לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •
29 במרץ 2013
קפה קטנצ'יק.
לפני 11 שנים •
29 במרץ 2013
לילימיי(שולטת) • 29 במרץ 2013
אני קמה בשקט מהמיטה, מתמתחת ומחלצת את העצמות. לבושה בסריג על תקן שימלנית סימלית...וגרביים. בין לבין, אין כלום. אני הולכת מנומנמת אל חדר האמבטיה, שוטפת פנים, מצחצחת שיניים ומסדרת קצת את רעמת השיער הקופצני, איתו אני קמה בכל בוקר. כשאני הולכת להשתין, אני כבר חושבת על האחרי. איך הוא ישמש לי כנייר טואלט, אם הוא ישן? אני מתיישבת על האסלה, מפשקת את הרגליים ומחכה בסבלנות, לקילוח המתגבר. זהב ראשון של בוקר חביב. כשאני מסיימת, אני קמה ומנערת את האגן. מנערת טיפות שתן סוררות, ללא השימוש בנייר טואלט. כשאני יוצאת, אני רואה בזווית העין תנועה מתחת לשמיכה במיטה. "בוקר טוב" אני מברכת אותו בחיוך. "בוקר אור, מאמי" הוא עונה. אני, בצעד קדימה של חצי מטר, קרבה אל המיטה. "אני חייב קפה, מותר לי?" הוא שואל. "בטח" אני עונה. בזריזות עולה על המיטה, הוא שוכב על הגב. אני מסתובבת ומתיישבת לו, על הפרצוף. מפשקת באצבעותיי את חור התחת הקטן, ומכוונת את האף שלו, היישר פנימה. שפתיי הכוס החלק, רטובות. לשונו נעוצה עמוק בפנים ונשימתו חסומה. נשימתו האחרונה, בתוך החורים שלי. יונק את האוויר הנדרש לו, מתוך תוכי. "אז איך אתה שותה קפה?" אני שואלת אותו כשאני מתחככת, מתגלצ'ת על פרצופו הספוג בנוזלי הגוף שלי. "אמממ..." הוא מתחיל לדבר ונתקע. הוא עף עכשיו, מסדיר נשימה. מרוגש מהטבעיות בה אני משתמשת בו. עושה בו מעשים של השפלה, בלי מילים. רק במגע, אני משתמשת בו להנאתי. אני מתיישבת שוב על פרצופו, מצמידה את כפות ידיי אל הלחיים שלו ומהדקת עוד את מיקומי במדוייק. לחנוק אותו, להעיף אותו. אני מרימה את שנינו גבוה. מחכה עוד 5 שניות נוספות וקמה ממנו. "אז כמה סוכר, כמה חלב?" אני שואלת. הולכת לי למטבח, עליזה וטובת לב מכינה לנו קפה. מתיישבת בסלון, מציתה לי סיגריה ומחכה לו שיבוא. בינתיים אני מאפרת בתוך כוס הקפה שלו. הרי ככה ראוי ורצוי לו, לשתות קפה של בוקר. |
|
צחי נשלט קינקי(נשלט) |
לפני 11 שנים •
29 במרץ 2013
במילה אחת אהבתי ובשתי מילים מאוד אהבתי
לפני 11 שנים •
29 במרץ 2013
צחי נשלט קינקי(נשלט) • 29 במרץ 2013
אוח על הרשימות שאת כותבת
מחכה כל היום רק כדי ליראות איזה רשימה תפרסמי הפעם וההנאה רק גוברת וגוברת |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •
30 במרץ 2013
Re: במילה אחת אהבתי ובשתי מילים מאוד אהבתי
לפני 11 שנים •
30 במרץ 2013
לילימיי(שולטת) • 30 במרץ 2013
צחי נשלט חמוד כתב/ה: אוח על הרשימות שאת כותבת
מחכה כל היום רק כדי ליראות איזה רשימה תפרסמי הפעם וההנאה רק גוברת וגוברת מי אמר שההמתנה, לא משתלמת? תודה צחי, אני שמחה שאהבת. |
|
יואב 31(אחר) |
לפני 11 שנים •
31 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
31 במרץ 2013
יואב 31(אחר) • 31 במרץ 2013
לזה אני קורא קפה של בוקר ועוד איזה קפה אחחחח
|
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •