Indulge |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
מנסה להבין למה ואיך להתמודד
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
Indulge • 2 במרץ 2013
אז ככה, שלום.
אני אדם צעיר, ומגיל קטן מאוד אני זוכר את עצמי מפנטז על כך שאני חסר אונים בידי אישה אשר שולטת בי. לא חוויתי שום טראומה, שום בטיח, ובחיים אני אדם נורא אחראי ודומיננטי. לעולם הסאדו-מאזו התוודעתי בערך בכיתה ז'. חיפשתי דברים שתואמים את מה שאני אוהב. בהתחלה, הזדעזעתי, אח"כ למדתי לקבל. לא ראיתי יותר פורנו רגיל מאז, זה לא עשה לי את זה לראות זוג אנשים אחד מכניס ומוציא והשנייה מזייפת אורגזמה. אני חושב שיש משהו בכאב ששונה, משהו אמיתי. לא מזוייף ותעשייתי. בקיצור, עוד לא הייתה לי חברה, אבל תוקפות אותי מחשבות מדאיגות למה יקרה כאשר. יש בי חששות . ראשית, זה דיי מביש הרצון הזה להיות נשלט ולרצות לשרת אותה, אני לא ממש שלם עם הרצון הזה. אני מפחד מהתגובה שלה, האם היא בכלל תקבל אותי . החברה, מכתיבה לגברים לשלוט בסיטואציה וזה מעצבן. שנית, אני מפחד שאני אשתעמם מסקס רגיל, כי כשאני רואה בפורנו סקס רגיל זה לא ממש מדליק אותי כמו שאני רואה סאדו. זה יותר בכיוון של משעמם ובנאלי. אז בתקופה האחרונה אני פשוט מנסה לנסות למצוא הסבר למה אני אוהב סאדו ולהיות נשלט, ומנסה לאלץ את עצמי להתרגל לדברים הווניליים. אני לא חושב שזה ממש עוזר. אולי במציאות דברים אחרים, ודברים מרגישים יותר חיים מבפורנו. מה אתם אומרים? אני שובר את הראש בתקופה האחרונה על כל הדברים האלה ונמאס לי. כי בת'כלס צריך לעשות מה שכיף לך, לא? |
|
cיגי |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
cיגי • 2 במרץ 2013
אשית, זה דיי מביש הרצון הזה להיות נשלט ולרצות לשרת אותה,
אני לא ממש שלם עם הרצון הזה. אני מפחד מהתגובה שלה, האם היא בכלל תקבל אותי . אני מניחה שאם החברה תהיה שולטת ולא וונילית לא יהיה לך חשש מתגובתה אני כמעט בטוחה שהיא תקבל אותך כי הרי זה הרצון שלה הוא להוביל.ולשלוט |
|
Indulge |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
Indulge • 2 במרץ 2013
אישה צייתנית כתב/ה: אשית, זה דיי מביש הרצון הזה להיות נשלט ולרצות לשרת אותה,
אני לא ממש שלם עם הרצון הזה. אני מפחד מהתגובה שלה, האם היא בכלל תקבל אותי . אני מניחה שאם החברה תהיה שולטת ולא וונילית לא יהיה לך חשש מתגובתה אני כמעט בטוחה שהיא תקבל אותך כי הרי זה הרצון שלה הוא להוביל.ולשלוט הלוואי והחברה/בת הזוג תהיה שולטת, אבל אני לא יכול לסנן ככה נשים. זאת איננה תכונה גלויה ממש... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
זאלופון(שולט) • 2 במרץ 2013
שלום לך,
