סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור שכתבתי. ״כשהארי פגש את סאלי״

2birds​(נשלטת)
לפני 11 שנים • 19 באוג׳ 2013

סיפור שכתבתי. ״כשהארי פגש את סאלי״

2birds​(נשלטת) • 19 באוג׳ 2013
״שיט שיט שיט״ אני צועקת בבהלה וקופצת מהמיטה. הטלפון התחיל לצלצל ובתנועה מהירה הרמתי את השופרפרת, מנסה לגבש קול עירני שלא יסגיר שזה עתה התעוררתי. מן הקו השני בקע קול צורדני שתבע לדעת איפה אני. ״ סאלי, רק אל תגידי לי שלא התעוררת...״ לעזאזל אני מסננת לעצמי. ״ אני לא מאמינה, לקח לי כמעט חודש לסדר לך ראיון אצל הארי ואת פשוט מחליטה לא להגיע?״. בלעתי את הרוק ואמרתי בקול יבש ״אמא, אני מצטערת פשוט הרגשתי לא טוב בלילה והקאתי כמה פעמים״ שקר גס שנועד להקנות לי קצת שקט. רצף המשפטים התקיפים התחלפו במילות דאגה, זה פשוט עובד כמו קסם. 

המונית פילסה את דרכה בתנועה הסואנת האופיינית ליום ראשון העמוס של תל אביב, דיווחי תנועה נשמעו מהרדיו והנהג שלח מידי פעם מבטים דרך המראה. רק כשירדתי מהמונית הבנתי שהכפתור בחולצה שלי היה פתוח והנוף של החזה שלי שהיה כלוא בחזיית תחרה לבנה היה למחזה תענוגות עבור מר נהג. סגרתי את הכפתור בחולצה ומיהרתי להכנס לבניין מרשים במיוחד תוך שאני גוללת במוחי שלל תירוצים לאיחור הזה. מעלית מפוארת נשאה אותי במהירות לקומה ה26 וברקע בקעה מוסיקה קלאסית מרגיעה, מעין דיסוננס למצב המלחיץ הזה. שולחן קבלה רחב וכורסאות עור רכות קיבלו את פניי, דלת המשרד נותרה פתוחה וכיסאה של פקידת הקבלה היה ריק. עיניי חיפשו אחר דמותה של פקידת הקבלה אך שולחנה הדומם הסגיר את היעדרותה. יישרתי את חולצתי וסקרתי את החדר, בפועל לא היה לי מושג מה לעשות אז כנראה שחיפשתי איך למרוח את הזמן. כעסתי על עצמי שלא התעוררתי בזמן ורציתי שהאדמה תבלע אותי יחד עם כל התולעים. המשרד לבש ריהוט מאופק אך ניכר כי עוצב בידי מעצב ידוע, דלתו האימתנית של משרדו של הארי, שהיה ממוקם בצידו המערבי של משרד גדול ורחב ידיים נשאה שלט קטן המכריז כי זהו משרדו של נשיא החברה. החלטתי לשבת על הכורסא ולהמתין עד שמישהו יקרא לי להכנס. 

