שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לילה לבן (ושחור רשת)

slavealfred
לפני 11 שנים • 28 ביוני 2013

לילה לבן (ושחור רשת)

slavealfred • 28 ביוני 2013
היא ישבה ליד הבר במועדון, ראיתי שהיא שותה רק בקבוק מים.
שאלתי אותה בנימוס אם אפשר לשבת על הרצפה ליד הרגליים שלה והיא ענתה ב״כן״
התיישבתי על הרצפה ונתתי לה את קצה החגורה שלי. הקצה השני היה מלופף לי סביב הצוואר כך שזו היתה כמו רצועה של כלב. היא אחזה ברצועה וגילגלה אותה קצר מאוד. לא היתה לי ברירה אלא להתקרב. ישבתי על הרצפה כשהלחיים שלי נוגעות לה בירכיים. הרגשתי את השתי וערב של גרבי הרשת השחורות שלה. בעזרת הרצועה רמזה לי והתחלתי לנשק לשוק שלה בעדינות מרבית. הורדתי לה נעל משופעת אחת והתחלתי לעסות לה את הרגל. למדתי לעשות פוט מסאז׳׳ בקליפורניה. בשבילי זה כמו מדיטציה כי אני מתרכז אך ורק ברגל שלה. היד שהחזיקה את הרצועה היתה כל כך קרובה. בהססנות רבה נשקתי את ידה. היא הושיטה לי אצבע והכניסה אותה לתוך הפה שלי.
המועדון היה מלא עד אפס מקום לרגל ארוע לילה לבן. כמה אנשים דרכו עלי וצ׳חצ׳ח אחד העיר כל מיני הערות טיפשיות אבל לא שמתי לב. שאלתי אותה אם היא רוצה לשתות משהו. היא סרבה. לא רצתה שום כלום. בעצמה חלצה את הנעל השניה ועשיתי לה מסאז׳ גם ברגל השניה. שמחתי מאוד שחלצה את הנעל השניה בעצמה. סימן הנהגתה מהעיסוי שלי.
היא הניחה את ידה על ראשי והתחילה לשחק לי בשיעור וללטף את ראשי. היא לטפה כמו שמלטפים כלבלב. הייתי בעננים מרוב אושר כי כבר לא לטפו אותי ככה מאז שהייתי ילד ולליטוף הזה אני כל כך מתגעגע.
בשתי רשות ללכת לשרותים רגע. עדשות המגע זזו והייתי חייב לתקן אותן. כשחזרתי, היא עמדה והודיעה שהיא הולכת הביתה. הצעתי ללוות אותה לפחות חלק מן הדרך אבל היא סרבה.
לילה לבן (ושחור רשת)
    התגובה האהובה בשרשור
לא סתם עוד עבד
לפני 11 שנים • 28 ביוני 2013
לא סתם עוד עבד • 28 ביוני 2013
עכשיו לפחות אני יודע לקשר בין הכינוי לפנים icon_smile.gif
היא הייתה מדהימה, וגם ההתמסרות שלך אליה. למרות העומס הרב, אי אפשר היה שלא לשים לב אליכם. אני שמח שנהנית.