לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא הכל איום ונורא בסין...

Lordpain​(שולט)
לפני 11 שנים • 12 במאי 2013
Lordpain​(שולט) • 12 במאי 2013
מילא החברה שהחליטה להשפיל בצורה כזו בני אדם, אבל העובדה שלאנשים האלה לא היה את האומץ לסרב, כאילו שהיו יורים בהם או משהו, זה החלק הנוראי ביותר, הם עם של עבדים, ואין להם שמץ של מושג מהי חירות.

והכי גרוע! הוא שהאנשים שראו את המחזה לא מחאו נגדו אלא הוציאו את המצלמות תוצרת הארץ שלהם והתחילו לצלם, היום זה הם זוחלים, מחר זה יהיה אתם, לא , את אף אחד זה לא מטריד , העיקר שיש תמונות מעניינות להראות לחברים אחר כך, עם שמרשה לעצמו שיתנהגו אליו בצורה כזו זה עם שלא ראוי ליחס טוב יותר, עד כמה שהמראה הזה מעצבן, שאיזה חברה מרשה לעצמה להשפיל בני אדם בצורה כזו
כל מה שניתן לומר הוא שמגיע להם, זה המחיר שמשלמים על פחדנות, אני רק מקווה שהעם שלנו לא ירד למדרגה הזו, למרות שאנחנו בדרכנו לא רחוקים משם...
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 11 שנים • 15 במאי 2013
זה נורא מוזר.
נסו לדמיין את זה עם ישראלים - זה הרי מצחיק. אף אחד פה לא היה יורד על הברכיים וזוחל רק כי מישהו מהעבודה אמר לו לעשות את זה. אני לא מסוגלת לדמיין מה עובר בראש של כל משתתף בסיפור המוזר הזה - לא המנהל ולא העובדים. תארו לעצמכם שהבוס שלהם היה אומר לכם לצאת החוצה ולזחול סביב המזרקה - לא הייתם נקרעים מצחוק במקום?

הלכתי לחפש דוברי סינית + את הכתבה המקורית. כי המחשבה הראשונה שלי הייתה - זאת לא תהיה הפעם הראשונה שאתר חדשות לוקח כתבה מחו"ל וממציא לתמונות סיפור שונה.

אבל כמובן, שכל עוד אנחנו פה בכלוב אני מעדיפה לחשוב שזה סיפור אמיתי icon_smile.gif
הממתקית​(שולטת)
לפני 11 שנים • 3 בספט׳ 2013

אם תמצאן מדינה שאין בה מוזרויות הלולויה לכם.

הממתקית​(שולטת) • 3 בספט׳ 2013
בסין יש דגש מאוד גדול לכבוד. כבוד כלפי הבכיר ,בעל הממון, הבוס וכאלו. חשוב להם לשמור על העבודה שלהם יותר מכל דבר כי העבודה נותנת להם כבוד בעיניי משפחתם. גבר מובטל בסין לא שווה הרבה.
לגודמא בסין וביפן מקרי רצח זה דבר סופר נדיר. במדינות אחרות זה קורה כדבר שבשיגרה. אז אם מבחינת תרבות ומנהגים עסקנו אז גם אצלנו יש את הדברים המוזרים שלנו.