אתחיל מהחלק השני - אני, כמוך, משתעמם מפורנו רגיל, אבל אני ממש לא משתעמם מסקס רגיל. כך שאני יכול לומר לך שהאחד אינו מעיד בהכרח על השני. כמדומני שרוב האנשים שנהנים מסאדו-מאזו (או כפי שבדרך כלל מכנים אותו כאן: בדסמ) נהנים גם מסקס רגיל. תדע איך זה אצלך רק כשתנסה, אבל בינתיים אתה יכול לבחון את הפנטזיות שלך: האם יש בך רצון לגעת באישה, לנשק וללטף אותה, מעבר לרצון לשרת אותה? אם יש בך רצונות כאלה, אני מאמין שתמצא סיפוק גם בסקס שאינו כרוך בשליטה (אם כי סביר שהשליטה תחסר לך אם היא לא תהיה חלק מחייך בכלל). לגבי החלק הראשון - השלמה עם נטיות בדסמיות היא לא טריוויאלית והיא יכולה לקחת זמן. לא נורמטיבי או מקובל לרצות להכאיב לאדם אחר או לנשק את רגליו, וזה טבעי שאתה לא לגמרי שלם עם התשוקות האלה שלך. אבל בסופו של דבר, זה מי שאתה, תרצה או לא, ויש כאן קבוצה לא קטנה של אנשים כמוך, שהם והחיים שהם מנהלים אינם שונים בהרבה מכל מה שאפשר למצוא מחוץ לסאדו-מאזו. מה גם שלא לגמרי ברור מה הנטיות האלה אומרות עליך: יש פה אנשים מקסימים שאוהבים לגרום לכאב, אנשים סופר-דומיננטיים שמתגרים מלציית לפקודות וכן הלאה. אני חושב שככל שתכיר יותר את העולם הזה ואת האופן שבו אתה רוצה להשתלב בו יהיה לך קל יותר לקבל את עצמך. כיצד תתקבל על ידי האישה ש(תהיה)איתך זה סיפור אחר, והוא כבר לא תלוי בך. הדרך הבטוחה ביותר היא כמובן להכיר מישהי שמראש נמשכת לזה. כפי שכתבת, זו אינה תכונה גלויה, אבל יש מקומות, הכלוב למשל, שבהם התכונה הזו גלויה יותר... אם תכיר פה, סיכוי טוב שבת הזוג לא תחרד. אם תכיר נשים מחוץ לפה, אני מניח שיש כאלה שיחשבו שזה מוזר או מטריד, יש כאלה שיקבלו את זה ויש גם, אם יהיה לך מזל, כאלה שיימשכו לזה. בכל מקרה, סאדו-מאזו היום הוא לא משהו שהציבור הרחב לא שמע עליו, כך שהסיכוי שלנשים שתפגוש תהיה פתיחות מסוימת אליו אינו מופרך. וכן, אני לגמרי בעד לעשות מה שכיף לך. בהצלחה עם זה! |
|
Indulge |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
Indulge • 2 במרץ 2013
זאלופון כתב/ה: שלום לך,
אתחיל מהחלק השני - אני, כמוך, משתעמם מפורנו רגיל, אבל אני ממש לא משתעמם מסקס רגיל. כך שאני יכול לומר לך שהאחד אינו מעיד בהכרח על השני. כמדומני שרוב האנשים שנהנים מסאדו-מאזו (או כפי שבדרך כלל מכנים אותו כאן: בדסמ) נהנים גם מסקס רגיל. תדע איך זה אצלך רק כשתנסה, אבל בינתיים אתה יכול לבחון את הפנטזיות שלך: האם יש בך רצון לגעת באישה, לנשק וללטף אותה, מעבר לרצון לשרת אותה? אם יש בך רצונות כאלה, אני מאמין שתמצא סיפוק גם בסקס שאינו כרוך בשליטה (אם כי סביר שהשליטה תחסר לך אם היא לא תהיה חלק מחייך בכלל). לגבי החלק הראשון - השלמה עם נטיות בדסמיות היא לא טריוויאלית והיא יכולה לקחת זמן. לא נורמטיבי או מקובל לרצות