סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור- קטעים מיומנה של זונה- פרק 1

פאני היל​(לא בעסק)
לפני 10 שנים • 16 במרץ 2014

סיפור- קטעים מיומנה של זונה- פרק 1

פאני היל​(לא בעסק) • 16 במרץ 2014
קוראים לי "שמש"-(הכינוי שלי כמובן) ואני זונה!

בחרתי במקצוע הזה מתוך מודעות לכל ההשלכות שקשורות לזנות.

קודם כל אפרט למה החלטתי לעסוק בזנות ולאחר מכן מה הן ההשלכות והסיכונים שלקחתי על עצמי במודע. בהמשך היומן אכתוב על מפגשים שהיו לי ועוד- לקוחותי היקרים והפחות יקרים- אין לכם מה לדאוג, לא אפרסם שמות ולא פרטים מזהים אחרים- דיסקרטיות מאוד חשובה בעבודה שלי ואני שומרת עליה באדיקות.

הנה אני לוקחת נשימה עמוקה וצוללת פנימה לתוך היומן.

נתחיל מכך שאני בחורה נאה- לא יפיפייה דוגמנית אך סקסית מאוד. בחיי הרגילים אני לא נוהגת להתלבש בצורה פרובוקטיבית, אני נראית די חנונית אך לבושה בטוב טעם. אני אקדמאית, בעלת תואר ראשון בספרות.

מכיוון שאין לי גב כלכלי מהבית, חיפשתי בזמן הלימודים עבודה מכניסה אשר תממן את התואר ואת המחייה, הבילויים ועוד. ניסיתי מלצרות, ניסיתי עבודה בתמיכה טכנית דרך הטלפון בלילות. העבודות האלו התישו אותי, לא נהניתי מהם, במפורש סבלתי.

מכיוון שעבדתי ולמדתי קשה, לא היה לי זמן למערכת יחסים עם גברים. אך מה לעשות שלגוף צרכים משלו, אני אוהבת מאוד סקס..... מאוד! וכדי לספק את עצמי נרשמתי למספר אתרי הכרויות. בפרופיל שלי ציינתי במפורש שאני מחפשת רק סקס, ופרטתי מה אני אוהבת לעשות. עד מהרה החלו להציף אותי בהצעות שונות ומשונות. שמתי לב שחלק מהם היו הצעות עם תמיכה.

החלטתי להכנס לעובי הקורה ולבדוק האם בנוסף לסיפוק האישי שלי, אני יכולה להרוויח גם כסף מהצד- נקרא לזה דמי כיס.

מכיוון שאני טיפוס מאוד מסודר ומאורגן, עשיתי מחקר באינטרנט.

אני חובבת בדסמ, מתחלפת, כך שנכנסתי לאתרים של מלכות בתשלום. בדקתי מה הסכומים שנהוג לבקש ומה המלכות הללו מוכנות לעשות תמורת התשלום. גיליתי מספר נישות שיש להם ביקוש גדול אך אין הרבה מלכות שמתעסקות בכך.

קודם כל סקס. מסתבר שסקס הוא משום מה מחוץ לתחום עבור המלכות הללו. דבר שני גיליתי שבביזאר ובייחוד ביזאר כבד אין הרבה שמתעסקות. נישה נוספת שגיליתי ושיכל להתאים לי- הוא היותי נשלטת בתשלום. בודדות הנשלטות שנמצאות בתחום וישנם הרבה שולטים המוכנים לשלם סכום נכבד בשביל נשלטת שיוכלו להשתולל עליה.

לאחר שהחלטתי מה אני מוכנה לעשות ומה הסכומים שאבקש עבור כל דבר ודבר, התחלתי לחשוב על הלקוחות הפוטנציאליים. החלטתי על קריטריונים מסויימים כגון: גיל, מראה, השכלה ועוד - בתור התחלה. זה יהיה הניפוי הראשוני שלי- באתרי ההכרויות. הניפוי הבא יהיה בשיחת הטלפון וניפוי נוסף יהיה על כוס קפה במקום ציבורי. השאיפה שלי הייתה למצוא לקוחות איכותיים, אמידים וקבועים שימצאו חן בעיני לא רק ממראה עיניים אלא גם בזכות הראש הקינקי שלהם.

לפני שהתחלתי לעסוק בכך בפועל חשבתי על כל ההשלכות והסיכונים במקצוע הזנות.

1. כמובן- הסיכון העיקרי- מחלות מין למיניהן- בהיותי מסודרת כפי שציינתי מקודם- דיברתי עם רופא הנשים שלי בצורה הכי גלוייה שאפשר ושאלתי אותו כל שאלה שעלתה על דעתי. החלטנו שאעשה כל חצי שנה בדיקות דם לגילוי מחלות מין ואעבור אצלו בדיקה גניקולוגית מקיפה כולל אולטרסאונד ומשטח פאפ. בעצתו עשיתי חיסון לוירוס הפפילומה. כמובן שלקחתי גם החלטה לקיים יחסים רק עם קונדומים.

2. יש סיכון ליפול על לקוח אלים, או אחד שיעקוב אחריי או ינסה לסחוט אותי- בעניין הזה לקחתי החלטה לא להכנע לשום סחיטה ואם אצטרך- אגש למשטרה.

3. יש סיכון שאפגוש בטעות במשהו מוכר אשר יספר על עבודתי החריגה לעוד אנשים וכמו שאתם יודעים- שמועות עוברות בצורה ויראלית באינטרנט -ביום אחד אל כל עם ישראל.

אני מניחה שישנם עוד סיכונים שלא חשבתי עליהם ומקווה שלא אתקל באף אחד מהם.

זהו, יצאתי לדרך.

המשך יבוא

פאני היל
    התגובה האהובה בשרשור