אזור השפלה |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
למה הקשרים בתחום לא קשרים ארוכים?
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
אזור השפלה • 21 באפר׳ 2013
נושא שעולה מידי פעם...
ובלי להכליל כמובן - אבל למה לדעתכם, לרוב, הקשרים בתחום לא קשרים ארוכים? מה שכן, זה נחמד לקרוא כאן מידי פעם על כאלו שכן ניצחו את הסטטיסטיקה. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
פסיכו לוג(שולט) • 21 באפר׳ 2013
הם לא ארוכים רק למי שמחפש סיפוק מהיר. יש כאן לא מעט אנשים שמחפשים מסגרת זוגית רצינית. ויש כאלו שיודעים מראש שלא תצמח להם מערכת יחסים ארוכת טווח האחד עם השני ומקבלים את זה כקשר זמני.
וממה שאני מכיר מעצמי ואחרים שאני מכיר כאן היטב, אני לא רואה הבדל במשך התקופות של קשרים " מכאן" או "שלא מכאן". |
|
Karma Police(אחרת) |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
Karma Police(אחרת) • 21 באפר׳ 2013
אולי כי רוב הקשרים הם לא קשרים ארוכים. סטטיסטית הסיכוי שקשר ישרוד הרבה זמן הוא לא כזה גדול, גם במציאות ה"ונילית".
|
|
אזור השפלה |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
אזור השפלה • 21 באפר׳ 2013
חפרפרת כתב/ה: אולי כי רוב הקשרים הם לא קשרים ארוכים. סטטיסטית הסיכוי שקשר ישרוד הרבה זמן הוא לא כזה גדול, גם במציאות ה"ונילית".
צודקת. אבל עדיין ההרגשה היא שגם אם ישימו את הוניל אל מול "התחום" התוצאה תהיה שבתחום הקשרים קצרים במיוחד יותר מבוניל (שגם שם לרוב הם לא מחזיקים יותר מידי, אבל כאן במיוחד). פסיכולוג - אני לא חושב שזה בהכרח המצב כי גם מי שמחפש כאן קשר רציני, לבסוף לא פעם נשאר עם קשר קצר מועד ומספר חוויות... עד ל"קשר" הבא שהוא בעצם העתק (מבחינת האורך) של הקשר הקודם פחות או יותר. |
|
Karma Police(אחרת) |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
Karma Police(אחרת) • 21 באפר׳ 2013
אני כנראה לא הבנאדם להשתתף בשרשור הזה, אני בקשר הבדסמי שלי כבר מעל ל6 שנים (נשואים). אני שופטת רק לפי מה שאני רואה סביבי וזה הרבה מאוד קשרים קצרים ומעט ארוכים כמו בכל מקום אחר. אני לא רואה הבדל בין מה שאני רואה אצל המכרים הבדסמים שלי ובין אלו שלא. אבל אם אתה מתעקש על זה אז נשמע לי הגיוני שאם כל כך קשה למצוא מישהו מתאים וראוי בעולם הגדול קשה שבעתיים למצוא אותו בתוך נישה מצומצמת שכזאת ויכול להיות שזה מוביל לפשרות מסויימות בתחילת הקשר. כלומר- ייתכן שאנשים נכנסים כאן לקשרים שהם היו מוותרים עליהם במידה ולא היה להם את הצורך למצוא את הענין המשותף הזה בבדסמ עקב האפשרויות היחסית מצומצמות והמציאות טופחת על פניהם פעם אחר פעם.
|
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
מלכתא • 21 באפר׳ 2013
אני חושבת שמרוב שהתאמה בדסמית נתפסת כדבר נדיר, נאחזים בזה ובכלל שוכחים לבדוק התאמה בינאישית. זה מחזיק כמה שבועות של התלהבות, ואז כשזו יורדת- מגלים שהבדסמ נפלא, אבל חוץ ממנו אין כלום בזוגיות.
אם נקח בחשבון שכיום גם קשרים וניליים לא מחזיקים יותר מדיי, אז זה די ברור. בכל מקרה, אם מצליחים לנצח את הסטטיסטיקה- המאבק בה שווה את זה |
|
ezuf |
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 באפר׳ 2013
ezuf • 21 באפר׳ 2013
מלכתא - כל מילה בסלע
|
|
אזור השפלה |
לפני 11 שנים •
23 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 באפר׳ 2013
אזור השפלה • 23 באפר׳ 2013
חפרפרת כתב/ה: אני כנראה לא הבנאדם להשתתף בשרשור הזה, אני בקשר הבדסמי שלי כבר מעל ל6 שנים (נשואים). אני שופטת רק לפי מה שאני רואה סביבי וזה הרבה מאוד קשרים קצרים ומעט ארוכים כמו בכל מקום אחר. אני לא רואה הבדל בין מה שאני רואה אצל המכרים הבדסמים שלי ובין אלו שלא. אבל אם אתה מתעקש על זה אז נשמע לי הגיוני שאם כל כך קשה למצוא מישהו מתאים וראוי בעולם הגדול קשה שבעתיים למצוא אותו בתוך נישה מצומצמת שכזאת ויכול להיות שזה מוביל לפשרות מסויימות בתחילת הקשר. כלומר- ייתכן שאנשים נכנסים כאן לקשרים שהם היו מוותרים עליהם במידה ולא היה להם את הצורך למצוא את הענין המשותף הזה בבדסמ עקב האפשרויות היחסית מצומצמות והמציאות טופחת על פניהם פעם אחר פעם.
זה בדיוק העניין. התאמה "רגילה", בינאישית, זה גם ככה לא דבר של מה בכך. אז תוסיפי לזה את ההתאמה הבדסמית... |
|
the rain song |
לפני 11 שנים •
23 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 באפר׳ 2013
the rain song • 23 באפר׳ 2013
אולי גם בגלל שקשר בדסמי הוא פעמים רבות שמרני מאוד ונוקשה.
מו"מ זה לא תמיד אופציה. |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 11 שנים •
23 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 באפר׳ 2013
up u rs(אחרת) • 23 באפר׳ 2013
אזור השפלה כתב/ה: חפרפרת כתב/ה: אולי כי רוב הקשרים הם לא קשרים ארוכים. סטטיסטית הסיכוי שקשר ישרוד הרבה זמן הוא לא כזה גדול, גם במציאות ה"ונילית".
צודקת. אבל עדיין ההרגשה היא שגם אם ישימו את הוניל אל מול "התחום" התוצאה תהיה שבתחום הקשרים קצרים במיוחד יותר מבוניל (שגם שם לרוב הם לא מחזיקים יותר מידי, אבל כאן במיוחד). פסיכולוג - אני לא חושב שזה בהכרח המצב כי גם מי שמחפש כאן קשר רציני, לבסוף לא פעם נשאר עם קשר קצר מועד ומספר חוויות... עד ל"קשר" הבא שהוא בעצם העתק (מבחינת האורך) של הקשר הקודם פחות או יותר. צר לי להרוס לך תיאוריה עם עובדות- אבל אישית- הקשרים היותר ארוכים ויציבים שלי דווקא היו מכאן. |
|