נוריתE |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
אונס..
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
נוריתE • 21 בספט׳ 2012
גבר טורכי אנס ברווז
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284395,00.html הם אונסים גם ברווזים: גבר מאזור העיר בורסה בטורקיה נעצר בחשד שאנס ברווז השייך להוריו של אשתו. כך דיווח אמש (יום ה') העיתון הטורקי "הורייט". לברוז שלום |
|
'Bambi'(אחרת) |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
הכי הרס אותי
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
'Bambi'(אחרת) • 21 בספט׳ 2012
"הברווז לא יכול ללכת"
|
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
נוריתE • 21 בספט׳ 2012
its unspeakable |
|
איש אחר(אחר) |
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בספט׳ 2012
איש אחר(אחר) • 21 בספט׳ 2012
מצחיק שטורפי הברווזים ושאר בעלי החיים מרימים קול זעקה על אונס כזה. במה אתם יותר טובים?
או שהתלונה היא על כך שברווז שנאנס לא טעים... |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 22 בספט׳ 2012
זאת לא זעקה, אחר. זאת זעקת צחוק, נו נו נו! יצור חי עבר אונס, ואולי אפילו אונס הומוסקסואלי, ואתם צוחקים!
|
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
נוריתE • 22 בספט׳ 2012
תרגעו
כבדים. טורפי הבשר יש להם זכות לחיות לא פחות מהמילטנטנים אוכלי החסה אנחנו לא נכנסים לכם לחיים צאו משלנו עד כאן פוליטיקה. אני כששמעתי גבר תורכי אנס ברווז התחלתי לצחוק כי זה, מצחיק לא החיה המסכנה אלא התורכי שאנס אותה אבל תחשבו כמה דאגה וטיפול החיה הזאת מקבלת ותהיו בטוחים שהברווז הזה, ימות מזקנה טובה. אז דיי |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 22 בספט׳ 2012
אגב, פרסמתי את הלינק בפייסבוק, להלן תגובה שקיבלתי. אשמח לתגובות
"בעל חיים אומלל נפצע קשה ונזקק למספר ניתוחים כדי להציל אותו, כך עולה מהכתבה. מצטערת, לא ממש מוצאת את ההומור בעניין, מעבר למשחקי המילים. בעל חיים הוא יצור חסר ישע. במובן זה, הוא בדיוק כמו תינוק אנושי - יצור חי חסר ישע. אני מניחה שאם הייתה כתבה על גבר שאונס תינוק עד כדי כך שאיבריו הפנימיים מדממים והוא בסכנת מוות, בודדים האנשים שהיו מוצאים את זה משעשע (גם אחרי שהתינוק יצא מכלל סכנה). נסי תרגיל מחשבתי: החליפי את הברווז בחתול, למשל (פתאום זה קצת פחות מצחיק, כי זו חיה שאנחנו מחשיבים קרובה יותר, מגדלים אותה בבית), החליפי אותה בכלב וזה ממש ייראה פחות מצחיק. נו, אז איפה השוני? רק משום שזה ברווז?" |
|
kakleta(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
kakleta(לא בעסק) • 22 בספט׳ 2012
ברווזה שנאנסה טעימה פי שניים בתוספת חלבון טורקי.
בטח נמכרה במחיר שיא. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
נוריתE • 22 בספט׳ 2012
שיר רעב כתב/ה: אגב, פרסמתי את הלינק בפייסבוק, להלן תגובה שקיבלתי. אשמח לתגובות
"בעל חיים אומלל נפצע קשה ונזקק למספר ניתוחים כדי להציל אותו, כך עולה מהכתבה. מצטערת, לא ממש מוצאת את ההומור בעניין, מעבר למשחקי המילים. בעל חיים הוא יצור חסר ישע. במובן זה, הוא בדיוק כמו תינוק אנושי - יצור חי חסר ישע. אני מניחה שאם הייתה כתבה על גבר שאונס תינוק עד כדי כך שאיבריו הפנימיים מדממים והוא בסכנת מוות, בודדים האנשים שהיו מוצאים את זה משעשע (גם אחרי שהתינוק יצא מכלל סכנה). נסי תרגיל מחשבתי: החליפי את הברווז בחתול, למשל (פתאום זה קצת פחות מצחיק, כי זו חיה שאנחנו מחשיבים קרובה יותר, מגדלים אותה בבית), החליפי אותה בכלב וזה ממש ייראה פחות מצחיק. נו, אז איפה השוני? רק משום שזה ברווז?" כן כי זה ברווז בנאדם בא למחותנים שלו עם אישתו ואונס לא פחות ולא יותר את ברווז המחמד זה,מצחיק נכון תחליפי את הברווז בכל דבר שאנחנו מקושרים אליו יותר אז זה באמת לא מצחיק אני חושב ת שאם היו כותבים תרנגולת זה היה קצת פחות מצחיק אותי האמת אם בכלל אבל, ב אל- הים הכותרת,היא השוס "ברווז עיתונאי" גבר תורכי אנס ברווז גבר, תורכי אנס ברווז זה מגלגל מצחוק תיראי איזה כותרות זה עושה ממש לא צריך להעמיק יותר מידי והפייסבוק נו טוף כשכל שני שילשי רביע ושבת גם מראים שמה תמונות של חיות שהתעללו בהם אנשים שם רציניים מידי. |
|
Brave girl |
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
זה רק אני או ש...
לפני 12 שנים •
22 בספט׳ 2012
Brave girl • 22 בספט׳ 2012
אני פשוט לא מבינה מה מצחיק פה.
זה חולני זה מגעיל וזה עצוב תיראו לאן היגענו.... אותי זה פשוט מחריד |
|