slave for ever(נשלט) |
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
חמישים גוונים של אפור, קהילת הBDSM תוקפת
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
slave for ever(נשלט) • 21 בנוב׳ 2012
קודם כל, אין לי מושג על מה יש לתקוף (למרות שאני מאמין שזאת רק כותרת של העורך שרוצה לייצר דרמה), לא קראתי את הספר וגם אין לי כל כוונה לקרוא, אבל לפי מה שהבנתי מהכתבות הרבות שקראתי על הספר, כולל ראיון עם הסופרת, אין שום התיימרות להציג את הסיפור כבדס"מי נטו, וגם הסופרת עצמה אמרה שזאת לא הכוונה שלה, ושהיא בעצמה לא מבינה בזה.
אני מניח שזה לא יותר מסיפור קינקי עם שליטה, איזושהי פנטזייה מודחקת, שמצאה את עצמה בתור סיפור. אין צרך להיפגע או לקחת את זה למקום כזה. הרי גם אין ניסיון לפגוע או להגחיך את הBDSM. אז באים אנשים חדשים לדאנג'ן, ומסתקרנים, אני מניח שכמו שהיה בעבר, כך גם יהיה בעתיד, גם אם כעת זה נראה יותר אנשים בגלל האפקט של הטרילוגייה. ברגע שזה יירגע, כל מי שלא חושב על העניין ברצינות, יעזוב ולא ישאר, או מקסימום יוסיף מעט פלפל ליחסי המין שלהם, ואלה שכן, ישארו באמת ואף ינסו להתעמק בכך. לא צריך להתרגש מכך יותר מדי. http://e.walla.co.il/?w=/266/2588493 |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
נוריתE • 21 בנוב׳ 2012
יש לזה ספר המשך.
לא קניתי את הראשון לא קונה את השני ולא את אילו שיבואו |
|
50 גוונים ג'ינג'ים(אחרת) |
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
קראתי את הראשון
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
50 גוונים ג'ינג'ים(אחרת) • 21 בנוב׳ 2012
בשקיקה.
היום קניתי את השני בטרילוגיה. כרוניקה של התמכרות סוחפת. כתיבה זורמת, אינטליגנטית, מושכת. תענוג של ספר. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
קראתי ביקורות על הספר בקרב
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 21 בנוב׳ 2012
הקהילה, ובצורה די גורפת חייבת לומר
שכל מי שמושך ידו בעט היוצרים וקרא/ה את הספר, יצא בתחושה שהוא / היא היו יכולים לכתוב משהו הרבה יותר שווה.. |
|
walking dead |
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
Re: קראתי את הראשון
לפני 12 שנים •
21 בנוב׳ 2012
walking dead • 21 בנוב׳ 2012
אינטליגנציה ארוטית כתב/ה: בשקיקה.
היום קניתי את השני בטרילוגיה. כרוניקה של התמכרות סוחפת. כתיבה זורמת, אינטליגנטית, מושכת. תענוג של ספר. את צינית, נכון? |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
22 בנוב׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 בנוב׳ 2012
Tainted(לא בעסק) • 22 בנוב׳ 2012
אני דואגת רק מדבר אחד, למרות שאין לי ממש שליטה על זה...
מילא אלו שיבואו כי הם סקרנים לטרנד. מילא אלו שיבואו כי תמיד רצו ולא ניסו - ויתנסו קצת או הרבה. אותי יותר מדאיג שהם יכנסו ל''טרנד'' שהם לא מבינים בו כלום ויפגעו באנשים. אנחנו כל כך לא סבלנים כלפי חדשים שמגיעים, כל מי שכותב איזו שאלה שלנו כמנוסים נשמעת מטופשת, אנשים קופצים עליו/עליה ופשוט עושים עליהום. אנחנו חייבים להיות יותר סבלנים, בפורומים ובמסיבות במיוחד שבהם יש לנו אפשרות ממש ללמד אנשים איך לעשות את זה נכון, יותר טוב, אפילו אם זה רק הטכניקות והבסיס לדברים. תזכרו שפעם גם אנחנו היינו חדשים. |
|
50 גוונים ג'ינג'ים(אחרת) |
לפני 12 שנים •
22 בנוב׳ 2012
Re: קראתי את הראשון
לפני 12 שנים •
22 בנוב׳ 2012
50 גוונים ג'ינג'ים(אחרת) • 22 בנוב׳ 2012
free spirit כתב/ה: אינטליגנציה ארוטית כתב/ה: בשקיקה.
היום קניתי את השני בטרילוגיה. כרוניקה של התמכרות סוחפת. כתיבה זורמת, אינטליגנטית, מושכת. תענוג של ספר. את צינית, נכון? לא. |
|