little girl(נשלטת){KM} |
לפני 11 שנים •
14 בינו׳ 2013
עולם ונילי
לפני 11 שנים •
14 בינו׳ 2013
little girl(נשלטת){KM} • 14 בינו׳ 2013
אני נכנסת לשם והפעם מקווה שאף אחד לא ישים לב שנכנסתי.
תמיד מסתובבים, תמיד מסתכלים. פעם אהבתי את תשומת הלב, ידעתי שאני יפה, ידעתי שאני מושא תשוקתם של כלכך הרבה. פעם היה חשוב לי להבליט את העיניים הגדולות שלי, ואת השפתיים הורודות. פעם הייתי מלטפת את הצואר, בכוונה, כדי לחשוף עוד איזור שהם ידמיינו שהלשון שלהם עוברת עליו. פעם הייתי רוצה שידעו כמה אני חכמה, כמה אני יודעת. פעם הייתי רוצה שידעו עם כמה כסף אני מגיעה. פעם חיפשתי להיות זאת, להיות זאת בשבילה הם יעשו הכל. היום אני רוצה להעלם בין הקהל. היום אני רוצה שרק מי שבאמת יכול לראות אותי, את מי שאני, יראה. לחיות בעולם ונילי זה לא קל. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 11 שנים •
14 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
14 בינו׳ 2013
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 14 בינו׳ 2013
לא קל להיטמע בעולם הונילי
מבלי שידעו מהבאמת עובר בראש לעיתים הגבול נמחק או מתמזג ולעיתים עולות החומות ומפרידות |
|
קשורה חזק(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
14 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
14 בינו׳ 2013
קשורה חזק(נשלטת) • 14 בינו׳ 2013
את לא לבד בזה...
זה מסוג הדברים שמאוד קשה לחשוף בהתחלה של קשר... ומניסיון גם אח"כ זה לא הופך להיות יותר קל.... אבל אלה החיים רובם וניליים |
|
Fan girl 85 |
לפני 11 שנים •
15 בינו׳ 2013
Re: עולם ונילי
לפני 11 שנים •
15 בינו׳ 2013
Fan girl 85 • 15 בינו׳ 2013
little girl כתב/ה: אני נכנסת לשם והפעם מקווה שאף אחד לא ישים לב שנכנסתי.
תמיד מסתובבים, תמיד מסתכלים. ... היום אני רוצה להעלם בין הקהל. היום אני רוצה שרק מי שבאמת יכול לראות אותי, את מי שאני, יראה. לחיות בעולם ונילי זה לא קל. את רק צריכה להיות את |
|
גבר |
לפני 11 שנים •
15 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
15 בינו׳ 2013
גבר • 15 בינו׳ 2013
Fan girl 85 כתב/ה: little girl כתב/ה: אני נכנסת לשם והפעם מקווה שאף אחד לא ישים לב שנכנסתי.
תמיד מסתובבים, תמיד מסתכלים. ... היום אני רוצה להעלם בין הקהל. היום אני רוצה שרק מי שבאמת יכול לראות אותי, את מי שאני, יראה. לחיות בעולם ונילי זה לא קל. את רק צריכה להיות את אני חושב שהכמיהה היא ליותר מזה, להרבה יותר מזה. הרצון למשוך תשומת לב חיצוני בגלל שאת יפה, או כי יש לך רכב גדול הוא סוג של פיצוי על תשומת הלב האמיתית שאנחנו רוצים. אני חושב שהמהות של מה שאומרת הילדונת שלנו זה לא רק שנמאס לה שמסתכלים עליה ונותנים לה תשומת לב כי היא יפה או כי מזילים עליה ריר אלא שהיא כמהה לזה שיאהבו אותה בגלל מי שהיא, בגלל המהות שלה. היא כמהה למישהו שירצה לראות אותה פנימה, מתחת לכל ה"יפה", המסיכות והמגננות, למישהו שיאפשר לה להוציא ויכיל גם את הילדונת הרגישה והמתרפקת שלפעמים מסוכן לחשוף בעולם הזה, למישהו שיראה גם את השריטות והבעיות, ויקבל אותה באהבה ככה, בדיוק כמו שהיא. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
15 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
15 בינו׳ 2013
נוריתE • 15 בינו׳ 2013
החיים ה "וניליים"
הם החיים שלנו. מה שאנחנו בתוכנו,הכל קשור ומחובר אין הפרדה. צריך רק לדעת מה לחשוף ומתי ואיפה. |
|
sid(נשלטת){נווד במדבר} |
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
sid(נשלטת){נווד במדבר} • 15 בפבר׳ 2013
אני חושב שהמהות של מה שאומרת הילדונת שלנו זה לא רק שנמאס לה שמסתכלים עליה ונותנים לה תשומת לב כי היא יפה או כי מזילים עליה ריר אלא שהיא כמהה לזה שיאהבו אותה בגלל מי שהיא, בגלל המהות שלה. היא כמהה למישהו שירצה לראות אותה פנימה, מתחת לכל ה"יפה", המסיכות והמגננות, למישהו שיאפשר לה להוציא ויכיל גם את הילדונת הרגישה והמתרפקת שלפעמים מסוכן לחשוף בעולם הזה, למישהו שיראה גם את השריטות והבעיות, ויקבל אותה באהבה ככה, בדיוק כמו שהיא.[/quote]
כל כך נכון... |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
18 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
18 בפבר׳ 2013
מלכתא • 18 בפבר׳ 2013
להיטמע בעולם הונילי זה ממש לא קל.
