ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
פאקינג שמונה וחצי על הבוקר
לפני 20 שנים •
2 בפבר׳ 2004
ThePassionMaster • 2 בפבר׳ 2004
אני שומע זמזום שמקפיץ אותי
פותח את העיניים, לא.. שולח את היד, מגשש, מנסה לפקוח את העיניים, מזהה לבסוף את מקור הזמזום, מסתכל ורואה רשום - מספר לא מזוהה. פותח את המכשיר ועושה "הלו" ומכאן זה מתחיל, מישהו מתחיל לירות לי את ה"בעיה שלו" הוא בזמנו היה בתקופת ביניים או לא יודע מה והוא שואל אם לעבור לקרן מקפת כן או לא. דבר ראשון שעולה לי לראש זה - פאק שוב מילואים. עוד לא התעוררתי ! והבן אדם יורה לי משפטים בצרורות בקצב של מאגיסט אז אני מנער אותו, או בעצם רק שואל אותו - אתה מדבר על המילואים ? והוא ממשיך בשלו מתעקש להסביר לי מה הבעיה ומה הוא רוצה (קרן מקפת, ישנה חדשה בלה בלה בלה. ושוב חוזרת הרוטינה של - מילואים ? - קרן מקפת חדשה ישנה. (אני יודע שעכשיו בדיעבד זה נשמע כאילו אין קשר בין מילואים לקרן מקפת, אבל בשמונה וחצי בבוקר אני יכול לקשור לכם קשרים כמעט על כל דבר בעולם) שאלתי אותו - רגע חבוב, בוקר עכשיו עוד לא פתחתי את העיניים, את מי אתה צריך בכלל ? והוא ? הוא בשלו עם הקרן מקפת בשלב מסויים נדמה לי שהוא נקב בשמי בשלב מסויים המוח החצי רדום שלי ניעור לחיים בשלב מסויים נזכרתי שיש דבר כזה שקוראים לו מתיחה בשלב מסויים נזכרתי שאדומה בעצמה שלחה לי קטע של מומחה ישראלי במתיחות (לכל מי שלא מכיר יכול לפנות אלי במסרים ולקבל את הקטע "תמצצי לי את המספר הזה בכל הארץ") בשלב מסויים הקול שלו נהיה לי מוכר (כי שמעתי המון מתיחות של הברנש החסר עצבים בכלל) ואז אמרתי לו חצי שפוך בעצמי ולא ממש יודע איך להחזיר לו - רגע ! כמה כסף יש עליך ? - אין לי - מה אין לך ? איך אתה מסתובב ככה בלי כסף ? כמה כסף יש לך בגרב ? - אין לי, נו למה ? מה הקשר ? - תוציאי כל מה שיש לך בכיסים - אוקיי, יש לי שני שקל, זה יעזור לך ? - תרשום ! בשעות הבוקר לא מסתלבטים על בן אדם. - מה ? - מסתלבטים ! מם, סמך, תו, למד, בית, טת, יוד, מם. אני חושב שהוא עשה שם בצד השני חצי חיוך וזרק "טוב, שיהיה לך בוקר טוב" וניתק. ישר קפצתי למחשב לראות אם אדומה נמצאת היא לא ושוב אני מבקש - אם מישהו ראה אותה תפסו אותה, אני תיכף בא. נ.ב. ואני אומר - מילא להוציא חוזה חיסול על בן אדם שאתם לא אוהבים. אבל לשלח מטרידן מקצועי על בן אדם שאתם כן אוהבים ?? לא חארם ? |
|