FENNEC FOX |
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
נאנסתי על ידי אמזונה בג'ונגל
לפני 10 שנים •
30 במרץ 2014
FENNEC FOX • 30 במרץ 2014
טוב , לא באמת בג'ונגל אלא בחדר.. אבל לפעמים התחושה היתה כמו אונס.. היא היתה חייתית (שרירנית אמיתית) ובעלת כוח עצום..
וזו לא פנטזיה , זה היה באמת.. אבל לא בארץ.. אין דברים כאלה בארץ , עדיין לא. חוויה די חדשה בשבילי (גם לכתוב על נושאים כאלה) נסעתי לזמן קצר , ומאחר שהיא נוסעת ממקום למקום , כמעט פספסתי את האפשרות למפגש.. הרבה נשים כמוה נוסעות למקומות שונים , והיה קשה למצוא בסביבה מישהי אחרת.. הלכתי עליה מאחר שהיא ענתה לי למיילים. (ודי מהר יחסית). אבל שינתה לי פעמיים את המועדים , עד שעד הרגע האחרון לא ידעתי אם זה יקרה או לא.. לבסוף יצא ששעות אחדות לפני הטיסה , קבענו את המועד , וכבר ביום הראשון , זמן קצר אחרי הנחיתה , התארגנתי שעה וחצי במלון , ועליתי על אוטובוס (כרטיסים שהוזמנו מראש) .. וכמעט פיספסתי אותו. נסיעה של חמש שעות כמעט , עד לעיר שהיא נמצאת.. במדינה אחרת באיחוד האירופי (שהיא העיר המקורית שלה).. קבענו בבית מלון שהיא הציעה.. מאחר שמחיר הסשן הוא גבוה , תהיתי האם אשלם גם על שכירת החדר.. שיערתי שכן.. קשה להעריך , זו אינה מלכת סאדו, וגם פעם ראשונה בשבילי, לא מישהי ישראלית.. כיצד היא תתנהל?.. ובכן , ברחוב נפגשנו , היא ירדה ממונית , ונכנסנו למלון.. (היא כבר מראש הזמינה חדר).. דיברה עם פקידת הקבלה , ושילמה את מחיר החדר.. (וואללה ) חשבתי שהיא אמורה להיות לא גבוהה במיוחד.. אבל בתוספת מגפיים , היא נראתה גבוהה.. (בלי קשר לסאדו , המגפיים. טבעי.. ) על מנת שיהיה קנה מידה : לא ידעתי את משקלה הנוכחי, אבל דיברו עליה בפורומים בינלאומיים , ושם מישהו ציין שהיא היתה משקל סביב 83 קילו כשעשה אצלה סשן.. והיא גובה 1.68.. המשקל הזה לגובה הזה, הוא מסת גוף (BMI) קרוב ל 30.. ובין 25-30 פירושו עודף משקל , כאשר אם המספר עובר את השלושים מדובר בהשמנת יתר.. ובמקרה שלה , אין שומן.. כלומר המשקל הוא מסת שרירים כמעט נטו.. היא נשארה רק עם בגד ים.. שיער ארוך שחור אותו היא אספה , פנים קשוחות.. אבל עיניים מאד מחייכות.. מדברת עם עיניה. (בדיוק כפי שתיארו אותה גם אחרים).. אינה דוברת כמעט מילה באנגלית , כך שלא היתה אפשרות כמעט לתקשר.. אמנם לא גבוהה ללא המגפיים , ולא מגודלת , אבל שריריה היו גדולים , ומוצקים כאבן כמעט.. גב חסון ושרירי.. חטובה לא ידעתי כלל מה נעשה?.. שאלתי אותה מה בדר"כ אחרים עושים היא ענתה (את זה דווקא הבינה) "70 אחוז האבקות.." ודווקא לא באתי בעיקר להאבק.. היא אמרה :"מה שבא לך.." (אין מין דרך אגב..).. התחלתי לבחון את כוחה בכך שניסיתי מעט להדוף לדחוף את זרועותיה אחורנית , כשאנחנו בעמידה.. מיד הרגשתי שזה כמו לעמוד מול בולדוזר.. בקיצור , עברנו למיטה , ישבנו זה מול זו , מהר