Pharos(שולט) |
לפני 11 שנים •
1 באפר׳ 2013
קוד לבוש
לפני 11 שנים •
1 באפר׳ 2013
Pharos(שולט) • 1 באפר׳ 2013
אני לא יודע למה תמיד מפתיע אותי מחדש למצוא אנשים במכנסי ברמודה וחולצות טי שירט במסיבות שנכתב בתיאור שלהן "דרס קוד קפדני". סתם לדוגמה המסיבה אתמול בפינגווין. באמת כל כך קשה לאכוף קוד לבוש?
|
|
נשלטת בהתהוות(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
1 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
1 באפר׳ 2013
נשלטת בהתהוות(לא בעסק) • 1 באפר׳ 2013
סליחה על הביקורת הלא מחמיאה בעליל אבל הפעם פיספסתם בגדול
המקום היה מלא בונילים והרגשתי שם כמו מיצג עד כדי כך שהלכתי להחליף בגדים בחזרה לגינס וחולצה כי מסתבר שזה היה הקוד לבוש הכי פופולרי שראיתי שם!!!! כשאני מגיענ למסיבת בדסמ אני מצפה לררות אנשים כמוני ולא ונילים ואני בטוחה שעוד הרבה מרגישים כמוני ולא היו רוצים להחשף לעולם.... בנוסף המוזיקה ברוב הערב לא תאמה ולא היתה תחושה של מסיבה. המקום היה צפוף נןרא בלי יכולת לנשום ובטח לא לרקוד. זהו אינו מקום למסיבה... במקסימום מאנץ נחמד בפאב בנוסף היו יותר מידי הופעות ומה שקרה שכל הונילים עמדו ברחבת הריקודים הגם כככה קטנה וצפו ולא היתה אפשרות לרקוד... כמו שאמרתי הפעם זאת היתה מסיבת פיספוס!!! |
|
fanuna(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
7 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באפר׳ 2013
fanuna(לא בעסק) • 7 באפר׳ 2013
אני עליתי לאיזה סשן קטן על הבמה בפינגווין ופשוט צלמו אותנו ...יאמר לזכותו של הדמ שביקש למחוק אבל יש לי הרגשה שהיו עוד כמה פלאשים....בזיון למקום!
|
|
AIR(נשלט) |
לפני 11 שנים •
8 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
8 באפר׳ 2013
AIR(נשלט) • 8 באפר׳ 2013
אוקיי אז ככה, ליין הספייס מתנצל על התקלות במסיבה האחרונה יום ראשון בפינגווין.
היה לנו תקלה בסלקציה ומבטיחים שזה לא יחזור על עצמו. מה גם שעקב סיבות טכניות יום לפני נאלצנו לסגור את המבוך עם החדרים החשוכים. ליין הספייס ומועדון הפינגווין מפצים אותכם בעוד מסיבה בערב חג שבועות. תאריך המסיבה - 14.05.2013. לבינתיים ניפגש בשישי הבא בברקפסט והמילק |
|
fanuna(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
8 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
8 באפר׳ 2013
fanuna(לא בעסק) • 8 באפר׳ 2013
לפי דעתי אייר, יש פאבים אפילו שיותר מרווחים מהפינגווין. נראה לי שיש פנ הסכמה כוללת שהמועדון לא מתאים לצרכי הקהילה....בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה
|
|
AIR(נשלט) |
לפני 11 שנים •
8 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
8 באפר׳ 2013
AIR(נשלט) • 8 באפר׳ 2013
fanuna כתב/ה: לפי דעתי אייר, יש פאבים אפילו שיותר מרווחים מהפינגווין. נראה לי שיש פנ הסכמה כוללת שהמועדון לא מתאים לצרכי הקהילה....בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה
עדיין לא מצאתי פאבים שנמצאים בתוכם 500 איש בזמן נתון. ראיית המועדון שלך שגוייה. דווקא קיבלתי המון תגובות טובות על המועדון אז אני לא יודע של מי ההסכמה הכוללת שלך, יש למועדון פוטנציאל אדיר ובתור אחד שמפיק מססיבות פטיש לא שנה או שנתיים (עשר) אני גם רואה זאת . |
|
צ י י ד(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
18 באפר׳ 2013
צ י י ד(אחר) • 18 באפר׳ 2013
fanuna כתב/ה: אני עליתי לאיזה סשן קטן על הבמה בפינגווין ופשוט צלמו אותנו ...יאמר לזכותו של הדמ שביקש למחוק אבל יש לי הרגשה שהיו עוד כמה פלאשים....בזיון למקום!
אז כמו שאמרתי , לפני שתגובתי נמחקה.... עבדתי כ DM באותו ערב ובהחלט הייתה בעיה שהמאבטחים הכניסו מהצד כל מי שהם רצו. כנראה שלא כל כך עניין אותם שיש אווירה מסויימת במקום שנהרסה על ידי האנשים הלא קשורים שנכנסו. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 11 שנים •
18 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
18 באפר׳ 2013
AIR(נשלט) • 18 באפר׳ 2013
צ י י ד כתב/ה: fanuna כתב/ה: אני עליתי לאיזה סשן קטן על הבמה בפינגווין ופשוט צלמו אותנו ...יאמר לזכותו של הדמ שביקש למחוק אבל יש לי הרגשה שהיו עוד כמה פלאשים....בזיון למקום!
אז כמו שאמרתי , לפני שתגובתי נמחקה.... עבדתי כ DM באותו ערב ובהחלט הייתה בעיה שהמאבטחים הכניסו מהצד כל מי שהם רצו. כנראה שלא כל כך עניין אותם שיש אווירה מסויימת במקום שנהרסה על ידי האנשים הלא קשורים שנכנסו. הבעיה עם המאבטחים טופלה |
|