| סירופ(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
7 בדצמ׳ 2012
דרושה צלע שלישית להתענגות - פרק נוסף
לפני 13 שנים •
7 בדצמ׳ 2012
סירופ(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2012
מלון פלמה בהרצליה, החדר עם המיטה בעלת סורג הברזל ( תבקשו חדר מספר שמונה), כל אחת מאיתנו בידיים קשורות על המיטה ובעמידה על הברכיים. לוקח לו זמן לארגן את זה, קודם כל נקשרת כל אחת באזיקון הכובל את פרק יד ימין לפרק יד שמאל
"לא כל כך הדוק, זה ישאיר לי סימנים" כך יערה בטרוניה. ואחרי כן חיבור עם אזיקון שלישי לסורגי המיטה. אני מעירה בציניות "סחתיין על הציוד ואני מקווה שזכרת גם להביא קאטר" , יערה מצחקקת והוא מהסה את שתינו...שששש....ששששש....רגוע ונינוח כזה. כאילו אנחנו מפריעות לו לצפות בסרט בסלון. הוא מתישב על המיטה מאחורינו, אני קשורה יותר בעומק המיטה ולכן יכולה ללכסן מבט למראה שלכל רוחב הקיר ולהתרשם מהנעשה. שתינו על ברכינו, ידיים קשורות לסורגי המיטה ראש למטה, הוא מלטף את הישבן שלה ואז את שלי, כמו שמלטפים חתולה, לאט ורגוע, מעביר אגודלו ברפרוף בנקודת החיבור ושתינו זוקפות את העכוז בתגובה אינסטנקטיבית ( אצל חתולות מיוחמות), והוא מעביר שוב את הבוהן, בהתחלה בעדינות מרחפת ואחרי כן ביתר ויתר נחרצות כאילו מבקש לסמן שם קו מתאר, כאילו הוא מפסל בחימר את החיץ בין שני חצאי העכוז. ואז זה בא, בוהן מבקרת את הפתח של פי הטבעת, רק קצת בהתחלה, מקדימה הכוס שלי מתכווץ בתשוקה, כמה פחדתי מזה פעם, כמה אני רוצה את זה עכשיו, שלא יפסיק שימשיך. אני מתקדמת סנטימטר ברוורס אחורה, ככל שמאפשרים לי האזיקונים והוא בתגובה מרחיק את האצבע ועכשיו אני רוצה אותה עוד יותר. הוא משנה תנוחה מאחורה, כך שיתאפשר לו להיות מול שני העכוזים הנשיים שאל מולו. האצבע נכנסת לפי הטבעת, מעמיקה, חופרת כאנקול, תנועות סימטריות אצל שתינו. התחושות שפעולה זו מעלה בי תמיד הן : לפי הסדר: הפתעה, מבוכה, פחד (ללכלך) אי נוחות והנאה, ושניה אחרי הסדר מתגעשים כל אלו בערבוביה . עוד אצבע חודרת פנימה, יערה משתבצת, ומתפתלת להוציא אותו מתוכה. מה זה ? השתגעת? כך היא, בלחץ ! הוא מתעלם ממנה ועונה לי, מה ההערכה שלך סירופ, מי מכן תיפתח ראשונה? אצל מי אצליח להחדיר את האצבעות פנימה? יערה מתפלצת, כל האצבעות? הגזמת, לא הסכמתי לזה! אני לא בתולה מאחורה אבל רבעאק הגזמת, היא מטלטלת את הסורג. אני מניחה את זרת יד שמאל על בוהן יד ימין שלה, בהרגעה, היא משתתקת, "לפחות תשים חומר" מוסיפה בתרעומת, כן, מעיר בשקט, כאילו לעצמו עם KY זה יותר קל, ואז יש פאוזה והוא מוסיף, אבל פחות מענין,! ומעמיק את החדרת האצבעות פנימה מה שמגביה את הדציבלים של אנחותינו שתינו. אני מלכסנת מבט, מן המראה