שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור חיי

Ronen555
לפני 11 שנים • 13 בדצמ׳ 2012

סיפור חיי

Ronen555 • 13 בדצמ׳ 2012
גיליתי את העוצמה בגיל מוקדם מוקדם מידי..אינני זוכר איך ומתי בפעם הראשונה הרגשתי נשלט או שולט או את הצורך בזה.
בגיל 15-16 אני זוכר שהתחלתי ״לפשל״ לעצמי את העניינים..ב70 אחוז מהפעמים שבחורה יפה רצתה אותי,ראיתי בעניים שלה שולטת או לפחות זה מה שרציתי לראות והתברר שלא.
לאט לאט למרות הרזומה והיופי שלי דרסתי 90אחוז מהאפשריות שלי אך תמיד ידעתי אישה שתשלוט עליי אףפעם לא תעשה את זה בקשר, זה תמיד ישאר כסטיה, אולם לעומת זאת בקשר גבר כמו שלמדתי מילדות צריך להיות גבר או לפחות להראות את זה לעולם החיצון.
ובכך המוח שלי והסטיה שהשתלטתה עלי הפרידה בין נשים על פי חוש שישי שהלוואי ויכלתי לוותר עליו.
לאורך כל התקופה הזאת עד עכשיו הרסתי לעצמי כי אני פשוט לא יודע לשלוט בזה לא יודע לשלוט בהורמונים ובסטיה הזאת שמשתלטת עליי מתי שבא לה.
תמיד שנאתי את הסביבה את האזור הזה..תמיד הרגשתי נעלה ואחר מכולם.
החברה הישראלית אףפעם לא נראתה לי מעניינת נועזת ספונטנית ..וזה מוכח לי גם עד היום.
הכל בנאלי..ואצלי הכל לא, תמיד חלמתי על אישה יפה שולטת שתשלוט עליי לא לשניה ולא ליומיים.
כי שליטה אצלי היא חיבור מהלב ומהנשמה כשאני מרגיש כאב הוא קודם כל מתחיל בלב מתחת למעטפת השרירים והריאות איי שם כאב חד שמתפשט מין יד יפה כזאת עם ציפורניים שתופסת ומושכת את הלב ונותנת הרגשה של רצון לבכות וביחד תוך כדי היד הזאת,היד העוצמתית והמלכותית הזאת מחזיקה על אותה כף יד את הפין והאשכים ואת הלב הכל אצלה, כולי אצלה. לתמיד.
אני מבולבל אין לי שום דרך לשלוט על הייצרים האלו שמשתלטים כל פעם כשאני רואה עקב יפה, כשאני רואה בוהן יפה, שריר יפה ברגל, כוח בעניים, אני מתגמד, אני שונא את זה רוב הזמן לאורך חיי קיללתי את הסטיה הזאת ואת מה שהיא עשתה לי ומה שעוד תעשה.
הובלתי למקום הזה הרבה פעמים במהלך חיי כדי לנסות להכיר את הקהילה, את השונים בדיוק כמוני..
אך כמובן אם אינני מתל אביב זה הכל בולשיט..ההכרה באחר והעזרה לו נתונה באינדיבידואל בלבד ולא מעניינת אף אחד/אחת.
העולם הזה אכזר מידי,אכזר מידי בשבילי, למרות השמחה שנראית על פניי יש בי הרבה מעבר, עומק מטורף שאין לו סוף.
אבל ההתחלה היא פה... FEMDOM
ההתחלה היא אצל האישה , האישה שתיקח אותי תחת חסותה ותחזיק אותי ביד הזאת, ביד הזאת יד הגורל .
לא משנה כמות הבלבולים השאיפות והשטויות שאעבור במהלך חיי...ההתחלה והסוף היא תחתיה זאת המאושרת שתיתן קצת למרות שהיא יודעת כל כך הרבה ,תראה היא בי את הייחודי מהשאר.
רשמתי את אשר אני מרגיש כחלק מטיול בעולם הזה..כחלק יותר עמוק מהראייה האנושית והצורך האנושי.
תלמדו להכיר את השונה,לעזור לו, לפתוח אופקים ולראות מעבר לאני העצמי שלכם/ן ואולי תזכו באדם שישנה לכם את החיים!
חג חנוכה שמח והרבה אושר לכולם!
    התגובה האהובה בשרשור