להכאיב לאדם אחר או לנשק את רגליו, וזה טבעי שאתה לא לגמרי שלם עם התשוקות האלה שלך. אבל בסופו של דבר, זה מי שאתה, תרצה או לא, ויש כאן קבוצה לא קטנה של אנשים כמוך, שהם והחיים שהם מנהלים אינם שונים בהרבה מכל מה שאפשר למצוא מחוץ לסאדו-מאזו. מה גם שלא לגמרי ברור מה הנטיות האלה אומרות עליך: יש פה אנשים מקסימים שאוהבים לגרום לכאב, אנשים סופר-דומיננטיים שמתגרים מלציית לפקודות וכן הלאה. אני חושב שככל שתכיר יותר את העולם הזה ואת האופן שבו אתה רוצה להשתלב בו יהיה לך קל יותר לקבל את עצמך. כיצד תתקבל על ידי האישה ש(תהיה)איתך זה סיפור אחר, והוא כבר לא תלוי בך. הדרך הבטוחה ביותר היא כמובן להכיר מישהי שמראש נמשכת לזה. כפי שכתבת, זו אינה תכונה גלויה, אבל יש מקומות, הכלוב למשל, שבהם התכונה הזו גלויה יותר... אם תכיר פה, סיכוי טוב שבת הזוג לא תחרד. אם תכיר נשים מחוץ לפה, אני מניח שיש כאלה שיחשבו שזה מוזר או מטריד, יש כאלה שיקבלו את זה ויש גם, אם יהיה לך מזל, כאלה שיימשכו לזה. בכל מקרה, סאדו-מאזו היום הוא לא משהו שהציבור הרחב לא שמע עליו, כך שהסיכוי שלנשים שתפגוש תהיה פתיחות מסוימת אליו אינו מופרך. וכן, אני לגמרי בעד לעשות מה שכיף לך. בהצלחה עם זה! בקשר לפסקה הראשונה ברור שיש בי רצון לדברים אלו. תודה על התגובה אני שמח לראות שיש כאן אנשים שאני יכול להזדהות איתם. עכשיו אני דואג קצת פחות. |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
גולוסקלפרה(נשלט) • 2 במרץ 2013
ברוך הבא.
ראשית, כדי להרגיע אותך, אין לי ספק שעם הנסיון תגלה, בכל הנוגע לסקס, שהמציאות הרבה (הרבה) יותר מרגשת מפורנו. בנקודה הזו אין לך מה לחשוש. מעבר לזה, מנסיוני אני יכול לספר לך שגם לאחר שהתנסיתי בבדס"מ תקופה לא מבוטלת מחיי וחשבתי כבר שלא אוכל לחזור אחורה וליהנות מסקס ונילי כמו פעם, גיליתי שעם האשה הנכונה אני חווה הנאה עצומה מסקס ונילי לחלוטין (במקרה ספציפי מסויים היא אפילו לא היתה מוכנה לירוק עליי בקטנה תוך כדי משגל : ) ), וזה למרות שסרטי פורנו וניליים משעממים אותי ושיעממו אותי תמיד, בדיוק כמוך. בקיצור, אין שום קשר בין הדברים. בנוגע לחששות מהחברה לעתיד וכו', שוב מנסיוני אני יכול לספר לך שכשהכרתי את החברה הראשונה שלי לא עבר זמן רב עד שהצמדתי את כף רגלה לפניי ונשקתי לה. ולהפתעתי, היא לא נחרדה וזרקה אותי אלא דוקא נהנתה מהמחווה וחיבבה אותי אפילו יותר. מובן שדברים יותר קיצוניים דורשים יותר זמן, ולא תמיד מתאימים אבל בשורה התחתונה כאשר אתה אמיתי יש בזה כוח, ואין לך מה לחשוש מכך ובטח לא להתבייש. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
2 במרץ 2013
ArchAngel(שולטת) • 2 במרץ 2013
קודם כל , אני חייבת להגיד לך שאני מזדהה עם מה שכתבת.