רגליי הרועדות נשאו אותי אל עבר משרדו של הארי, כסרבניות למשמע פקודתו של המוח.
״ שלום לך גברת סאלי היקרה״ קול גברי ומלא בטחון טבול בשמץ של ציניות פילח את השקט בחלל הגדול. הוא ישב על כסא עור גדול מאחורי שולחן מהודר וקפדני. גבר במלוא מובן המילה, שיער שחור פחם, עיניים כחולות ומבנה לסת מושלמת. הוא נראה ממש ממש טוב, מה אני אמורה להגיד ולמה אני עסוקה בניתוח המראה שלו? ליבי החסיר פעימה   ובקול רועד השבתי ״ שלום מר הארי... סליחה שאיחרתי,,, הפקקים, התנועה״ גמגום מטומטם ורצף הבהרות לא מובנות  נפלטו אל החדר. מבטו ננעץ במבטי וזווית פיו שדרה תחושה של כעס ובלבול. התיק שלי נפל לרצפה ואוסף פרטים נשיים התגלגלו לרגליו של מר הארי. התכופפתי במהרה ואספתי את תכולת התיק בחפזון, דמעות לא רצוניות החלו לשטוף את לחיי. הרגשתי כל כך מטומטמת! ידיו החמות של הארי נגעו בכתפיי ונשאו אותי למעלה. ״ אני לא יכול לראות אישה יפה כמוך בוכה״ עמדתי מולו נסערת ומבויישת. ריח טוב של בושם גברי יוקרתי דגדג באפי, מה שהעיד על קרבתי אליו. היינו ממש קרובים אחד לשני, ניצבים זה מול זה, סנטימטר וחצי הפריד בינינו. 
ידיו של הארי אחזו בשערי ופיו נצמד אל פי, לשונו הרכה חדרה אל פי והתמזגה עם לשוני. צעדתי אחורה, המומה וחום רב החל להציף אותי מבפנים. ״ מה אתה עושה?!״ אמרתי בקול חלוש. ״ לא יודע,,, את מטריפה אותי״.
 מה קורה פה לעזאזל ולמה מתחיל להיות לי חם? לא הספקתי להגיב, הוא הניח את אצבעו על שפתיי כמעין סכר להתפרצותן של מילות מחאה. ״את כל כך יפה סאלי, אני באמת לא יכול לראות אותך בוכה... זה משגע אותי, מטריף אותי. תמיד הייתה לי חולשה למראה אישה יפיפייה כמוך בוכה, שבורה וחסרת אונים״ המילים האלו זעזעו אותי ותחושת החום הוסיפה להתגבר. למרות שידעתי שאני צריכה לברוח בצרחות, להדוף אותו ממני, נשארתי לעמוד שם. הוא נשק לצווארי, לשונו טיילה הלוך ושוב, פיו החל למצוץ בחוזקה את התנוך של האוזן שלי. גופי התמסר להנאה המפוקפקת כאילו התנתק מחבלי ההגיון ופעל בצורה עצמאית לגמרי. הוא קרע את החולצה מעליי, תלש את חזיית התחרה וידיו לשו בחקרנות את שדיי הרכים. ביד אחת משך את הפיטמה שלי ולשונו מצצה את הפטמה השנייה. ידיי אחזו בראשו והצמידו אותו לפיטמה המתענגת, אנחת הנאה נפלטה מפי. לא ידעתי מה אני עושה אבל ממש לא היה בא לי להתנגד ובטח לא לברוח בצרחות. הארי הרים אותי והשכיב אותי על כורסאת העור וידיו המיומנות החלו לקלף את יתרת בגדיי, שכבתי שם ערומה לגמרי, ממתינה לידיו המענגות של מר הארי. הוא מצץ את פיטמותיי בחוזקה ולא קיפח אף אחת מהן. לשונו החלקה ליטפה את בטני, חדרה לתבורי והוסיפה להתגלגל ולענג כל פיסת עור שבדרך. אט אט תנועת לשונו המיומנת פילסה את דרכה לאזור רגיש במיוחד. הוא החל ללקק את שפתיי ולעיתים לשונו ליטפה את הדגדגן שלי, שהיה נפוח ושיווע למגע. הדגדגן שלי נשאב אל פיו וכל שאיבה כזו קרבה אותי לשיא. התפתלתי מעונג וגרגרתי כמו חתוכה מיוחמת. הוא ליקק, מצץ, נשך ברכות וחדר אליי עם לשונו. גופי התכווץ ורעד, חושיי התערפלו, הרגשתי איך גופי מתמסר לאורגזמה מרטיטה וכל כך חזקה. גלי הנאה הציפו והרעידו את גופי, הרגשתי שאני מתפוצצת מרוב עונג.  ״ את כל כך טעימה סאלי. קומי, שבי על השולחן ופסקי רגליים.״. 
הדיבור הנחוש והפקודה הבוטה הדליקו אותי עוד יותר, בצייתנות מלאה ביצעתי את שדרש. הארי התרומם מהספה וניגש לארון כסוף, הוא שלשל מפתח והוציא משם כיסוי עיניים. מעניין איזה עוד דברים יש לו בארון? האם הוא נוהג לראיין ככה נשים אחרות? הארי הוא בעצם סוטה לא קטן, מה זה אומר עליי? הגעתי לראיון עבודה ואני מוצאת את עצמי ערומה על שולחנו של הארי, מתנהגת כמו זונה. זזזווווננננהההה..... 
