אורלי(שולטת) |
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
Orly's Fetish Parties - THIS IS HALLOWEEN - יום שישי 2.11.12
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
אורלי(שולטת) • 28 באוק׳ 2012
Boys and girls of every age
Wouldn't you like to see something strange? יום שישי ה - 2.11.12 מוציאים את השלדים מהארון Orly's Fetish Parties מציגים: THIS IS HALLOWEEN מועדון הדאנג'ן מפעיל את קסמיו והופך לטירה מכושפת עם תפאורה הולמת, לחגיגה אמיתית ופטישיסטית תחפושות ואיפור ממתקים ותעלולים דלעת ומטאטאים נוסיף עוד שמחה לבלאגן ונחגוג יום הולדת שמח במיוחד ללא דופקת חשבון המקסימה עם המון המון אהבה על הבמה המרכזית הופעות BDSM מהפנטות וסשנים מכושפים ההופעה המרכזית: Kim & DM Dogy במתחם הסינימה ובמסכי הפלאזמה יוקרנו סרטים באוירת החג כל הלילה TRICK OR TREAT? מקבלים הכל ולא צריך לבחור קרמבו, ים של ממתקים והמון פרסים בעמדת הדי.ג'יי, סטים אפלים, קטלניים וסקסיים במיוחד Dj Dror Teicher & Dj Barak EBM, Synthpop, Metal, Electro, Industrial, Dark 80's, Alternative Strict Dress Code תחפושות HALLOWEEN ותחפושות בכלל פטישיסטי, שחור ואדום, עור, ויניל, לטקס, גותי, מחוכים, אלגנטי, פנטזיה, קינקי מינימום: שחור מלא הכניסה בהרשמה מראש בלבד ובדרס קוד המפורט כניסה: לחברי מועדון - 50 ש"ח לכל השאר - 60 ש"ח פתיחת דלתות: 23:30 להרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2012/11/2 (הקישור הראשון) מחכים לכם, אורלי וצות הליין |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
אלון ב(נשלט) • 28 באוק׳ 2012
ממממ זה ברור שעל קרמבו וניל אני לא מוותר במיוחד על הסוף של הקרמבו
|
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 28 באוק׳ 2012
אלון ב כתב/ה: ממממ זה ברור שעל קרמבו וניל אני לא מוותר במיוחד על הסוף של הקרמבו
אתה תקבל אבל בפנים עם הרבה אהבהההההההההההה |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
אורלי(שולטת) • 28 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון כתב/ה: אלון ב כתב/ה: ממממ זה ברור שעל קרמבו וניל אני לא מוותר במיוחד על הסוף של הקרמבו
אתה תקבל אבל בפנים עם הרבה אהבהההההההההההה גם את! (התכוונתי לאהבה ) ילדת יום הולדת יפה |
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
28 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 28 באוק׳ 2012
אורלי כתב/ה: לא דופקת חשבון כתב/ה: אלון ב כתב/ה: ממממ זה ברור שעל קרמבו וניל אני לא מוותר במיוחד על הסוף של הקרמבו
אתה תקבל אבל בפנים עם הרבה אהבהההההההההההה גם את! (התכוונתי לאהבה ) ילדת יום הולדת יפה אוח אוח כמה אני אוהבת את האישה הזאת אין עליך אישה יפה |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
מותקקקקקקקק
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
דיווה(מתחלפת) • 29 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון כתב/ה: אלון ב כתב/ה: ממממ זה ברור שעל קרמבו וניל אני לא מוותר במיוחד על הסוף של הקרמבו
אתה תקבל אבל בפנים עם הרבה אהבהההההההההההה מלא מלא מלא מלא מלא מזלטובים }{ אני חושבת שצריך לעטוף אותך במלאן קרמבו |
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
Re: מותקקקקקקקק
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 29 באוק׳ 2012
דיווה כתב/ה: לא דופקת חשבון כתב/ה: אלון ב כתב/ה: ממממ זה ברור שעל קרמבו וניל אני לא מוותר במיוחד על הסוף של הקרמבו
אתה תקבל אבל בפנים עם הרבה אהבהההההההההההה מלא מלא מלא מלא מלא מזלטובים }{ אני חושבת שצריך לעטוף אותך במלאן קרמבו את מוזמנים לעטוף אותי במלא אהבהההההההה |
|
fanuna(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
fanuna(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2012
אז מתי המסיבה????בא לי לרראות מי זה הזוג המסתורי הזה שעולה על הבמה
מזל טובללא דופקת חשבון האחת והיחידההה |
|
לא דופקת חשבון(שולטת) |
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון(שולטת) • 30 באוק׳ 2012
fanuna כתב/ה: אז מתי המסיבה????בא לי לרראות מי זה הזוג המסתורי הזה שעולה על הבמה
מזל טובללא דופקת חשבון האחת והיחידההה הזוג הכי מהמם בקהילה החברים הכי הכי ....הולך להיות הופעה שחבלז מחכה לזה מאוד... פנונה אוהבת אותך נשמה שלי }{ |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
D M Dogy(מתחלף) • 30 באוק׳ 2012
לא דופקת חשבון כתב/ה: fanuna כתב/ה: אז מתי המסיבה????בא לי לרראות מי זה הזוג המסתורי הזה שעולה על הבמה
מזל טובללא דופקת חשבון האחת והיחידההה הזוג הכי מהמם בקהילה החברים הכי הכי ....הולך להיות הופעה שחבלז מחכה לזה מאוד... פנונה אוהבת אותך נשמה שלי }{ באמת מי אלה? שמעתי שהולכת להיות הופעה מצמררת..... |
|