הכריש הפטיש |
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
אבק ברוח
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
הכריש הפטיש • 20 בנוב׳ 2012
שאלה לגיטימית
מדוע אין כוסיות בכלוב? היכן אני מוצא את הכוסיות שבכלוב? מדוע אין זכרים עם מוח בכלוב? מדוע יש זכרים עם מוח בכלוב? לשם מה לפתוח שירשור במקום לשלוח אדומה למי שמעניינת אותי? האם באמת מכירים כוסיות או זכרים ללא מוח בדרך זו? כמה מכן/ם קוראים שירשורים כגון זה עד הסוף? ואף מגיבים? האם המבצע בעזה לא הפיג טיפונת את רמת השעמום שלכן/ם? הגעתם עד השורה הזו? קבלו עוד אחת. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
AIR(נשלט) • 20 בנוב׳ 2012
שחכת את המנגינה מאחורה
http://www.youtube.com/watch?v=tH2w6Oxx0kQ |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
Re: אבק ברוח
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 20 בנוב׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: שאלה לגיטימית
מדוע אין כוסיות בכלוב? היכן אני מוצא את הכוסיות שבכלוב? מדוע אין זכרים עם מוח בכלוב? מדוע יש זכרים עם מוח בכלוב? לשם מה לפתוח שירשור במקום לשלוח אדומה למי שמעניינת אותי? האם באמת מכירים כוסיות או זכרים ללא מוח בדרך זו? כמה מכן/ם קוראים שירשורים כגון זה עד הסוף? ואף מגיבים? האם המבצע בעזה לא הפיג טיפונת את רמת השעמום שלכן/ם? הגעתם עד השורה הזו? קבלו עוד אחת. גם אני התחרפנתי מהמצב |
|
Red E |
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
Re: אבק ברוח
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
Red E • 20 בנוב׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: שאלה לגיטימית
מדוע אין כוסיות בכלוב? היכן אני מוצא את הכוסיות שבכלוב? מדוע אין זכרים עם מוח בכלוב? מדוע יש זכרים עם מוח בכלוב? לשם מה לפתוח שירשור במקום לשלוח אדומה למי שמעניינת אותי? האם באמת מכירים כוסיות או זכרים ללא מוח בדרך זו? כמה מכן/ם קוראים שירשורים כגון זה עד הסוף? ואף מגיבים? האם המבצע בעזה לא הפיג טיפונת את רמת השעמום שלכן/ם? הגעתם עד השורה הזו? קבלו עוד אחת. כריש , אתה פטיש הכלוב , זה לא במדינת תל אביב? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
20 בנוב׳ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 בנוב׳ 2012
מדוע זכרים שהם כוסיות זקוקים למוח?
אם למוח שלי צומח זין, האם עלי לגשת לרופא? אם הרופא שלי מציג בפני זין, האם עלי לגשת לשוטר? אם השוטר חבר בכלוב, האם אני בתל אביב? אם אני בתל אביב, האם אני הומו? אם אני הומו, האם אני זכר? אם אני זכר, האם אני כוסית? האם תפיסת עצמי כסופיסטיכוסית הופכת אותי לאחת? האם ייפול טיל על ראשי? האם זה רצוי? האם זה מצוי? האם זה מצוץ? אם אני מצוץ, האם אני זין? כל הזין עם הטילים האלה אי אפשר לא להתחרפן |
|