הארי משך את שערי אחורה, מבט של עונג ניכר בפניו, הדבר הבא שראיתי זה חושך! אני שוכבת על השולחן, מפשקת רגליים לרווחה ולא רואה כלום. זה חירמן אותי כמו לא יודעת מה, הרגשתי פרץ של רטיבות רק מהתנוחה הזולה הזאת ותחושת האונים ללא ידיעה מה הולך לקרות. הרגשתי את אצבעו חופנת בתוכי,  מסתובבת ומתפתלת עמוק וללא רחמים. הוא הכניס עוד אצבע ואחר כך עוד אחת ואני צעקתי וצרחתי עד שלא נשאר לי אוויר בריאות. בתנועות סיבוביות דחף את אצבעותיו דקות ארוכות תוך שהאגודל שלו לשה את הדגדגן שלי, שהיה נפוח ואדמומי. הרגשתי את הרטיבות נפלטת ממני והאורגזמה שוב נתנה את אותותיה. הוא שלף את אצבעותיו ודחף אותן לפי. מצצתי את אצבעותיו הרטובות, נהנית מהטעם שלי כאילו היו מרוחות בשוקולד או קצפת. קולות של עונג נפלטו מפיו של הארי, הוא משך את שערי בחוזקה והניח את ידו באגרסיביות על גרוני. ראשי היה מוטה אחורה וגרוני חנוק, הוא נשך את הפיטמה שלי בחוזקה ותחושת כאב חד פילח את גופי. לפתע הרגשתי איך ידיו הסוערות מושכות אותי לרצפה. ״ שבי על הברכיים ושתקי״ הציווי הכוחני הזה עורר את חושיי ופשוט הטריף אותי. הרגשתי איך אני בוערת מפנים, משתוקקת לציית לכל פקודה שלא תגיע. רעש פתיחת הרוכסן במכנסיו בישר לי את הבאות וכמו שאכן ציפיתי, הזין של מר הארי היה תקוע לי עמוק בגרון. ״ תמצצי, תמצצי,,,״ תבע בתקיפות. הזין שלו היה עבה מאוד אך פי כיסה את כולו, ליקקתי את חלקו העליון בתנועות מעגליות כאילו היה זה סוכריה טעימה על מקל. אט אט מצצתי בשקיקה את כולו, עולה ויורדת, יונקת דבש אסור. הוא גנח בהנאה ותפס את ראשי. השליטה מיד עברה אליו, הרגשתי איך הוא מזיין לי את הפה ונהניתי מכל רגע. ״ אני רוצה לזיין אותך חזק עד שהצרחות שלך ירעידו את הקירות״. 
הוא הרים אותי חזרה למעלה וסובב אותי הנחתי את ידיי על השולחן ורכנתי בתנוחת דוגי. ״ את מוכנה לזה?״ לחש לי באוזן ונשך את התנוך שלי. ״ אני לא יכולה לחכות, אני מתה להרגיש אותך בתוכי״. הזין שלו החליק לתוכי בעדינות, הרגשתי איך איברו הזקור והקשה פולש למקדש הפרטי שלי. ״זה קצת כואב... אההההה״ אמרתי בקול בכייה. ״ אל תדאגי סאלי, אני אהייה עדין איתך בהתחלה אבל רק בהתחלה.... אחר כך אני פשוט אקרע אותך, אזיין אותך כל כך חזק שלא תדעי מאיפה זה בא לך. הבנת אותי?״ שתקתי ודבריו נשמעו מפחידים מצד אחד אך מצד שני הגבירו את סף החרמנות שלי. הוא אכן הפגין עדינות, איברו נכנס בשלמותו ומילא אותי מבפנים, שיתק את תנועתי. באיטיות מרטיטה נכנס ויצא, החליק בשמנוניות וברטיבות שלי, צלל לתוכי במיומנות. דחפתי את ישבני לאחור, רציתי שיגביר את הקצב, שיקיים את הבטחתו ויזיין אותי חזק חזק, עמוק עמוק. בקשתי נענתה מיד, הוא הוסיף לחדור אליי בקצב מהיר יותר. סימפוניה של גניחות הנאה יצאו לאוויר העולם. אני הייתי הסולנית והוא השמיע מידי פעם מנגינת עונג, פלט אנחת הנאה. הוא משך בשערי וזיין אותי עוד יותר חזק. הרגשתי איך הוריד של הזין שלו פועם ופועם, הוא גמר בתוכי, השפריץ ישר לכותל הפנימי שלי. הרגשתי איך החום של הזרע שלו מציף אותי וממלא אותי. 

״סאלי.... סאלי. סאאללליי????״ קפצתי בבהלה, מנערת את ראשי ימין ושמאל, משפשפת את עיניי. ״הכל בסדר? מר הארי ממתין לך במשרד. אני מקווה שהבאת את קורות החיים שלך איתך״ אמרה פקידת הקבלה במתיקות. 
    התגובה האהובה בשרשור