that girl(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
29 במרץ 2014
שקרים
לפני 10 שנים •
29 במרץ 2014
that girl(נשלטת) • 29 במרץ 2014
לא יודעת מה חשבתי לעצמי.. את האמת שפשוט זה קשה לי לחשוב על דברים רעים. אני יוצאת מתוך נקודת הנחה ..כנראה נאיבית , שכשאני מדברת עם בנאדם הוא אומר לי את האמת . ההרגשה הזאת , לגלות שאתה חיי בשקר היא כל כך נוראית , שכנראה מי שלא חווה את זה לא יוכל להבין.
העובדה שבכל מקום קורים כאלה דברים לא מנחמת אותי . דווקא בגלל שהמקום הזה כל כך מסתורי ולא ידוע הייתי בטוחה שהאנושיות לא אבדה , אבל מסתבר שאתם, אותם חבר'ה צעירים שמחפשים הרפתקאות כל כך נחושים שלא מעניין אתכם מי עומד מולכם .. אתם תעשו הכל רק בשביל כמה רגעי פורקן , בהכל אני מתכוונת שתרמסו כל אדם שנקרה בדרככם. זה מכוון אלייך , אולי תחשוב על הצעד הבא שלך לפני שאתה משקר וזה גם מכוון אלייך ... בעיקר זה מכוון אליי. שיעור חדש.... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
29 במרץ 2014
עצוב לי
לפני 10 שנים •
29 במרץ 2014
בלוסום(לא בעסק) • 29 במרץ 2014
לשמוע שעברת את השעור כדי ללמוד אותו
יש פה אנשים שימכרו את אביהם ואמם וישקרו ויסכנו אנשים העיקר להשיג זיון. |
|
שולמית ש |
לפני 10 שנים •
29 במרץ 2014
אני כל כל מבינה אותך!
לפני 10 שנים •
29 במרץ 2014
שולמית ש • 29 במרץ 2014
כאן חייבים לקחת בעירבון מוגבל, לפעמים הכול הפוך מהאמת!!! מעצבן
|
|
סירופ(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
צר לי
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
סירופ(נשלטת) • 30 במרץ 2014
צר לי בצר לך אחות צעירה,
יש איזו דרך, הינו פעם עושות בה שימוש קבוע, לפני שנים. לבקש ממנו ניק, שם של מישהי שהיתה איתו ולהתכתב איתה, ולודא שהבחור שפוי , דיסקרטי, נדיב רגשית... כל מה שחשוב ויוותר. |
|
lori{ע_מ} |
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
Re: שקרים
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
lori{ע_מ} • 30 במרץ 2014
that girl כתב/ה: לא יודעת מה חשבתי לעצמי.. את האמת שפשוט זה קשה לי לחשוב על דברים רעים. אני יוצאת מתוך נקודת הנחה ..כנראה נאיבית , שכשאני מדברת עם בנאדם הוא אומר לי את האמת . ההרגשה הזאת , לגלות שאתה חיי בשקר היא כל כך נוראית , שכנראה מי שלא חווה את זה לא יוכל להבין.
העובדה שבכל מקום קורים כאלה דברים לא מנחמת אותי . דווקא בגלל שהמקום הזה כל כך מסתורי ולא ידוע הייתי בטוחה שהאנושיות לא אבדה , אבל מסתבר שאתם, אותם חבר'ה צעירים שמחפשים הרפתקאות כל כך נחושים שלא מעניין אתכם מי עומד מולכם .. אתם תעשו הכל רק בשביל כמה רגעי פורקן , בהכל אני מתכוונת שתרמסו כל אדם שנקרה בדרככם. זה מכוון אלייך , אולי תחשוב על הצעד הבא שלך לפני שאתה משקר וזה גם מכוון אלייך ... בעיקר זה מכוון אליי. שיעור חדש.... קודם כל, כנראה שאת באמת נאיבית. אני חושבת שרובנו הגענו לכאן נאיבים במידה מסויימת ולומדים עם הזמן להציב מסננים שיפעלו לטובתנו. שנית, לא כולם כאלה. הרוב הם לא כאלה. אין שוני בין הכלוב ל"עולם האמיתי" רק שכאן, לדעתי, יותר קל לפעמים לראות את הפרצוף האמיתי כשאנשים צריכים להשתמש במילים על מנת להביע את עצמם. הכלוב זה לא איזה מסיבת חברים או כיתה שבראשה יש מחנכת שדואגת לגבש את כל התלמידים, אלא פלטפורמה וככה צריך להתייחס לזה. ויותר מזה, מה שמתאים לאחת עשוי להיות הסיוט הכי גרוע של אחרת. אין נוסחת קסם, לפעמים אפשר ליפול על ההכי מקסימים והכי טובים ורגישים ולפעמים נופלים על החראות. אז מנקים וממשיכים הלאה. בהצלחה, ואני מקווה שהשרשור הזה לא יהפוך לשרשור שנאת גברים, לא חסרות גם נשים.. |
|
that girl(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
that girl(נשלטת) • 30 במרץ 2014
''יותר מידי אנו מסתתרים מאחורי תדמיות שפוטרות אותנו מלבחון מי אנחנו באמת''
הפוסט כתוב על גבר , אין ספק שגם יש נשים לא פחות נוראיות הכלוב הוא לא מסיבת כיתה , שכן גם החיים אינם. העובדה שיש כאלו שהאנושיות שלהם אובדת כאשר מדובר בריגוש זמני מחליאה אותי . נאיבית או לא , בסופו של דבר לא הכרתי בנאדם אחד שהיה מוכן או רצה לחיות בשקר. לא באה לשנות אנשים או את העולם, אבל זכותי להעביר ביקורת... |
|