_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
1 בפבר׳ 2004
סיפור - נטע ונירית. מוקדש לנשים באשר הן.
לפני 20 שנים •
1 בפבר׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 1 בפבר׳ 2004
אבל במיוחד לאמילי , מישל ,תות וההיא עם החוטיני.
בימים עברו כאשר נסיך צעיר סרר, נוהגים היו להביא נער פשוט ולהלקותו במקומו, בדרך כלל בנוכחותו של הנסיך. בכתבי הזיכרונות של נסיכים רבים שבה ועולה הסיטואציה הזאת כאחת הטראומות המעיקות בחייהם. נטע ישבה דרוכה כולה, נירית הייתה נחמדה אליה כל הערב. היא שבה והרהרה האם ייתכן כי אי המילוי הבוטה אחר ההוראה המפורשת יכול היה להתפרש בצורה כל שהיא אחרת מאשר מה שהיה באמת."קומי וחכי לי בחדר השינה" פלטה לפתע נירית ברוגע. נטע מיהרה לעשות כן ,מקפידה לסדר את בגדיה על המתלה בפינה. נירית הגיעה בעקבותיה לאחר מספר דקות ולאור נורת הלבה על המדף התענגה נטע על מראה צללית גופה המהפנט מבעד לשמלה הדקה, נירית נעה בקלילות , כאילו בריחוף, ניכרו בה שנות הריקוד והוראת התנועה. היא לא יכלה להסיר ממנה את עיניה ולו לשנייה, נטע חשה את המתח שחשבה שכבר הגיע לשיאו ממשיך ונאגר בה. בתנועה חלקה הסירה נירית את שמלתה מעליה ,כתמיד מורידה את הכתפיות ונותנת לשמלה לגלוש מטה. נטע נעמדה בתנוחת כניעה על ארבע כאשר הופתעה ונתבקשה לשכב בנינוחות, תדהמתה הלכה וגברה עת חשה בשפתיה הרכות של נירית הנושקות לרגליה. השפתיים נעו לאיטן במעלה ירכה ולטיפות ידיים עדינות הביאו את עורה לסמור גלים גלים. הבלבול שאחז בה רק גבר כאשר נלחשו לה מילים ממיסות, הלטיפות עלו אל בטנה וחזה , אצבעות חמימות רפרפו על מתניה וישבנה. נגיעת הלשון הראשונה על שפתיה כמעט הביאה אותה לכדי צעקת הפתעה אולם ההלם הביא איתו שתיקה חונקת. נשימות חמות אל עורה כאילו היה די בהם להרתיח את דמה. נטע חשה כיצד ליבה הולם בחוזקה הישר אל קצות העצבים בעורה. לפתע הרגישה כיצד לשונה של נירית חולפת על דגדגנה כמו משאלת עינוגים קסומה. היא הקשיתה מעט את גבה כדי להרים את אגנה ביתר קלות אל הפה החם והלשון הלחה, אותה לשון שהלכה ומילאה את בין רגליה ברטיבות. העונג הוחלף באחת כשזוג ידיים חמות מהדקות אליה את רצועות הדילדו, היא נעה והתפתלה כדי לעזור למקם את רצועות העור. המתח והחשש מהעתיד לבוא הלך והרפה ובמקומו באה צפייה ערה. לפתע חדלה נירית , "קומי ובואי אל הקיר" אמרה בלחישה חנוקה. נטע מהרה לקום ולעמוד סמוך לקיר , ריח העץ המלא שממנו נעשה צלב הקשירה המסווה כמערכת מתלי בגדים הגיעה לאפה, עיניה נעצמות בטבעיות בציפייה להמשך. "מעכשיו את עם עיניים פתוחות כל הזמן" בא קול ברור. היא פקחה את עיניה בזמן לראות את נירית מוציאה את אזיקי העור , הגאג , החבלים ושאר פריטים. מפקידה את עצמה למלאכת הקשירה עורה סמור ורגליה כמעט רועדות התנשפה נטע , נותנת לעצמה להתענג על הלטיפות והנשיקות,מרגישה איך איבר הסיליקון נצמד אל בטנה על ידי גוף חם ורך. נשיפות חמות הגיעו לאוזניה ולחי המשי התחככה בלחייה. היא חשה כיצד כל תא עצב בלחייה חש כל מילימטר מהלחי הרכה ,החמה והמלטפת שכנגדה. "טוב לך איתי ?" לרגע חשבה