ואתה לא היחיד עם הספקות האלה , כולנו היינו (או עדיין נמצאים) שם. אתה לא צריך להכריח את עצמך לאהוב משהו שאתה לא אוהב. אבל כנראה זה בגלל שהעדפות שלך עדיין מתגבשות , והן ימשיכו להתגבש בכל התנסות שתחווה. הזמן והניסיון עושים את שלהם, ואתה תלמד לקבל את עצמך כמו שאתה . |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
11 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
11 במרץ 2013
מלכתא • 11 במרץ 2013
מדבריך עולה שאתה מאוד אוהב את זוגתך,
אבל גם שאתה מתייסר. ואין לך ממה. אתה צריך לקבל את עצמך כמו שאתה, מי שאתה. לשאול למה- אתה יכול כל החיים, אבל סביר להניח שלא תמצא תשובה לכך. מה שכן, אתה יכול לעשות צעדים בטוחים ולהתנסות בתחום. עצה אישית, מכיוון שאתה גם לא מנוסה אלא רק סקרן- לספר לזוגתך על הפטיש הסודי שלך ולהתחיל להתנסות בכך ביחד. שניכם חדשים בתחום, וביחד- תמיד הכי כייף! שיהיה בהצלחה |
|
a מק |
לפני 11 שנים •
11 במרץ 2013
תתנסה תתנסה תתנסה
לפני 11 שנים •
11 במרץ 2013
a מק • 11 במרץ 2013
היי חמוד
אני רוצה שתדע שאין לך שום דבר להתבייש בו. כמו כל מי שפה, גם אני חקרתי לא מעט את עצמי ונטיותיי המתנגשות לא מעט עם מה שהחברה אומרת שהוא אסור. והגעתי למסקנה כללית, משהו שנורא עוזר כמו כלל שמרחף מעל, שבפשטות גורס כי מה שלא פוגע בזדון באיש והוא תחת הסכמה הדדית לא צריך לבייש אף אחד. כאן מגיע החלק החשוב של ההתנסות לדעתי - ככל שתצבור יותר ניסיון , תצא מחוץ לראש שלך ותתנגש עם המציאות כך תוכל לגבש את עמודי התווך עליו יעמוד העולם שלך ותהיה יותר קרוב למקום של ביטחון עצמי בריא שאינו תלוי בדיעה של כל עובר אורח. וזה רווח כפול- אנשים שבטוחים במה שהם הם סקסיים להחריד בניגוד אליך ובאופן מוזר שאני די מתבייש בו, פורנו בדסמ דווקא משעמם אותי ואיכשהו אני לעולם לא מתעעיף מפורנו רגיל. אבל אני לגמרי מתחבר לתחושה שזה כמו שאוסרים עליך לאכול עם הידיים. לסיום, לעולם אל תתבייש במה שאתה ובתשוקות שאתה מרגיש בפנים, צא ומצא בחורה נפלאה שמתחברת אל אותן תשוקות מהצד השני וחפש את האושר שלך איתה. זה קורה פה כל הזמן ואנשים אפילו מתחתנים (בורגנים ונילים) בהצלחה |
|
'לא קשורה' |
לפני 11 שנים •
11 במרץ 2013
Re: מנסה להבין למה ואיך להתמודד
לפני 11 שנים •
11 במרץ 2013
'לא קשורה' • 11 במרץ 2013
אני חושבת שמה שאמרו לך פה, חשוב וראוי.
יחד עם זה, לא נאמר לך משהו חשוב נוסף, לדעתי. יחסים עם אשה זה לא כמו יחסים עם חבר. זה נכון שבמקרה ומדובר בקשר טוב, אתם חברים טובים. בכל זאת, אשה זה משהו אחר מחבר גבר. יחסים עם אשה שמעורב בהם גם סקס/ אהבה, הם אחרים מהיחסים שלך עם הידידות שלך. אם ישנן כאלה. חיבור של גבר ואשה זה מערכת יחסים שדומה אבל שונה מכל מערכות היחסים שלנו האחרות. עם ההורים, עם החברים, עם "המנהלים". אתה צעיר. מעולם לא הייתה לך חברה. מעולם לא התנסית עם אשה. מעולם לא הרגשת מה זה להכנס לתוך אשה, ואתה כבר חושש שלא תאהב סקס "רגיל". סקס זה לא רגיל. זה לא שום דבר שאתה מכיר. פורנו ונילי או פורנו בדסמי הוא עדיין פורנו. סרט מבויים. כמו שזוגיות זה לא מה שמראים בסרטי הוליווד ככה פורנו לא משקף סקס או יחסי מין. וזה לא משנה מאיזה סוג. אני מציעה לך לחקור. לגלות את עצמך. במציאות. לא מטילה ספק בנטיות שלך או בידיעה שלך את מה שאתה אוהב. ועדיין, לדעת שאתה "אוהב את אמא יותר מאבא" כשלעולם לא היו לך- לא אמא ולא אבא- זה פשוט לא נכון. כמו צעצוע חדש שקיבלת. כמו משהו שיקר לך. ככה אני מציעה שתנהג כשתפגוש אשה. תכיר אותה. שחק איתה. תלמד את התגובות שלך אליה. תראה מה זה עושה לך. תרגיש מה זה חיבור בין גבר לאשה. אח"כ תראה אם יש בך רצון למשהו שאין בה ומה עושים עם זה |
|