בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

השאלה הראשונה

Cards
לפני 12 שנים • 23 באוק׳ 2012

השאלה הראשונה

Cards • 23 באוק׳ 2012
לא יודע למה, פשוט הרגשתי צורך לשתף אתכם/ן,

השאלה הראשונה, אני חושב שהשאלה הראשונה כאן בפורום, באתר, בעולם ה-בדס"מ, היא "האם לשאול את השאלה הראשונה" יותר מכל שאלה אחרת.

אנשים רבים פוחדים שאנשים אחרים ישתמשו בידע שיש להם עלינו כבנשק "יום-הדין" רק בגלל שלא קיבלנו את זה בעצמנו.

ברגע שקיבלנו את זה, אנחנו עוברים לשלב הבא בתהליך, השלב של הקבלה. קבלה של חלק שהוא בלתי נפרד מאיתנו שקיים בתוכינו .

בואו נודה, בעצם השאילה אנחנו מודים שאנחנו מתעניינים בתחום מסויים, מודים בפני אנשים אחרים או בפני עצמנו.

אז אני יושב כאן ובא לכתוב את השאלה הראשונה שקשורה לדבר שמגדיר אותי, את אישיותי,
וזה מרגיש לי ממש מוזר/קשה. כאילו אני קודח חור בחזה ונותן לכם לצפות דרכו באיך פועם ליבי.

איך הריאות שלי נושמות. לראות את הזרמים עוברים במוח ומזינים את הגלגלים שמזיזים אותי.

ופה זה מתחיל להיות מוזר.

סיעור מוחות של שאלות. שאלות כמו, "איך אנסח את השאלה הראשונה שלי כאן?" , " איזה חלק אני רוצה שאנשים אחרים יראו?", " האם בעולם הזה שהזוי בפני החיצוניים, עדיין אהיה מוזר?"
"האם אני בכלל מוכן להודות בחלק הזה בתוכי או פשוט כדאי יהיה לשתוק ולקבור את זה עם העצם של הכלב, איפשהו בחצר האחורית ולשכוח את המיקום עם הזמן?"

אז מעניין אותי אנשים, נשלטים ונשלטות, עבדים ושפחות, אדונים ומלכות, מה הייתה השאלה הראשונה שלכם בתחום הזה, כאן בפורום ובכלל בתחילת הדרך, בתחילת הגילוי העצמי האישי שלכם?