מנהיג |
לפני 12 שנים •
10 באוק׳ 2012
חיי היום יום
לפני 12 שנים •
10 באוק׳ 2012
מנהיג • 10 באוק׳ 2012
נתחיל בזה שאין לי נסיון בכתיבה ולכן זה יהיה חלק נסיוני שכזה
אני סטודנט ומה שקורה לי הוא כזה, אתם מכירים את התחושה הזאת שאתם מכירים מישהו\משהי ואתם פשוט מרגישים קליק שכזה,הרגשה כזאת שאתם יכולים לפרוח ביחד אך כרגיל יש את הקארמה שבאה לשחק לך משחקים ובאה לבחון האם אתה דבק באמונתך שהקליק הראשוני הזה יוכל להתפתח לאנשהו. לאחר חודשיים של הכרות עם סטודנטית מדהימה רזה ילדה טובה בלונדינית עיניים כחולות ירוקות משגעות חיוך מקסים ועם זאת ציניסטית תמימה אפשר להגיד נאיבית אבל פשוט מתוקה וכומבן שאיך שהכרתי אותה היא כבר התחילה לצאת עם מישהו כבר שבועיים לפני אבל אני ממשיך בקו כזה של פלרטווטים קלים וברגע שמערכת היחסים תגיע לעירעור קטן אני אסגור את זה משום שאני גבר שאי אפשר שלא לאהוב כשאני רואה בך מישהי קרובה אלי או חבר קרוב אך בת זוג תחתי מרגישה שכל העולם פרוש תחתיה והיא מרגישה עטופה ומוגנת ויודעת שאני תמיד שם בשבילה ואני משרה אווירה של בטחון ורוגע שכזאת (כך אומרים לפחות) ואני פשוט מחכה להמשך ובזמן ההמתנה אני אהי כנה ואודה שלא הייתי נזיר וכן שכבתי עם כמה בנות זוג חלקן סקס טוב חלקן פחות וחלקן אפשר לקנות אותה מטקה ואולי אספר בהמשך... |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 11 באוק׳ 2012
חומרים מהסוג הזה הם מצוינים לבלוג.
|
|
גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
גברים(שולט) • 11 באוק׳ 2012
צעיר, תוסס, מחייך ומרענן במדבר הפורומים היוקד הזה. אני אהבתי.
ובכלל, סוף סוף יש לנו אסטרטג, מתכנן ומבצע ברמה. כזה נחוש ואידיאליסט, שיודע בדיוק מה הוא רוצה, חושב כמה צעדים קדימה, מכסה את כל האפשרויות ומחכה בסבלנות לרגע הנכון לנעול על היעד. מנהיג אמיתי. בדיוק כזה אנחנו צריכים במקום ברק וביבי כדי לטפל בעניין האיראני. חבל שהוא כל כך עסוק בתקופה הקרובה. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 11 באוק׳ 2012
אני חשבתי שיש לנו כבר לפיד בוער למטרות אירניות ושות'?!
|
|
מישלי |
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באוק׳ 2012
מישלי • 11 באוק׳ 2012
גברים כתב/ה: צעיר, תוסס, מחייך ומרענן במדבר הפורומים היוקד הזה. אני אהבתי.
ובכלל, סוף סוף יש לנו אסטרטג, מתכנן ומבצע ברמה. כזה נחוש ואידיאליסט, שיודע בדיוק מה הוא רוצה, חושב כמה צעדים קדימה, מכסה את כל האפשרויות ומחכה בסבלנות לרגע הנכון לנעול על היעד. מנהיג אמיתי. בדיוק כזה אנחנו צריכים במקום ברק וביבי כדי לטפל בעניין האיראני. חבל שהוא כל כך עסוק בתקופה הקרובה. שלא נדבר על תרומתו לריענון השפה העברית ("ציניסטית, פלרטווטים, מטקה"... והייתי עדינה) * באמת מזמן לא בדקנו את החידושים שהאקדמיה הוציאה. |
|