סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Ashley Madison

סוררת בשקט​(אחרת)
לפני 10 שנים • 26 במאי 2014
סוררת בשקט​(אחרת) • 26 במאי 2014
איכשהו היה לי ברור שכאן אף אחד לא בוגד, כי זה לא מוסרי.
ואנשים כאן בכלל לא בעניין של סקס, רק בעניין סשנים פיור.
וכל מיליון המשתמשים שנרשמו בישראל, הם בכלל סוטים. icon_smile.gif
Ultra​(שולט)
לפני 10 שנים • 28 במאי 2014

יש גרסת קינק?

Ultra​(שולט) • 28 במאי 2014
אם משהו יחפש באתר הכרויות כזה או אחר אנשים בבדסמ, לרוב מנוע חיפוש לא יזהה את המתאימים
אלה אם כן יש לו חיפוש התאמות.
מלח הארץ​(אחר)

Re: Ashley Madison

מלח הארץ​(אחר) • 28 במאי 2014
סוררת בשקט כתב/ה:
כמה מכם כבר שם?

אז ככה , נרשמתי - לא שילמתי , ומאז אני מקבל כל שעתים בערך ( כי זה הזמן שהמייל שלי מעודכן להתעדכן הודעה מבחורה / אשה אחרת , וכמובן היא בת 35 , גובה 165-170 55 ק"ג ומחפשת ...
סטיטיסטית זה לא נראה לי שיש כ"כ הרבה כאלה שרוצות בדיוק אותי .
בכל מקרה אם את שואלת אז נראה לי שזה אתר הכרויות רגיל או שהגרסה הישראלית היא כזו
Syat I Afterwind

Re: Ashley Madison

Syat I Afterwind • 28 במאי 2014
מלח הארץ כתב/ה:
סוררת בשקט כתב/ה:
כמה מכם כבר שם?

אז ככה , נרשמתי - לא שילמתי , ומאז אני מקבל כל שעתים בערך ( כי זה הזמן שהמייל שלי מעודכן להתעדכן הודעה מבחורה / אשה אחרת , וכמובן היא בת 35 , גובה 165-170 55 ק"ג ומחפשת ...
סטיטיסטית זה לא נראה לי שיש כ"כ הרבה כאלה שרוצות בדיוק אותי .
בכל מקרה אם את שואלת אז נראה לי שזה אתר הכרויות רגיל או שהגרסה הישראלית היא כזו

אולי כי עולה כסף להיכנס לכל שיחה נפרדת, אבל לא כל השיחות הם עם אנשים אמיתיים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ashley_Madison#Lawsuit

בקצרה, שכירה לשעבר טבעה אותם על הנזק הפיזי שלכאורה נגרם לה בזמן שיצרה אלפי משתמשים מזויפים ברצף. בהמשך המאמר מצוין שהדבר מושרש בתנאי השירות של האתר, או, במילים אחרות, הם פחות או יותר מודים שהם עושים את מה שהיא תיארה, וכשאדם נרשם לאתר הוא מצהיר (בין אם הוא יודע את זה או לא) שגם הוא יודע שזה נעשה, ושהוא בסדר עם זה. להבנתי, הטענה היא שהמשתמשים המזויפים הם למטרות בידור.

פשפשתי בתנאי השירות שלהם כדי לברר אם זה עדכני, ונראה שכן.
גם כתוב שם שהם מאפסים מאזנים חיוביים אחרי 90 יום של חוסר פעילות באתר (אז אם נעלמת לשלושה חודשים, הם יכולים לקחת את כל הכסף שנשאר), ושהם מחדשים העברות כספים בלי אזהרה (אומנם את הדבר האחרון אפשר, כך נראה, לבטל).

מילא פלטפורמה לבגידה- אנשים, בסופו של דבר, יעשו מה שהם רוצים- אבל האתר הזה מריח כמו תרמית או חצי-תרמית.
    התגובה האהובה בשרשור
מלח הארץ​(אחר)
לפני 10 שנים • 29 במאי 2014

גם לי נראה משהוא לא כשר ...

מלח הארץ​(אחר) • 29 במאי 2014
בעקרון כולם משתינים בבריכה , רק כאן זה מהמקפצה כל אתרי ההכרויות גם חלק מהמהוגנים לכאורה , עושים את זה ומפרסמים פרופילים של ממשתמשי ם לא קיימים , לא ברור לי האם זה חוקי והאם זה תקין , בכל מקרה
יזהר הקונה ,
כמו שאמרתי אני לא שילמתי דבר ועדיין ( הבוקר במייל 6 כאלה ) מקבל הודעות מנשים דימיוניות
בכל מקרה , מי שבאמת רוצה לא צריך אותם יש אתרים ישראליים רגילים להכרויות מהוגנות לכאורה