נטע שפספסה את התוכן הנכון , "טוב לך איתי? " שב והכה הפטיש. כככןןן ,הכככיייי מלמלה. היא חשה לפתע בהתנתקות הגוף הפתאומית. נירית לקחה את הגאג והחזירה אותו למגרה, איתו הלכו שאר האביזרים. הדילדו לעומת זאת הושאר במקומו , מזדקר לו מבין ירכיה. משום מה נטע חשבה כי הדבר מוזר במקצת. תחושה זאת התגברה כאשר ראתה את נירית נעלמת בפתח החדר ומשאירה אותה מסוקרנת ודרוכה. עברו דקה או שתיים והיא חזרה לאחר מכן ערומה לחלוטין ,נשכבת על גבה. נטע ראתה כיצד נירית נוגעת בעצמה, ידה האחת מלטפת ומשחקת בפטמותיה וידה השנייה נשלחת אל בין ירכיה. בום , מכת פטיש. בשנייה הראשונה נדמה היה לה שזהו מקסם שווא אולם הגבר הערום המשיך לצעוד לכיוון המיטה, לא משתהה אפילו לשבריר שנייה בכניסה לחדר. עיניה של נטע נפערו בחוסר אמון מוחלט, אולם השתיקה שנכפתה עליה כאילו אסרה את שפתיה בעוגני פלדה. זקפתו הענקית של הבחור כעת קלטה נטע שהוא צעיר למדי כאילו הטילה צל על הקיר שברקע.. "שלום חן" , אמרה נירית. אני שמחה שמשרד הליווי הבין בדיוק מה אני מחפשת אמרה בפשטות. כאילו אמרה "כן זהו חן הוא טכנאי המזגנים ...זהו חן הוא השליח של הפיצה "... חן רכן אל המיטה וללא שהות החל מנשק את הגוף השרוע למרגלותיו. נטע הצטמררה מעצם הרעיון, והתמונה שראתה פשוט לא נתפסה באותו חלק של מוחה האחראי לעיבוד האותות הבאים מהעיניים. המממ.. נשמע קול נשי סכריני. "זה כל כך נעים חן, אל תפסיק חמוד". חן המשיך לנשק וללטף את הגוף הנעים שמולו. זקפתו נוגעת לא נוגעת. נטע חשה כדור חומצה בבטנה. שפתיים נגעו בשפתיים ולשונות נשלחו , נשיקה ארוכה , מתריסה ובוטה ועוד אחת. "זה מייד ייגמר ,זה ייעצר עוד רגע זרקה לעצמה במחזורים". זה המשיך. חן נטל לעצמו את החופש לעשות כרצונו, רצונו התברר היה ללקק את האיבר של נירית , הוא פישק את רגליה וקבר את ראשו בתוכה."המממ... אל תפסיק , בדיוק שם ,בדיוק ככה מתוק שלי " נירית הישירה מבט אל נטע , חיוך ענק מרוח על שפתיה. נטע הבחינה במשהו אטום ,מבהיל בחיוך. נירית לא הפסיקה לחייך,עוצרת את חן , מסמנת לו לעמוד על ברכיו. היא עברה לתנוחת כריעה על ידו ממהרת לנשק את איברו הזקור. לפתע נעצרה ,התנתקה ממנו ונעה לכיוון נטע. יורדת על בירכיה נוגעת בקצה לשונה באיבר הסיליקון הסגלגל הרתום לירכיה של נטע ומכניסה אותו לפיה כמוצאת שלל רב. היא מצצה אותו דואגת להצמיד אותו אל נטע בחוזקה. לאחר מכן חדלה, שבה אל חן ולקחה את איברו בפיה. היא מקמה את עצמה כך שתוכל להביט אל נטע והכניסה אותו פנימה. נטע חשבה שהיא נושכת את שפתיה עד זוב דם. חן התענג מאוד על האקט וטרח להביע זאת בקולניות גברית מצויה. "גס שכמותך", חשבה נטע , "כמה גסות ההערות האלו ...". נירית התמסרה כולה למלאכת המציצה טורחת למלא את פיה רוק ולמתוח קורים ממנו בכל פעם. " לאאאאא", התנערה נטע אל עצמה, לא יכול להיות שככה יעשה, מציצה וולגארית וזולה כאילו שנלקחה מאיזה סרט כחול בינוני. נירית נשכבה על גבה , חן חייך אליה חיוך שמנוני ונטל את ירכיה בידיו. "בוא , בוא חמוד לקבל את מה שהבטחתי לך". חן חדר לתוכה לאיטו , נותן לה הזדמנות לקבל איבר גדול