פולו |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
עבד כי ימלוך: כשסאדו-מאזו נהיה מיינסטרים
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
פולו • 2 בנוב׳ 2012
לאחרונה זה בכל מקום. אינספור נשים חכמות, מוכשרות ויפהפיות, שמתהדרות בחבורות כחולות ובסיפורים על איך הוא הוריד להן כאפה מצלצלת. הן מראות זו לזו בגאווה את סימני הקרב, ומצפות לתגובה מלאת התפעלות. לפעמים אני מנסה להגיד "כל הכבוד", אבל לא מצליחה. מסתבר שאני לא מגניבה.
המשך הכתבה ב Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4300035,00.html |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
A v(שולט) • 2 בנוב׳ 2012
לא ממש הבנתי את ההקשר של הכותרת.
אבל,מיינסטרים? לא נראה לי,אבל כן הרבה מהאנשים ה"רגילים" שם בחוץ מאמצים להם דברים שמתאימים להם במיטה או מחוצה לה. כן אני מאמין שחלקים מאוד גדולים ממה שכאן "רגיל" נמצאים שם בחוץ בכמות לא מבוטלת. ההבדל הכי גדול בין האנשים כאן לבין אלה ששם בחוץ הוא לדעתי אחד. החשיפה. |
|
the rain song |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
the rain song • 2 בנוב׳ 2012
משנות התשעים בערך אני נתקלת באזכורים ורמזים לבדסמ בתוכניות טלוויזיה הכי מיינסטרימיות שיש.
וויל וגרייס, חברים, סקס והעיר הגדולה, חוק וסדר, עקרות בית נואשות ועוד כל מיני שאני לא זוכרת לפי סגנון הסדרה כך גם הרמיזות רציניות, קומיות, סקסיות אני זוכרת פרק בחוק וסדר שחיפשו רוצח סדרתי שהיה חונק את קורבנותיו. הבלשים הגיעו בין השאר לקהילת הבדסמ בניו יורק ושמעו הסבר מפורט על ההבדל בין חניקה אירוטית עם מילת ביטחון לחניקה לשם הרג. נורא מקובל להתייחס כאן לבדסמ כאל כת סודית שאף אחד בחוץ לא יבין ובעצם ה"חוץ" מבין טוב מאוד ולפעמים אפילו עושה בדסמ יותר מהרבה אנשים כאן. רק שלא קוראים לזה ככה. כל מה שאני יכולה להגיד לכתבת הנ"ל זה שלא חייבים. לא חייבים להיות מגניבים זה לגמרי בסדר |
|
kaly |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
kaly • 2 בנוב׳ 2012
אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות של נתינה,הכלה
שילמד אותה מחדש את משמעות המילים כבוד ואהבה. כתיבה פמיניסטית מידי ,לא רלוונטית. אני לא מוצאת סיבה אחת למה העורך של המדור הסכים להעלות אותה לאוויר. מה שכן,הגיע הזמן שמקום לשמוע רק גברים מתפארים בכיבושים שלהם ונשים מתלחששות פה לאוזן שגם נשים יתהדרו בכיבושים שלהן.זכותן.הן עצמאיות,מפרנסות ושוות ערך. גם בנושאי השיחה בבתי הקפה. נועה-זדייני! ובואי לספר לנו איך היה וכמה קשה לך עכשיו ללכת |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 2 בנוב׳ 2012
אין מה לכעוס על מי שלא מבין. גברת בנוש לא באמת יכולה לנתח מערכות יחסים עם פן שאין לה הבנה בו. בטח לא את כל מערכות היחסים הכוללות סימנים כחולים ו/או סטירות. לא צריך להתרגז על הקשקשת המבולגנת, שניזונה מהתאוריה שלה על תחושות במערכת יחסים בדס"מית. יחד עם זאת אני מוצאת לנכון להצטרף לקאלי בקריאה: לכי תזדייני גב' בנוש. תזדייני ואולי תבואי לספר לנו על משהו שחווית, זה יכול להיות כל כך הרבה יותר מעניין ובעל ערך. (:
