לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ספינץ'

bbqueen​(מתחלפת)
לפני 11 שנים • 20 בפבר׳ 2013

ספינץ'

bbqueen​(מתחלפת) • 20 בפבר׳ 2013
האדיוט הזה מחק פרופיל מהאתר,
החלטתי לשתף את השיחה אם גם אחד ממכם נתקל בו,
יש גם מס' טל' אם למישהו בא להתלונן עליו-

מאת [שלח/י הודעה מיידית] RIMUSS תגובה ל:חחחחחחח 19:06 20/02/13

אני מכיר אותך. זה לא מתאים לך !

היצר הרע משתדל להרוס נשמות גבוהות כמו שלך דווקא. בחטאים, בתועבות, בכסף קל, באשליות...

השאלה כמה זמן נשאר עד שסל החטאים מתמלא...ואז...הכל נגמר ! פתאום ! וההמשך בעולם הבא מבהיל עוד יותר...

חטאת ? שוב נפלת ונפצעת ? ככה זה בכל קרב ! לקום ולהילחם מחדש ! לחזור מהר לאבא, לאור, ולא להתייאש... כי הזמן אוזל...והסוף מתקרב...חייבים להינצל !

מחקר: "מין אוראלי גורם לסרטן הפה"

חוקרים מארצות הברית בדקו נתוני החולים בסרטן הפה במדינה ב-30 השנים האחרונות. הם מצאו כי חלה עלייה של 225% בשכיחות המחלה, בעיקר בקרב גברים . הסיבה: הדבקות בווירוס הפפילומה האנושי במהלך קיום מין אוראלי . מין אוראלי אמנם לא יכניס אתכם להריון, אך הוא עלול להרוג אותכם. מחקר חדש, המצטרף למחקרים קודמים שנעשו בנושא, מראה כי מין אוראלי מגביר בעשרות אחוזים את הסיכון ללקות בסרטן הפה.במחקר שפורסם באותה שנה בפקולטה לאודונטולוגיה של אוניברסיטת מלמו בדרום שוודיה נמצא קשר דומה בין הדבקה בנגיף HPV לבין מין אוראלי. החוקרים מצאו כי 36% מחולי סרטן הפה היו נשאים של הנגיף HPV, בהשוואה ל-1% בלבד של נשאי הנגיף בקבוצת הביקורת.

כאמור, מחקרים קודמים הראו כי אנשים המקיימים מין אוראלי עם שישה או יותר בני או בנות זוג במהלך החיים, נמצאים בסיכון גבוה פי שמונה להידבק בסרטן ראש או צוואר, הנגרמים על ידי נגיף ה. HPV

מזה זמן רב ידוע כי נגיף זה מגביר את הסיכון לסרטן צוואר הרחם.

החיסון עוזר רק במספר זנים לכן לא יעיל כל כך. בקיצור אסור לבצע מין אוראלי ומי שעושה זאת משחק בחיים שלו .

www.YESHUOT.NET

להינצל ומהר ! לחזור בתשובה...כי הזמן אוזל...

--- התכתבות אישית ומספר טלפון הוסרו --

(מקווה כלובי שלא תמחוק לי ת'הודעה מגיע לזבל הזה חשיפה)
צל מנחה​(שולט)
לפני 11 שנים • 20 בפבר׳ 2013

Re: ספינץ'

צל מנחה​(שולט) • 20 בפבר׳ 2013
וזה לא המקום, אם תרצי ואם לא, לחשוף פרטים אישיים אודות אדם אחר, לרבות מספר הטלפון שלו.
כנראה אנשים שכחו את מהות הדיסקרטיות וכבוד הזולת, לרבות חוקים נוספים שעליהם הסכמנו עם כניסתנו לאתר הזה.ולכן, אני מקווה שכלובי ימחק את ההודעה המטופשת הזו כמה שיותר מהר.

פעם הבאה, פני למנהל האתר במקום לנסות לקחת את החוק לידיים ולפגוע, בין אם במזיד ובין אם לא. זה תפקידו של כלובי לטפל בדברים כאלה - וזו לא זכות שלך לחשוף פרטים אישיים שנכתבו בהודעה פרטית, במיוחד באתר שכזה, שדיסקרטיות היא דבר כל כך הכרחי ומהותי לחלק נכבד ממשתמשיו.
    התגובה האהובה בשרשור
נער הייתי
לפני 11 שנים • 21 בפבר׳ 2013

תכתבי את המספר בגוגל..

נער הייתי • 21 בפבר׳ 2013
ותופתעי.....

( או שלא.. )
bbqueen​(מתחלפת)

Re: ספינץ'

bbqueen​(מתחלפת) • 21 בפבר׳ 2013
צל מנחה כתב/ה:
וזה לא המקום, אם תרצי ואם לא, לחשוף פרטים אישיים אודות אדם אחר, לרבות מספר הטלפון שלו.
כנראה אנשים שכחו את מהות הדיסקרטיות וכבוד הזולת, לרבות חוקים נוספים שעליהם הסכמנו עם כניסתנו לאתר הזה.ולכן, אני מקווה שכלובי ימחק את ההודעה המטופשת הזו כמה שיותר מהר.

פעם הבאה, פני למנהל האתר במקום לנסות לקחת את החוק לידיים ולפגוע, בין אם במזיד ובין אם לא. זה תפקידו של כלובי לטפל בדברים כאלה - וזו לא זכות שלך לחשוף פרטים אישיים שנכתבו בהודעה פרטית, במיוחד באתר שכזה, שדיסקרטיות היא דבר כל כך הכרחי ומהותי לחלק נכבד ממשתמשיו.

וואלה? הבעיה היא שלא אכפת לי,
וכל אידיוט שיטריד אותי בהודעות ויתן לי כל פרט מזהה אני אעשה לו חשיפה במידיית בפורום.
אתה יכול לבלבל כמה שאתה רוצה ת'שכל על פרטיות
זכותי היא שלא יטרידו אותי
הוא לא רוצה חשיפה שלא ישלח ת'הודעה הזאת לאלפי בחורות פה באתר.
תמיד יש איזה פלוץ כמוך שצריך לקפוץ בראש ולשחק אותה הצדיק בסדום.
יש מקומות שיפה להם השתיקה, מקווה שהפנמת את הרעיון ותפסיק להגיב וגם אם כן אל תצפה שעוד אתייחס לנוד המוחי שלך.
נוריתE
נוריתE • 21 בפבר׳ 2013
אני קיבלתי כזה דבר לפני חודש בערך
אמרתי לכלובי הוא אמר שחוסם אותו
ועל פי מה שאת אומרת הו א אכן נחסם.

מעבר לזה
מי העיר לגבי "צינעת הפרט" פה?
לזה ששלח את ההודעות האלו אין פה שום הגנה לדעתי ושום חסיון לא מגיע לו.
וטוב שהיא הביאה את זה בכללי על גבי הפורום.