כמו שלו. "כןןן , איזה זין יש לך גבר שלי". נטע כמעט צחקה מהנוסח עד שמוחה קלט למעשה את מה שראתה. חן החל דופק את נירית בקצב , כמה דוחה , נחשול גועל עלה בנטע ולרגע חששה שתאלץ להקיא. נער ליווי שמנוני וסינטטי מזיין את נירית שלה כמו קיבל הנחיות מבמאי כושל. רעשים בלתי ניתנים לפירוש מוטעה עלו לאוויר, רטיבות גוף מכה בגוף , רחשי אוויר. נירית נשכבה על הצד פניה אל נטע וחן עבר אל מאחוריה . כעת ניתנה לנטע ההצגה כולה, פרצוף מלא שביעות רצון, זין חודר ויוצא, אצבעות גבריות צובטות וממללות את שדיה של נירית. נירית לא הפסיקה לרגע לחייך. "אוי חן , כן כן תן לי את זה ,עוד עוד אני כל כך אוהבת שפותחים אותי ככה". נטע הייתה בטוחה שליבה עומד לחדול מלפעום מרוב דהירתו. נירית הישירה מבט אליה , נטע ידעה שאסור לה להסיט את עיניה, זה יהיה בלתי נתפס על הדעת במיוחד לאחר הטעות של הבוקר. חן נישק וליקק , ממלמל דברים מגוחכים והמוניים לאוזניה של נטע. "אוי חן אתה כל כך טוב , המון זמן לא היה לי טוב ככה". נירית הושיטה את ידה למגרה שעל יד המיטה. שולפת את השפופרת הכחלחלה. " בוא חן בוא ותקבל משהו מיוחד ממני". נטע סירבה להאמין , הרי נירית כה מיעטה להרשות למישהו או משהו להיות שם, זה היה תמיד כרוך במאורע מיוחד. חן ממהר למרוח את הג'ל בין הישבנים, מחדיר אצבע ארוכה פנימה. "כככןןןן כככה בדיוק לשם , אוי חן אני כל כך חרמנית עליך ,אתה שווה כל אגורה..." חן ממשיך בדחיפת אצבעות לתחת של נירית. נרעדה נטע כולה מזעזוע והלם, היא לא באמת מתכוונת להרשות לו ... חן נטל את היוזמה מצמיד את קצה איברו אל פי הטבעת. הוא החדיר את עצמו לאט לאט. נטע עקבה באימה מעורבת כעס כיצד מילמטר אחר מילימטר מהאיבר הגדול נכנס את המקום אותו כמעט תמיד אסרה עליה נירית. חן גנח ונשף , מרוצה מעצמו למדי. "איך היא מרשה לזונה הזה לעשות ככה ?" ,דמעה נטע בזעם. חן נע לאיטו , נירית לא הפסיקה לחייך. היא עצרה את חן והוציאה אותו מתוכה. " בוא", אמרה לו נעמדת על ארבע –"חזק אל תפחד , אני ממש רוצה את זה". חן חדר שוב לתחת של נירית , חיוכה של נירית הפך סינתטי לפתע. חן איבד את הריסון. נירית החלה משמיעה קולות רמים . "אל תפסיק , אל תפסיק" , נטע ראתה את הדמעות על לחייה של נירית. "תמשיך ככה". חן התנשף וגנח , מודיע בקולניות על רצונו לגמור. ממשיך לחדור בכוח עוד כמה פעמים מכה בכל פעם עם אשכיו ובטנו בנירית. נירית הישירה מבט , בפנים שטופת דמעות ומעוותות מכאב. חן גמר . מתיז רססים לבנים על נירית ,על הסדינים.הוא החזיר את איברו פנימה מחזיר גלי כאב לפניה של נירית. לאחר דקה נרגע, מוציא את עצמו ומביט בחיוך רב על הנשים שבחדר. הוא התכופף לנירית שנשכבה ספק על הצד ספק על בטנה, היא לחשה לו משהו. חיוכו התרחב, הוא קם מהמיטה וניגש לנטע, נטע חשה כיצד דמה קופא ורותח לסירוגין. קרב עד מרחק נגיעה, ללא דברים הושיט ידו אל רצועות הדילדו והחל מנתק אותן. מתעלם לחלוטין מקיומה, שורט ומשפשף תוך כדי, לבסוף היה האביזר בידיו , הוא חזר למיטה ובתנועה חלקה וארוכה החדיר את הדילדו לתחת שלפניו, נירית התפתלה שוב ,פניה התעוותו פעם אחר פעם, נדמה היה כי לא יכלה להוציא הגה מהפה. לאחר מכן קם ויצא במהירות מהחדר. זמן מה לאחר מכן שמעה נטע את דלת הכניסה נטרקת. מאבדת את חוש הזמן המדויק ,אך יודעת כי עברו דקות רבות בטרם טרחה נירית להוציא את האיבר המלאכותי ממנה ולגשת למקלחת. היא שבה כדי לשחרר את נטע. " הלילה את ישנה על הכתמים הרטובים" , זה כל מה שאמרה. שלכן , הטרוריסט החמוש באננס. |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
