kakleta(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
4 ביוני 2013
יש סיכוי שחובבי בדס"מ הינם אנשים טובים
לפני 11 שנים •
4 ביוני 2013
kakleta(לא בעסק) • 4 ביוני 2013
מחקר חדש בהולנד טוען שאהבי בונדאג' הינם אנשים יותר טובים וסבלניים.
אני מעידה על עצמי: זה נכון. http://www.psmag.com/blogs/news-blog/bondage-sm-aficionados-better-adjusted-than-most-58723/ |
|
the rain song |
לפני 11 שנים •
4 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
4 ביוני 2013
the rain song • 4 ביוני 2013
היה למישהו ספק?
אנחנו גם אנשים בריאים נפשית במיוחד והס מלהזכיר - ערסים בגלל צניעות יתירה אנחנו נמנעים מלהשתמש במילה "איכותיים" אבל הבה נהיה כנים והוגנים - מלח הארץ, נשמות טהורות אחד אחד |
|
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 11 שנים •
4 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
4 ביוני 2013
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 4 ביוני 2013
כמה שהייתי שמח להסכים אך לצערי אי אפשר. לכל כלל יש יוצא מן הכלל ולא ניתן להכליל בשום נושא ואפילו בקהילתנו ישנם ערסים (לא שהם אנשים רעים לדעתי). לצערי נתקלתי כאן בכמה אנשים מגעילים אך הרוב כאן אכן אנשים טובים.
בקשר לבריאים נפשית אני מסכים הרבה יותר הרי אנחנו מחוברים לעצמנו ולפנטזיות שלנו ולא בורחים מהם או מסתירים אותם בבושה מהחברה או לפחות מעצמנו אז איך לא ניהיה בריאים יותר? (שוב לכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל הבנתם תכוונה) |
|
רפאל |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
רפאל • 5 ביוני 2013
לפני שמתווכחים כדאי לקרוא את ה"מחקר". לא נטען שם שחובבי בדס"מ הם אנשים טובים יותר, אלא שיש להם "פרופיל פסיכולוגי חיובי". וגם כדאי לקורא למה הכוונה ב"פרופיל פסיכולוגי חיובי". ברוח האופנה החדשה, הכוונה איננה לאנשים אמפתיים, או לאנשים שעוזרים לזולת למשל. אלא לאנשים שמרוצים מעצמם, בטוחים בעצמם, פתוחים לחוויות חדשות, מוחצנים ולא נוירוטים. מאחר שזה הדימוי העצמי של מרבית חובבי הבדס"מ שאני מכיר, ומהאחר שה"מחקר" מבוסס על שאלונים שמולאו אונליין, באופן אישי אינני מאוד מופתע מתוצאות ה"מחקר". זה היה מפתיע אם היו מתקבלות "תוצאות" אחרות.
דווקא נראה לי שהמלט עלה בשרשור הסמוך על משהו מעניין יותר. (: |
|