סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדסמ - באהבה או בדיסטאנס?

Mr Sassy Pants​(אחר){Pixie}
לפני 11 שנים • 13 במרץ 2013

בדסמ - באהבה או בדיסטאנס?

Mr Sassy Pants​(אחר){Pixie} • 13 במרץ 2013
אני אישית נהנה משילוב של השתיים אין ספק. אין משהו מגרה יותר כאשר אתה נדרש לבצע משימה תוך כדי התעלמות, ללא ספק באמת נותן הרגשה של עבד, אבל אני לא מאמין שהייתי יכול לחיות בדיסטאנס מושלם 24/7 עם הדומית שלי. למרות שזו אחת ה-פנטזיות, שיעבוד טוטאלי.

אז איפה הגבול נמתח? הדיסטאנס צריך להיפסק בסוף הסשן? או שתמיד צריך להיות דיסטאנס וניכור? או שבכלל שילוב של השתיים, מעט דיסטאנס מעט אהבה בכדי לשמור על המעמד אך לא להיות בניכור מוחלט?

לפי דעתי שילוב של השתיים (שימוש בכינויים כמו כלבלב ויחס מעט מתנשא נדרש אך עדיין היכולת לנהל שיח, לצחוק יחד ולחלוק חשובה מאד)

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא icon_smile.gif
Brave girl
Brave girl • 13 במרץ 2013
למה ניכור?ולמה דיסטאנס?

הכל עושים באהבה....

גם לסשן עצמו ניגשים מאהבה ולא מתוך רוע או ניכור...(לדעתי)
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
גם אני לא הייתי יכולה לבחור. לא בקטע של "סשן", אלא ביומיום - אני קופצת מהתנשאות וזריקת פקודות, להתפנקות, להתעלמות, לחום ואהבה, לתלות. אני די זקוקה לזה שבן הזוג שלי יהיה בסדר עם כל זה ועם הקפיצות הלא תמיד צפויות בין מצבים. למזלי הוא זורם עם זה.

אני גם חושבת שזה לא חייב להיות ככה בשביל לשלב. אני אשה של מצבי רוח קיצוניים אבל זה המצב האישי שלי. באופן כללי, אני חושבת שאפשר נורא לאהוב מישהו ולהיות נורא קרובה אליו, ועדיין לדרוש/לצפות לציות מתמיד.
Mr Sassy Pants​(אחר){Pixie}
Mr Sassy Pants​(אחר){Pixie} • 13 במרץ 2013
אני פחות מתייחס לסשן ויותר לקשר יום יומי כפי שיולי ציינה.
לפי דעתי אם נותנים לנשלט/ת (נשלט/ת של 24/7) יותר מידי צומי איפה שהוא הוא מרגיש פחות "עבד".

אז אולי השאלה האמיתית היא : בדסם כחלק מזוגיות או קשר של ניצול ושליטה בפני עצמו?
lady y
lady y • 13 במרץ 2013
לדעתי כמו כל דבר בעולם הזה הגבולות נורא עדינים...
לדעתי האהבה החברות והתקשורת השקטה הזו במבט הכרחית כדי להנות
וממש אין צורך בשמירת דיסטאנס קבוע אני חושבת שאפשר להתנהג כמו זוג נורמיטבי עם חוקים ברורים של התנהגות הכוללים שכר ועונש. ולטעמי הרבה יותר עוצמתי זה שבמהלך דיון חברי הנשלט עובר גבול טעם הטוב או שוכח את מקומו ואני יכולה להחזיר אותו למקום במבט. בטון דיבור. בסטירה או תפיסת אשכים...כשהוא מתנצל אחריי שהיה במצב נינוח הוא חש את העוצמה של השליטה שלי עליו הרבה יותר חזק, הוא יודע שתמיד אני מפקחת, תמיד אני ערנית. הוא מבין את מקומו אפילו ברור יותרicon_smile.gif
כך אני רואה את זה
    התגובה האהובה בשרשור
lady y
lady y • 13 במרץ 2013
לדעתי כמו כל דבר בעולם הזה הגבולות נורא עדינים...
לדעתי האהבה החברות והתקשורת השקטה הזו במבט הכרחית כדי להנות
וממש אין צורך בשמירת דיסטאנס קבוע אני חושבת שאפשר להתנהג כמו זוג נורמיטבי עם חוקים ברורים של התנהגות הכוללים שכר ועונש. ולטעמי הרבה יותר עוצמתי זה שבמהלך דיון חברי הנשלט עובר גבול טעם הטוב או שוכח את מקומו ואני יכולה להחזיר אותו למקום במבט. בטון דיבור. בסטירה או תפיסת אשכים...כשהוא מתנצל אחריי שהיה במצב נינוח הוא חש את העוצמה של השליטה שלי עליו הרבה יותר חזק, הוא יודע שתמיד אני מפקחת, תמיד אני ערנית. הוא מבין את מקומו אפילו ברור יותרicon_smile.gif
כך אני רואה את זה
אזור השפלה
לפני 11 שנים • 19 באפר׳ 2013
אזור השפלה • 19 באפר׳ 2013
תלוי איזה סוג קשר זה.
אם זה קשר בדסמ"י נטו אז זה יכול להיות יותר לכיוון הדיסטאנס.
אם זה קשר רציני אז ברור שיותר לכיוון של האהבה.
אבל זה לא שחור או לבן. יש הרבה גוונים של אפור (קלישאה נכונה). וכל זוג מה שמתאים לו. לומדים האחד את השני...
שולט בוגר ואמיתי​(שולט)
לפני 11 שנים • 19 באפר׳ 2013

המון כבוד

כל קשר בדסמי חייב לבוא מתוך הרבה מאד כבוד לנשלט שלך אני תמיד אומר שאם הנשלט/ת שלך לא מרגישים מלכי העולם כשהם על 4 מולך אתה עושה משהו לא בסדר
teacher​(שולט)
לפני 11 שנים • 20 באפר׳ 2013
teacher​(שולט) • 20 באפר׳ 2013
אהבה ו"דיסטאנס" הם לא מונחים סותרים. לא באמת.