מאד לאחר שאחזנו זה בזו (אני ממש לא יודע לתאר האבקות ) היא הפילה אותי על המיטה והצמידה אותי בחוזקה .. מכאן והלאה , כל נסיון האבקות נגמר תוך שניות כשהיא מצמידה אותי למיטה , כל פעם בתנוחה אחרת.. כל פעם פניה היו כ"כ קרובות אליי , שהתחלתי לחשוב על פנטזיית האונס על ידי פרימיטיבית בג'ונגל.. עינינו נפגשו כל הזמן , ושפתיה היו כ"כ קרובות כאילו עמדה לאנוס אותי ולנשק אותי בכוח.. בכל פעם זה נגמר בצורה כזו.. או שנעלה את כל גופי בין רגליה.. לא היתה כל אפשרות להזיז את גופה , ולעיתים היא נעלה את רגליי וזרועותיי יחדיו.. (ועוד טענו כמה שהיא פחות טובה בהאבקות..אין לי נסיון עם מתאבקות , זה לא תחום שמושך אותי כך שאולי הם צודקים ויש עוד רמות יותר גבוהות.. בשבילי זה היה מספיק..) אבל גם אמרו שהיא חזקה מאד , אז ציפיתי לזה , אבל לא ציפיתי שעד כדי כך היא תהיה מפלצתית.. הרגשתי כה חסר אונים כל פעם שהיא נעלה אותי בין זרועותיה או רגליה או שניהם , שלא יכולתי לחשוב על סאבמישן יותר מוחצן מזה.. חשבתי על הרמות , אבל דווקא בסוף הרוב היה האבקות.. פעם אחת הייתי מונח על כתפיה , העמיסה אותי ועשתה כמה כפיפות רגליים , בלי שהמשקל שלי מפריע.. לא שאני שוקל המון אבל בכל זאת , כמעט 70 קילו.. ומילא אני.. כתב מישהו אחר שנפגש איתה שהוא שוקל 95 , והורם גם הוא בקלות.. בינתיים , בהמשך הטיול שלי שמתי לב , מידי פעם שכל הגוף כואב לי , וקשה לי להרים את הידיים.. לא הבנתי למה , המאמץ שלי בא רק מהליכות.. עד שנזכרתי בה.. היא השאירה לי מזכרת לאורך כל שהותי בחו"ל .. בעצם זה כך גם לאחר סשן אצל מלכת סאדו , לאורך כמה ימים.. אלא שפה זה ממש כמעט כל הגוף.. כעבור זמן קצר מאד כבר , הייתי מותש.. לא היה לי כוח להמשיך וגם לא ידעתי מה נעשה הלאה.. היא הראתה לי שוב את שריריה , והרגשתי כמה הם קשים.. רציתי לנשק אותם , אפילו לעסות , אבל לא היה לי נעים.. חוסר היכולת לתקשר, המפגש הראשוני , חוסר ההרגל עם נשים מסוג זה.. ולכן המשכתי במאבקי כוח.. היא לא יכלה לתקשר איתי ולכן רק חיכתה לראות מה אני אעשה.. ניסיתי בכל מיני פוזיציות לגבור על כוחה , והיא כל פעם הסתכלה במבט של "אז הפעם אתה מנסה מכאן?.." היא כמו ידעה לתקשר רק פיזית ועם עיניה.. היינו מסיימים על המיטה כל פעם , כשידה על העליונה , יותר נכון גופה על העליונה מעליי , ועינייה מחייכות.. או שהיא צוחקת.. קמתי והסתכלתי על השעון , כבר רציתי לסיים את הסשן אבל חלפה רק חצי שעה... התחלפנו בתפקידים , אני שכבתי מעליה , וניסיתי תוך כדי שאני מחבק את גופה , להצמיד אותה.. נעלתי את רגליה עם רגלי כפי שהיא עשתה , ועתה הגיע תורה היא להשתחרר ממני.. והיא..? ריכזה מעט כוח , ותוך שניות הצליחה להדוף אותי מעליה , להתהפך ובמהרה שוב אני הייתי השבוי.. חזרתי לשעון שיאשר לי לסיים ולברוח ממנה , אבל חלפו רק 40 דקות.. היא נראתה מרוצה מהמשחק החדש ושוב שכבה על