infinite(נשלטת) • 3 בפבר׳ 2004
שלום לך !!! וואו איזו הפתעה ,בעצם שתיים -גם לראותך וגם לראותך כאן !
תודה על הסיפור ,נהניתי לקרוא סיפור במעשה תשוקה אך כזו הפשוטה ,היומיומית , ללא פוזות . אהבתי |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
תודה על קבלת הפנים החמה :-)
לפני 20 שנים •
3 בפבר׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 3 בפבר׳ 2004
ראשית קבלי בשם התות ברכה נגדית ו}{
שנית ,שמחתי לקרוא את תגובתך שכן לאחר הפירסום הפכתי בדעתי שמא טעיתי או נהגתי בחוסר נימוס בהכנסי רגל גבר קטנה וענוגה לפורום שמוקדש לשליטה נשית על נשית. ברשותכן בלבד אשמח לעקוב אחרי הפורום המרתק הזה ואם תשרה עלי המוזה שוב לפרסם סיפורים. אנא המשכנה לסמר כל שערה מגופי האננס |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
4 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בפבר׳ 2004
infinite(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2004
אננססס ד"ש חם לתות גם כן ו }{ הדדי
ומה פתאום טעית ? אנחנו לא שוביניסטיות ,אך הסיפור חייב להיות קשור לנושא העיקרי של הפורום שהוא יחסי שליטה-כניעה בין נשים . כל עוד זה כך - הסיפורים יתקבלו בברכה ! איך אמרת - נשים באשר הן ו...שלך לא תהיה מוזה ??? אני בטוחה שעוד תהיה ולא אחת |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
4 בפבר׳ 2004
מדריך אוניברסלי כלל מיני לסקס אנאלי יתקבל פה בברכה ?
לפני 20 שנים •
4 בפבר׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 4 בפבר׳ 2004
משהו מושקע בחיי 8 פרקים , מהקל אל הכבד
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
4 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בפבר׳ 2004
infinite(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2004
אננס יקירי אינפורמציה לגבי פעילות אנאלית תתקבל בברכה וכל פעילות סוטה ויצירתית כמובן
אני אומרת - להתחיל מהקל ולעבור לכבד ולסיים בקל עוד פעם שנוכל להירגע |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
5 בפבר׳ 2004
אננס..
לפני 20 שנים •
5 בפבר׳ 2004
זיקית • 5 בפבר׳ 2004
קודם כל שלום וברכה..
וחוצמזה.. המדריך הנהדר והממצה שלך, יתקבל בברכה בכל מקום, לדעתי.. (אינפי סליחה שנדחפתי). |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 20 שנים •
6 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בפבר׳ 2004
slave for ever(נשלט) • 6 בפבר׳ 2004
משפשף את עיניי, פוער פה כלא מאמין. הייתכן וזו לא אשליה?
טרוריסט חמוש באננס סוף סוף חזר!!!! ברוך השב, לאן נעלמת? |
|