אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
פינת הבישול של הלול
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 11 בפבר׳ 2004
ילדים וילדות, אנשים ואנשות, גננים וגננות,
התכנסנו כאן היום, בשעה טובה ומוצלחת, כדי לפתוח שרשור חדש ומעמיק, בנושא החביב על כמה מבאי הצ'אט - או לפחות, חביב עליהם כשאני נמצא שם - מתכונים לבישול אפרוחים. גם מתכונים לטיגון/ אפייה/ אידוי/ עישון/ הקרמה או שאר צורות הגשה אחרות יתקבלו בברכה. נכון, אני האחרון שהיה אמור לפתוח שרשור כזה. אני לא רק אפרוח, אני גם צמחוני... אבל, כל פעם שאני נכנס לצ'אט כל כך הרבה מתכונים מוטחים בי, ונראה לי שיש צורך לרכז אותם במקום אחד, לטובת הדורות הבאים. חוצמזה, גם יכול להיות שזה ישעשע את גבירתי ... |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
מתכון לאפרוח ברוטב, בהשראת השיר "אפרוח מטוגן".
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
זיקית • 11 בפבר׳ 2004
אחזי את האפרוח היטב. קשרי אותו מסביב סביב בחוט כתום כדי שלא יוכל לזוז.
קחי את סכין הג'ילט והחל לגלח בעדינות, למען לא ייפגם עורו הרך של האפרוח. בשלב זה האפרוח אמור לרעוד מפחד. הרגיעי אותו בחיוך קורן. גלגלי את האפרוח בקמח. במקביל חממי חמאה במחבת. כאשר החמאה עושה טססס, הניחי את האפרוח במרכז המחבת וגלגלי כך שכולו מכוסה היטב. בשלב זה אמור האפרוח לצרוח קלות. השתיקי אותו. לאחר טיגון קל של מספר דקות, הוציאי את האפרוח מן המחבת. חייכי לעצמך בסיפוק. בסיר קטן חממי עוד חמאה. אדי בצל עד לצבע זהוב. הוסיפי את האפרוח המטוגן. מזגי על הפארוח והבצל שמנת לבישול שערבבת קודם לכן עם אגוז מוסקט ומעט פלפל שחור. הנמיכי את האש, סגרי את המכסה. לאחר זמן מה, הוסיפי מעט יין לבן, וקצת שום כתוש. לאחר כ 20 דקות שפכי על האפרוח כ 150 גר' גבינת פרמזן מגוררת דק.. בתיאבון ! |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
מתכון לאפרוח חמוץ מתוק בשיטת 4 השלבים
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
זאלופון(שולט) • 11 בפבר׳ 2004
1) יש לקשור את האפרוח היטב ולחסום כל דרך לתקשר עם העולם למעט האזניים.
2) לצעוק, בסדר אקראי: "ביבי מלך ישראל", "כושונים מטומטמים", "הולם אותך ליידי בוי", "זיקית שטוחה ובינונית" ו"מר קו מעפן". 3) בשלב זה האפרוח צפוי להיות די חמוץ. יש להכניס למקרר לכמה שעות עד שחלק מהמתוק הטבעי יחזור. 4) בתיאבון! |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
אני בעד טבעי!
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 11 בפבר׳ 2004
למרוט את הנוצות (השיער)
ולאכול נא ללא בישול))))) |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 בפבר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 11 בפבר׳ 2004
אני אוהבת את האפרוח שלי בסושי
קחו את האפרוח שלכם תנו לו ביס בשביל הספייס אז הוא רוטט והוא לא מפריע להמשך.. אפשר להוסיף לו ירקות כמו אפונה , בשום אופן לא גזר אבל אני אוהבת את שלי טבעי שאפשר להרגיש את הטעם של הזעה..... מגלגלים בחבלים טובלים בסויה ודוחפים ואסאבי ל...... |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
חברים וחברות..אני מבקשת
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
זיקית • 12 בפבר׳ 2004
למען הסדר הטוב...נו באמת !
אני ישבתי, השקעתי, אלתרתי מתכון שבאמת יעבוד עם אפרוח אמיתי (נגיד למשל, איזה עופיון) ואתם באים ועושים לי בדיחות ?! מה יהיה ?! טוב נו. ס'דר. צ'טערת. וזאלופון, המתכון שלך מאוד מצא חן בעיני. |
|
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
אני פשוט מזועזע!!!!!!!!!!!
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 12 בפבר׳ 2004
זיקיתון - תודה על ההשקעה והמאמץ. משום מה, את והמכשפה אובססיביות על עניין הגילוח...
מלכתי היפה והכתומה - את יודעת, את יכולה לבשל אותי בכל דרך שאת רוצה. אבל וואסאבי ? אבל, זאלופון, בגללך אני מזועזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי שאתה סאדיסט, אבל ככה??????? זה לא טיגון, זה לא בישול, זאת לא אפייה, זאת שחיטה בלתי כשרה! אין בך קמצוץ חמלה? מעט רחשי לב הומניים? איזשהו רגש אנושי? אותך לצער בעלי חיים. לוטוס, תגידי לו... |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 12 בפבר׳ 2004
אפרוחן שלי , אתה יודע ?!
זה לא משנה איך אנשים יפנטזו לבשל אותך שנינו יודעים שרק אני אנעץ שינים |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
אפרוח במרינדה כתומה
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 12 בפבר׳ 2004
המתכון שגורם לאפרוחים לחייך ולעוף...
לוקחים אפרוח אחד מקסים, טובלים ומשרים אותו כמה שיותר שעות במרינדה כתומה וריחנית. אחרי כמה שעות של השריה הוא חוזר הביתה מחייך באוטובוס ושואלים אותו באיזה אפטר שייב הוא משתמש... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
12 בפבר׳ 2004
זאלופון(שולט) • 12 בפבר׳ 2004
זיקית - גם המתכון שלך מצא חן בעיניי ובבלוטות הרוק שלי. אנחנו צריכים להחליף מתכונים לעתים קרובות יותר
אפרוח - בוודאי שיש בי רגשות אנושיים! לדוגמה: אכזריות, מיזנתרופיה, שמחה לאיד, זדוניות, אדישות לסבל הזולת ועוד הרבה. אפילו יצר רע מנעוריי יש לי. למה להעליל? רק כי אני יהודון? |
|