המיטה כדי שארתק אותה שוב.. ניסיתי שוב כמה פעמים.. נצמדתי אליה וחיבקתי את גופה בכל צורה ואחיזה שעלתה לי בראש.. (אני גם חסר נסיון לגמרי בטכניקות האלה).. היא המתינה בסבלנות עד שהייתי בטוח שאני בשליטה עליה , ואחר עם מעט מאמץ שניכר על פניה וריכוז כוח , דחפה אותי מעל גופה , ושוב ריתקה אותי.. בכל פעם בתנוחה אחרת.. מידי פעם , לפחות פעמיים שלוש , הצמידה את האמות שלה על הגרון שלי ולחצה בכוח עד כדי חנק.. אני ניסיתי לעשות את זה לה , אך לא הצלחתי , היא הדפה אותי מעליה , ובכל פעם בדרך אחרת , נעלה אותי.. או עם רגליה או עם זרועותיה.. לעיתים הצמידה אותי בעוצמה , ולעיתים ביתר קלות , אבל הייתי נתון לרחמיה כל הזמן.. שוב קמתי וניסיתי לומר לה שאין לי כוח יותר , אבל היא רק חייכה ולא הבינה.. או עשתה את עצמה היא רצתה להמשיך.. (אני הולכת מכאן לחדר כושר בלאו הכי..) שוב התרגיל של להשתחרר ממני , מצא חן בעינייה , והיא חזרה ושכבה על המיטה פעם אחר פעם.. נראה היה שכשניסיתי להצמיד אותה כשאני אוחז בגרון , זה היה נראה לה לא מכובד , והיא הצמידה אותי בעוצמה , לאחר שהשתחררה ממני , ולפתה בעוצמה את ראשי כדי להראות לי כיצד עושים את זה.. מידי פעם חשבתי לדבר או לתקשר בשביל קצת הפוגה.. אבל היה מסובך מידי.. שאלתי אותה כמה זמן עבדה על הגוף.. אמרה שהיא מתאמנת מגיל 15 וכרגע בת 28.. כמו כן נהגה להשתתף בתחרויות אבל פרשה לזמן מה.. בעבר זכתה בתחרות "פיטנס" לנערות כבר בתחרות הראשונה שלה.. באיזו קלות היא יכלה לנשק אותי , או לעשות בי מה שהיא רוצה , כשאני חנוט לחלוטין בידיה ורגליה.. אולי מה שהיה חסר זה סטרפאון לסיום.. אני אומר לנשק , כי שוב , שפתיה ועיניה היו כה קרובות , ונשיותה עם כוחה העצום היו משולבות יחדיו .. חוסר היכולת לתקשר כמו הדגיש יותר את הסיטואציה הקצת פרימיטיבית הזו.. הייתי שבוי בידיה של אמזונה במלוא מובן המילה.. ללא כבלים , או שרשראות או אזיקים או צלב.. רק בידיה הריקות לו הייתי מכיר אותה יותר מפעם אחת , הייתי נהנה להאנס שוב ושוב (מכאן והלאה היה ברור שזה מה שיקרה , ושלא אצליח לגבור עליה) אבל לפעם ראשונה הרגשתי שזה מספיק.. חיבקתי אותה ונישקתי את שריריה בפעם האחרונה.. חוץ מלשתות מעט מים , היה נראה שהיא לא התאמצה ממש הרבה.. יצאנו מהמלון (לאחר שהבינה סופית שאנחנו מסיימים והשעה חלפה) ובמקרה הלכנו לאותו כיוון.. ברחוב ובתחנות הרכבת התחתית (ממש הלכנו עוד כברת דרך יחדיו) היא כבר נראתה פחות כפנטזיה ויותר כמציאות ,מישהי תמימה ברחוב, אך עדיין ניתן היה להבחין בשריריה אפילו כשלבשה מעיל.. לבסוף נפרדו דרכינו .. נישקתי אותה סופית וזהו.. נפרדנו.. היה אכן חיסרון ביכולת התקשורת (ואולי גם כמה יתרונות יש בזה).. כל שנותר להצטער , שהיא אינה מלכת סאדו.. וגם סטרפאון , שוב.. למה היא לא?.. מקווה שהיא תשפר את האנגלית לפעם הבאה (כפי שגם אחרים טענו ) חוויה מיוחדת |
|