ניבט אדון אחד, ישוב מאחורינו ואצבעות ידיו טמונות במעמקי השתיים, אחת בי אחת בה, אני לא מצליחה להבחין כמה אצבעות אצל מי. אבל על פנינו הבעת פנים דומה, הפנים מתעוותות באי נוחות גופנית וברובד השני של המבע יש תאווה. זיעה נוטפת ממצחה של יערה, אצלי כפות ידי הפכו לבריכה דביקה, ולסירוגין חם לי ואז חולפת בי צמרמורת קרה. מאסטר מזיז ומטלטל את גופנו ונפשותינו מתוך החור האחורי, מרעיד ומביך ומענג. התגעשות סמיכה של כאב ועונג מכסה אותנו כצעיף המונח על שתינו. בשלב מסויים יערה הפסיקה אותו, מזמינה אותו להכנס לתוכה. הוא משנה את תנוחתו, ונרכן עליה, זו פעם ראשונה שמזדמן לי לראות אותו מהצד מזיין מישהי, ואני מרותקת לחיזיון אותו אני רואה מתוך המראה, מפני שהחיבור של הידיים לסורג אינו מאפשר לי להסתובב, וכך יש להתרחשות תכונה לא מציאותית, כמעט כמו של סרט כאשר הוא דוהר מעליה, מחזיק בשיעור ראשה כעוגן, מקמר את גווה ובוטש באחוריה. אחרי שהוא גומר בתוכה, הוא מתרומם עודנו מתנשף, ומנתק את אסורינו עם מספרי איקאה. עוד לא הספקתי למתוח זרועות ולחלץ עצמות וידו הכבדה מושכת אותי אליה, אני רוצה שתנקי אותה היטב. עם הלשון, מוסיף כשמפרש את הבעת פני כאי הבנה. זו לא אי הבנה , זו חלחלה שעוברת בי. זו האמת, אני סטרייטית ורימינג זה משהו כל כך אינטימי, שאני יכולה לעשות איתו בלבד, ועכשיו? עם זרע ועוד בתוך בחורה??? ליערה זה דווקא לא מפריע, היא שוכבת נינוחה ומשועשעת על הבטן, הזרע ניגר ממנה בין הירכיים. קשה לי לבצע, צייתנית אנוכי ועז חפצי לרצות אותו במיוחד כשאני מגורה מינית אבל... את זה עוד אין לי ברפרטואר. כשראיתי את ידו מתקרבת אלי חשבתי על הנחתה בכוח אבל הוא יש לו את העדינות המכשפת הזאת, מוריד את ראשי בתנועה קלה באצבע אחת אל הישבן של יערה, והלשון שלי יוצאת ונוגעת בנוזל השקוף- לבנבן שניגר ממנה. אני מכירה את זה , אומרת לעצמי, זה שלו זה ממנו. מה זה משנה איפה זה. אבל זרע, יש לו תכונה להיקרש ולהפוך לדבק נזלת די... לא אטרקטיבי, זמן קצר אחרי שהוא יוצא מכל גבר. ואחרי כן לשוני מעמיקה אל החור ממנו כל זה נובע. ואני מתנשמת גם בגלל שאין לי אויר שמה וגם מתשוקה ההולכת וגוברת בחלצי, והוא מבחין בזה ושולח את האצבעות שלו לתוכי ובקצב הנכון לאט ומונוטוני, לא מהר מידי, הוא מאונן לי ואני גומרת במותשות ואפיסות כוח שיומיים אחרי כן הצטרכתי לישון. כשיערה נעמדת ותרה אחר מלבושיה בחדר, היא נעצרת לפתע בחיוך, פספסת משהו, סירופ, הנה כאן, מצביעה על זרזיף בלתי נראה בין רגליה. היא מגלה נטיות מלכותיות, אבל אני אחרי שהגעתי לאביונה, לא נותר בי דבר מהצייתנית ההיא שהיתה שם לפני דקות, שתינו מגחכות והוא קם ואוסף אותי בזרועותיו בחיבוק אמיץ שכזה שחיכיתי לו המון זמן. |
|
|