לדעת על מה אפשר לדבר ועל מה יוקיעו אותך מהחברה, על מה רק ירימו גבה ועל מה יתפסו אותך כסוטה חולה מין. ומנגד, בחירת בני הזוג גם מצומצמת הרבה יותר- הונילים לא תמיד מבינים ומעריכים מישהו או מישהי עם ראש פתוח, זה נראה להם מחלה. ואכן, פעם אנשים שדיברו בפומבי על בדסמ היו נחשבים משוגעים והיו ממקמים אותם בבתי משוגעים. אבל כאלה אנחנו, חיים בצל- אבל חיים! |
|
סדיסט סטלן |
לפני 11 שנים •
18 בפבר׳ 2013
קצת מחשבה על הכתוב
לפני 11 שנים •
18 בפבר׳ 2013
סדיסט סטלן • 18 בפבר׳ 2013
בתור חדש בקהילה אני קצת מותרד ממשמעות הדברים.
הרי כל בן אדם הוא עולם מפני עצמו. יש כל כך הרבה סוגים של אנשים ... גיימרים..מכורי פייסבוק .. נרקומנים.. אכהוליסטים... אני חושב שרוב האנשים כן מבינים בתת מודע שלהם שחברה מייצרת נורמות שאינן רציונליות אלא רק ניראות הגיוניות.. זה שחלק מהאנשים התעלו מעל רמת הבורות של הנורמות החברתיות האבסורדיאות שהמציאות החברתית מכתיבה אינו אומר שצריך להסתכל על אנשים מגבוהה... הרעיון האחרון הוא זה שמכתיב את הטון "רק מי שיכול לראות אותי" אבל פה בעצם חוזר הפרדוקס = יצירת נורמה חברתית חדשה ... מי שיכול לראות אותי הוא הנורמלי... שכחו מזה ... אין דבר כזה ... ונילי או לא כולנו בסופו של דבר פריקים וכולנו נורמלים ... פילוסופיה קל אחת בלילה תמיד גורמת לי להיות רעב |
|
Ultra(שולט) |
לפני 11 שנים •
20 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בפבר׳ 2013
Ultra(שולט) • 20 בפבר׳ 2013
קשורה חזק כתב/ה: את לא לבד בזה...
זה מסוג הדברים שמאוד קשה לחשוף בהתחלה של קשר... ומניסיון גם אח"כ זה לא הופך להיות יותר קל.... אבל אלה החיים רובם וניליים אף אחד מאיתנו לא נחת מחללית ואף נשלטת לא הייתה בעבר שפחה בפלנטת גור (Gor). נראה לי שהיום שכל העולם קורא ספר שיש לו קמצוץ של D/s אנשים לא יחשבו שזה כל כך חריג. זה הפך לסוג של הרי פוטר. במדינות אחרות במערב יש יותר פתיחות וזה לא מרגיש כמו לצאת מהארון בתקופה שאני הלכתי לתיכון וחבר מהלימודים ברח מהבית בגלל הנטיות שלו. מה שקשה זה למצוא אנשים שנהנים מיחסים D/s כי קשה ללמוד את מה שאין לך בגנים. באנגלית אומרים : You have to be wired that way לפחות כך אני מרגיש. |
|