מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
מוקדש לקאמור - התעללות בי
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 13 בפבר׳ 2004
קאמורי - הבטחתי לך עוד התבכינויות שלי אז הנה :
הייתי אמורה לטוס לפנות בוקר היום לברלין ונכון שיום שישי ה13 היום אבל בחיים כזה דבר עוד לא קרה לי !!! הכל התחיל מזה שחברה שבדיכאון באה אלי ( היה נחמד ואותה אני הזמנתי אבל זה ביטל לי כמה שעות של אירגון בית ומזוודה ...) אמא של זו שאני טסה אליה ואחותה באו להביא לי חבילה לברלין אבל משום מה נשארו שעה וחצי !! ( הן מאד נחמדות אבל אמרו פעמיים שעוד לא אירגנתי לי תיק ושאני צריכה לסדר את הדירה שלי לפני הטיסה אבל הן נשארו ... ) בגלל ששתי הנשים הנחמדות נשארו הרבה זמן את סידור המזוודה , סידור הדירה שלי מקלחת וכאלו נאלצתי לעשות בטיל וממש בלחץ בסוף . פחות או יותר הצלחתי לעשות את כל מה שתככנתי . הגעתי לשדה התעופה ומסתבר שהטיסה בוטלה !!!!! כי יש מזג אויר סוער באתונה ( נחיתת ביניים ) כשמבטלים טיסה בגלל מזג אויר חברת התעופה לא לוקחת אחריות ומבחינתם אני יכולה להתפגר במקום והם לא ינקפו אצבע . יכולים להחזיר את הכסף או שאני אעלה על טיסה רק ביום ראשון ( יומיים אחרי !!!! ) וטיסת ההמשך מאתונה לברלין תצא רק ביום שלישי ( ברור שאין לי חיים ואין לי תוכניות אחרי הטיול הזה אז למה לא לדחות את הטיסה ב FUCKING 4-5 ימים ???? ) ויתרתי על התענוג שבדחיית הטיסה ובחרתי לקבל את כספי בחזרה ( בלית ברירה ) משם אני במרוץ מטורף למצוא לי טיסה חלופית . למזלי אבא שלי המותק שהסיע אותי המתין בנתיים לראות מה קורה . אמצע הלילה ואני מוצאת טיסה אחרת אבל הטיסה ממש יוצאת עכשיו . אומרים לי שאני אספיק. מגיע איש שמלווה אותי אל הטיסה שתתאחר כנראה במעט כי ימתינו לי . הבודקת הביטחונית שואלת אם אני ארזתי בעצמי בלה בלה בלה אני אומרת שכן ואז היא שואלת אם מסרו לי משהו להעביר אני אומרת שכן ( מה לעשות - שאלה שנשמעה לי תמימה ואני לא נוהגת לשקר ) היא החליטה שאני צריכה לפתוח את כל המזוודה ושהיא תבדוק אותה ביסודיות . במקביל אנחנו אומרים לה שאני אפספס את הטיסה . אבל לזונה יש כללים של עבודה והיא לא תתגמש קצת . האדיוט המלווה במקביל מתעצבן עלי מה פתאום לקחתי משהו ממישהו אחר להעביר ( מסתבר שזה פשע ברמת אונס או רצח אם לא ידעתם כי רמת הצעקות וכמות הפעמים שהוא חזר על זה לפחות הדגישה פשע שואתי ... ) הוא ( האדיוט ) אמר שלא מעניין אותו ואם הזונה או מישהו אחר לא מסיים את הבדיקה תוך שלוש דקות הוא מעיף אותי מהטיסה ומבטל לי את הכרטיס ! הזונה שלא הסכימה להתגמש ( ולא היו שם הרבה דברים - מזוודה קטנה שהיה לוקח לבדוק אותה דקה בלי הגזמה ) גרמה לי יחד עם האדיוט לקבל ביטול טיסה שני באותו הבוקר !!!! משם אני רק ממשיכה בנואשות למצוא טיסה אחרת אבל אחרי נצח בערך שלא מצאתי ויתרתי והלכתי הביתה . אני לא ישנתי נצח , הייתי קצת מתוסכלת אבל בסוף יצא שאני אסע בתאריך אחר וזה גם יהיה בסדר אפילו יותר זול (: מה שאומר שכל דבר אפילו אם הוא קשה יוצא בסופו של דבר לטובה מלקוש |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
nerissa(אחרת) • 13 בפבר׳ 2004
איזו אופטימיות מרעננת
תודה מלקה. העלית בי חיוך ומלאת אותי באנרגיה חיובית לסוף השבוע |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
red-cell(מזוכיסט) • 13 בפבר׳ 2004
אוי, אני ממש לא מקנא בך במה שעברת
העיקר שבסוף תמיד דברים יוצאים לטובה יש לי סיפור דומה שנגמר באהבה גדולה אבל זה לא לפה.... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
זאלופון(שולט) • 13 בפבר׳ 2004
מכניס את איוב לפרופורציה הסיפור שלך
העניין הזה של משהו להעביר הוא פסיכוטי לגמרי. אף פעם אף אחד לא נתן לי כלום ובכל זאת תמיד כשאני אומר "לא" אני מרגיש שאני משקר, ושהם איכשהו יגלו את זה כשאני כבר אהיה על המטוס ויורידו אותי ממנו ויהיה סקנדל נוראי. בינתיים, תודה לאל, זה לא קרה. |
|
loren |
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
13 בפבר׳ 2004
loren • 13 בפבר׳ 2004
איזה סיפור מזעזע......
|
|
kamor(נשלט) |
לפני 20 שנים •
14 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
14 בפבר׳ 2004
kamor(נשלט) • 14 בפבר׳ 2004
מלקושית !!!
איך הסתבכת ככה ? פושעת קטנה ...... ואני עוד חשבתי להכנס לך למזוודה ..... זה לא התבכינויות , זו ממש התעללות !!. שמח שאת לא מאוכזבת ולא לוקחת את זה קשה . איך מעיזים להתנהג ככה למלקושית !! מתי את מתכננת לטוס ? יש לי חבילה חשובה להעביר ..... |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
15 בפבר׳ 2004
זהו
לפני 20 שנים •
15 בפבר׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 15 בפבר׳ 2004
אחרי שלושה ימים של חיפוש טיסה חלופית מצאתי טיסה .
ממש מעט יותר יקרה אבל ישירה . החיסרון היחידי שזה פחות יום או יומיים מהמקורית ושזה עם אל על . אני יודעת שהעניין עם אל על הוא פעוט לכאורה אבל אני מאמינה שצריך לעשות חרם צרכנים על החברה הזו שמטיסה קופים לניסויים . בכל מקרה אני מודה על חלקי ומרוצה מהעניין שסוף סוף ( כנראה) נסגר . חוצמזה שעכשיו רק חושקים בי יותר בברלין תתגעגעו ולא יותר מדי מלקושה |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 20 שנים •
15 בפבר׳ 2004
שז
לפני 20 שנים •
15 בפבר׳ 2004
מלכה מלקה(אחרת) • 15 בפבר׳ 2004
רציתי להגיד תודה
על ההשקעה והסבלנות- המותק הזו ישבה וחיפשה ועזרה לי למצוא כרטיס טיסה חלופי המון המון תודה על הרצון הטוב !! |
|