|
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
up u rs(אחרת) • 2 בנוב׳ 2012
[quote="kaly"]אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות של נתינה,הכלה
שילמד אותה מחדש את משמעות המילים כבוד ואהבה. מה שאת עושה זה בדיוק הצד השני של המטבע של הרתיעה מהבדסמ- בדיוק אותה המטבע מי שלא נמשך לבדסמ לא יודע הנאה מינית ואהבה מה היא. קצת סוג של פאשיזים לחשוב שיש רק דרך אחת להזדיין ולאהוב. בדיוק אותו הפאשיזים שאת לא רוצה שיופנה כלפיך. (כל מי שבעולם הבידיאסאמ נמצא בו רק בשביל הכבוד והאהבה הטהורה? כי על סמך נסיוני- גם כאן לא חסרים קאקות. לפחות באותה כמות יחסית כמו בעולם הונילי) |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
2 בנוב׳ 2012
זאלופון(שולט) • 2 בנוב׳ 2012
עוד דוגמה לפמיניזם קלוקל. פטרונות מתנשאת במסווה של אכפתיות היא אחד הדברים המתועבים שיש בעולם הזה.
איכשהו תמיד כשאני קורא דברים כאלה נדמה לי שקנאה יוקדת מדברת מהקולמוס של הכותב/ת. |
|
kaly |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
kaly • 3 בנוב׳ 2012
[quote="סיגורני"]
kaly כתב/ה: אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות של נתינה,הכלה
שילמד אותה מחדש את משמעות המילים כבוד ואהבה. מה שאת עושה זה בדיוק הצד השני של המטבע של הרתיעה מהבדסמ- בדיוק אותה המטבע מי שלא נמשך לבדסמ לא יודע הנאה מינית ואהבה מה היא. קצת סוג של פאשיזים לחשוב שיש רק דרך אחת להזדיין ולאהוב. בדיוק אותו הפאשיזים שאת לא רוצה שיופנה כלפיך. (כל מי שבעולם הבידיאסאמ נמצא בו רק בשביל הכבוד והאהבה הטהורה? כי על סמך נסיוני- גם כאן לא חסרים קאקות. לפחות באותה כמות יחסית כמו בעולם הונילי) אני לא מאמינה שיש רק דרך אחת לאהוב ולקבל אורגזמות. אם אוכל להאיר את תשומת ליבך למשפט הראשון שרשמתי : "שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות" חדשות לא על חשבון הישנות,מקביל למה שהיא כבר מכירה ואין בו שום פסול. |
|
שוסי |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
שוסי • 3 בנוב׳ 2012
[quote="kaly"]אני מאחלת לנועה בנוש(הכותבת) שיבוא היום ובקרוב,שתכיר גבר שיחסף אותה מהרגליים ,שיכיר לה תחושות חדשות וחזקות של נתינה,הכלה
שילמד אותה מחדש את משמעות המילים כבוד ואהבה. כתיבה פמיניסטית מידי ,לא רלוונטית. זה לא פמיניזם,זו סתם בורות. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
3 בנוב׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 בנוב׳ 2012
בלי לקרוא את הכתבה -
אני לא מאמינה שזה "נהיה" מיינסטרים. רואים יותר כתבות כי רואים היום יותר כתבות על כל דבר, יש הרבה יותר מלל והרבה יותר חפירה בדברים, כי המדיה התרחבה. אבל תמיד היו כתבות ותמיד היו אזכורים בספרות, בטלויזיה ובקולנוע. במקום לחלק את העולם לוניל ובדס"מ - בעולם האידילי שלי יש מנעד רחב להנות ממנו בלי כל הסיווגים האלה, עם פחות חששות והסברים ועם יותר תאווה וחרות. זיונים יצירתיים לכולם! יעשה לכולנו הרבה יותר טוב על הנשמה מאשר דגם חדש יותר של אייפון |
|