי", סיפר נהג המונית הנשוי. "אני חושב שהיא לא רגילה שמסרבים לה בגלל שהיא זעמה עליי מאוד", הוא שיחזר. "היא שלפה סכין והכריחה אותי להתפשט ולקיים איתה יחסי מין. כשסירבתי היא תקפה אותי עם הסכין ואחרי שהכריחה אותי להיות איתה היא עדיין דקרה אותי". סטן סיפר למשטרה שהוא הצליח להימלט רק אחרי שנעל את עצמו בחדר השינה וחייג למוקד החירום בטלפון הנייד שלו. המשטרה דיווחה שהוא פונה לבית החולים עם יותר מחצי תריסר פצעי דקירה ולמרות שלא נאמר האם פריוק נעצרה, נמסר שהחקירה בעיצומה. http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Article-9ad9043990d6931006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 |
|
barnit |
לפני 12 שנים •
31 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
31 באוג׳ 2012
barnit • 31 באוג׳ 2012
הסיפור הזה ממש מקומם
איפה נגמרת השיטחיות שלנו? גם אם הוא משקר וגם אם לא, גבר שפונה בטוענה שאישה כפתה עליו קיום יחסי מין איימה עליו בסכין ואף דקרה אותו. צריך להתייחס אליו טיפה יותר ברצינות. אפילו לא דובר על מעצר מיידי של האישה. כל הסיפור סובב רק אחרי כמה יפה היא ואיך היא דומה לאנג'לינה ג'ולי. אם זאת הייתה אישה שהותקפה ע"י גבר, מיד היו מכניסים למעצר את האנס וכולם היו מכפישים את שמו. אבל בגלל שזאת בחורה יפה, כולם מאבדים את שיפוט הדעת? |
|
Ashba(נשלט) |
לפני 12 שנים •
31 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
31 באוג׳ 2012
Ashba(נשלט) • 31 באוג׳ 2012
אותה קל להסביר
בחורה עם בטחון עצמי נמוך שלא שלמה עם הגוף שלה הפכה את עצמה ״לאידיאל״ יופי (כנראה ניתוחים) הסתובב לה השכל בגלל הדחיה של הנהג מונית דחיה זאת חוויה מאוד לא נעימה במיוחד אחרי שהיא השקיעה זמן כסף כאבים שיקום ומה לא והוא כנראה נבהל ממנה(נשמע שהיא היתה אגרסיבית מדי בשבילו) ולא רצה להיכנס למיטה החולה שלה(...) קצת יותר קשה להבין אתו בגלל הדחף הטבעי שיש בכל גבר |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
31 באוג׳ 2012
לפני 12 שנים •
31 באוג׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 31 באוג׳ 2012
קצת מוזר שבחרת לשים את זה דווקא בפורום של שליטה נשית... זה מזכיר לך פמדום, הקטע הזה?
טוב נו, אני לא מתחברת לזה אבל אולי זה מעורר פנטזיית אונס של איזה מישהו. זה נראה לי די מסורבל בתור פנטזיית אונס. אמנם היא מאד יפה, אבל גם מאד לא מאוזנת. אני תמיד מדמיינת שולטת-פנטזיה בתור קרת רוח ביותר. או שיש סיבה אחרת, למה זה כאן?... ובאופן כללי, כן, מאד מקומם ומרגיז שלא לוקחים אותו ברצינות. במידה מסויימת יש מן המשותף ביחס שלנו לגברים ולנשים כשהם קורבנות תקיפה מינית - מתחילים להתעסק בקורבן ובהאם הוא היה אמור לרצות את זה, במקום בכך שלתקוף אנשים זה פשוט לא בסדר ושלכל אחד יש זכות לסרב למגע מיני בלי שיחפרו בסיבות שלו. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
1 בספט׳ 2012
הדורבנים(נשלט) • 1 בספט׳ 2012
מה זאת אומרת קשה להבין אותו?!
"הדחף הטיבעי בכל גבר"?? הבן אדם פונה לבית החולים עם 6 דקירות. בהנחה שהגרסה שלו אמיתית, זה דוחה, אפילו המחשבה האת. |
|