ברק |
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
נגע הסמים
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
ברק • 28 בינו׳ 2004
פרולוג
טוב אז אני אזהיר מראש שאני לא הולך להטיף לכם או ללמד משהו זה סיפור אמיתי שקרה לי ושכול אחד יקח ממנו מה שהוא רוצה ודרך אגב השמות והמקומות לא שונו והשותפים יודעים שזה מתפרסם מקרה שקרה כך קרה: זה היה בקיץ 2002 אני ענת ישי ונטע היינו אנשי מסיבות רצים ממסיבה אחת לשנייה שותים רוקדים ומשתוללים כאילו אין מחר וכן מרביצים איזה גוינט קטן פה ושמה אבל לא משהו רציני ככה בשביל "לסדר את הראש" זו הייתה מסיבת טבע משהו מטורף ,על הר ברמת הגולן (הר נמרוד) באמצע המסיבה ענת מושכת אותי הצידה ואומרת לי "לישי יש סופר סקאנק מיוחד ,משהו שהוא הביא מסיני" סבבה נשב ,נשב שאני אסרב לנסות משהו חדש(והדומיות שביינכן יודעות שאני בעל ראש פתוח) הלכנו הדלקנו לקחתי כמה פאפים , הרגשתי מיד את האפקט את הדם זורם בי כמו חשמל המוזיקה חודרת לי לעצמות הכוכבים בשמים מחליפים צבעים אני וענת התחחלנו לצחקק וישי בהה בנו אבל אז משהו השתבש הטריפ התחיל להתגבר ושנייה לפני שאיבדתי שליטה אמרתי לישי שאני צולל זה היה הקוד שלנו לטריפ רע משם אני זוכר רק פלאשים פתאום אני על האדמה הגוף שלי שוקל טון פתאום אני מרגיש שאני בוער מחום ואני על מכסה האוטו עוד פלאש ואני מרגש מחושמל ונטע ממלמלת משהו מולי ואז הפלאש הכי חזק אני מרגיש שאני קופא מקור ידעתי שהקור זה השלב האחרון ביציאה מטריפ רע זהו נגמר אני שוכב באוטו נטע עליי והדבר היחיד שאני מצליח להגיד זה: "את חונקת אותי עם השדיים המפלצתיים שלך" ישי וענת עדיין מצחקקים אני קם ויוצא מהאוטו אני שמחה שחזרתה אליינו ענת זורקת לי "יאללה יאללה בואו לרקוד" אני עונה לה נטע רצה פנימה וצועקת פצצצצצצצצצצצצצצצצצות אפילוג אני לא יודע מה איתכם הדבר היחיד שאני למדתי מכול זה שבחיים אבל החיים אל תתנו לבחורה עם שדיים גדולים לחמם אותכם אתם עלולים להיחנק למוות |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
Rocco(שולט) • 28 בינו׳ 2004
רק ציצי גדול...!
|
|
Tame |
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
Tame • 28 בינו׳ 2004
טוב, עכשיו כולם יגידו שאני תמים אבל...
מה זה סקאנק? (ולא להגיד בואש או משהו בסגנון) |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
טיימי מותק
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
זיקית • 28 בינו׳ 2004
סופר סקאנק זה זן של קנביס (מרי ג'יין, מריחואנה ושאר כינויים) שאמור להיות מאוד מרוכז וחזק..
|
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
Rocco(שולט) • 28 בינו׳ 2004
ואני אשתה לכבוד זה...
יותר נכון אעשן |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 בינו׳ 2004
Tame • 28 בינו׳ 2004
אה... טוב נו, אני כבר חשבתי יותר לכיוון הפטריות ודומיהן...
זה לא נשמע כמו תאור של טריפ מגראס.. אבל מצד שני כנראה שלא ניסיתי "סופר סקאנק" מימי... |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
חהי חהי חהי חהי חהי
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
QriS(מתחלף) • 2 בפבר׳ 2004
יוקמו עוד מוסדות גמילה מציצים ענקיים לאלתר !! |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 2 בפבר׳ 2004
סיפור אמיתי:
פעם לפני הרבה שנים הייתי אופה עוגיות (מהזן שמתחיל להשפיע אחרי שעה ) והינו מחזיקים אותן בקופסאת עוגיות נפרדת גבוהה שאפילו הילדה המטפסת שלי לא תגיע. מעשה שהיה כך היה.... יצאנו לסרט אני והאבא של הילדה והזמנו ביביסיטר (הילדה של השכנים, בת 16 ) כשחזרנו מצאנו את הביביסיטר על הריצפה מנסה לעוף /לשחות ? הילדה שלי רדומה לידה וקופסאת העוגיות ריקה (כמות גראס של שבוע) הילדה שלי התעוררה כאילו כלום אבל הביביסיטר התעוררה אחרי יום בטוחה שעלה לה חום גבוהה ולכן ההזיות הילדה אמרה לה לא לאכול עוגיות זעתר מהעציץ של אבא אבל ההיא לא הקשיבה משום מה . מסקנה להשאיר ילדים עם ביביסיטר בדיאטה או עם אחד הסאבים |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
Rocco(שולט) • 2 בפבר׳ 2004
או לתת את הקופסה לי
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 2 בפבר׳ 2004
אתה יודע שאין יותר גידולים בבית , הגנן .....
מבטיחה אתה המוזמן הראשי בפעם הבאה |
|