מנטה וניל |
לפני 10 שנים •
5 ביולי 2014
שאלה לחברותי הנשלטות
לפני 10 שנים •
5 ביולי 2014
מנטה וניל • 5 ביולי 2014
מסתובב פה בקהילה סיפור מופלא על שליטה מנטלית ופיזית כל כך עמוקה שהשולט יכול לפקוד על הנשלטת שלו ובמילה בלבד היא תגמור.
מעניין אותי האם מדובר באגדה אורבנית או מקרים מציאותיים באמת. מישהי חוותה על בשרה? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
8 ביולי 2014
כן
לפני 10 שנים •
8 ביולי 2014
בלוסום(לא בעסק) • 8 ביולי 2014
זו לא אגדה אורבנית כלל.
יצא לי כבר לגמור רק מהוראה של השולט שלי, גם אם היתי כמה ימים ללא אורגזמה, ועדין... לא משנה כלום. אם לא היה מרשה, לא היתי גומרת. יצא לי גם כבר לגמור רק ממחשבה בלבד, בלי לגעת בעצמי כלל. |
|
Malvina(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
Re: כן
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
Malvina(נשלטת) • 9 ביולי 2014
stormy skies כתב/ה: יצא לי גם כבר לגמור רק ממחשבה בלבד, בלי לגעת בעצמי כלל. הלוואי עלי! לא הייתי צריכה שולט |
|
שחארזאד |
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
שחארזאד • 9 ביולי 2014
אני לפני המון שנים הייתי "אגדה אורבנית" כזאת
זה בול שיט. כל אישה יכולה לזייף אורגזמות יזומות ולא יזומות. הבעיה מתחילה כאשר אנחנו מאמינות לעצמנו. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
ומה פסול
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
בלוסום(לא בעסק) • 9 ביולי 2014
שחארזאד כתב/ה: אני לפני המון שנים הייתי "אגדה אורבנית" כזאת
זה בול שיט. כל אישה יכולה לזייף אורגזמות יזומות ולא יזומות. הבעיה מתחילה כאשר אנחנו מאמינות לעצמנו. בלהיות כל כך טוטאלית וציתנית עם מישהו אם זה האופי שלי? |
|
קונטרפונקט{ShayDav} |
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
9 ביולי 2014
קונטרפונקט{ShayDav} • 9 ביולי 2014
לא אגדה אורבנית, עניין של היכרות של השולט עם הגוף והנפש שלך, והיכרות של עצמך עם היכולות שלך. גם תלוי עד כמה את רגישה.
אצלי אמנם זה לוקח טיפה זמן אם זה ללא מגע (פשוט סופר מ10 עד 0, ורק ב0 מותר לי), אבל זה בהחלט אפשרי. זה לא "זיוף", אלא אורגזמה ממשית על כל תכונותיה והרגשותיה. |
|
שחארזאד |
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
Re: ומה פסול
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
שחארזאד • 10 ביולי 2014
stormy skies כתב/ה: שחארזאד כתב/ה: אני לפני המון שנים הייתי "אגדה אורבנית" כזאת
זה בול שיט. כל אישה יכולה לזייף אורגזמות יזומות ולא יזומות. הבעיה מתחילה כאשר אנחנו מאמינות לעצמנו. בלהיות כל כך טוטאלית וציתנית עם מישהו אם זה האופי שלי? אני לא מדברת על ציתנות וטואליות. אני מדברת על גבולות עצמיים ושימור עצמי |
|
שחארזאד |
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
שחארזאד • 10 ביולי 2014
קונטרפונקט כתב/ה: לא אגדה אורבנית, עניין של היכרות של השולט עם הגוף והנפש שלך, והיכרות של עצמך עם היכולות שלך. גם תלוי עד כמה את רגישה.
אצלי אמנם זה לוקח טיפה זמן אם זה ללא מגע (פשוט סופר מ10 עד 0, ורק ב0 מותר לי), אבל זה בהחלט אפשרי. זה לא "זיוף", אלא אורגזמה ממשית על כל תכונותיה והרגשותיה. אנחנו מסוגלות לשכנע את עצמנו בהמון דברים. זה עיניין של הלך רוח. |
|
קונטרפונקט{ShayDav} |
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
קונטרפונקט{ShayDav} • 10 ביולי 2014
זה לא שכנוע עצמי או הלך רוח- זה היה עוד לפני שרציתי לרצות אדם מלבדי, מהיום שבו למדתי כיצד להביא את עצמי לשם ללא מגע.
ישנם אנשים המסוגלים להעלות טמפרטורת גוף באמצעות מחשבה, ועוד כל מיני דברים מדהימים שלאנשים סקפטיים נראים כמו זיוף. אולי את זייפת, לא אומר שאחרות לא מסוגלות. לבטל הרגשה של מישהי זה לא קצת קיצוני? |
|
שחארזאד |
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
שחארזאד • 10 ביולי 2014
קונטרפונקט כתב/ה: זה לא שכנוע עצמי או הלך רוח- זה היה עוד לפני שרציתי לרצות אדם מלבדי, מהיום שבו למדתי כיצד להביא את עצמי לשם ללא מגע.
ישנם אנשים המסוגלים להעלות טמפרטורת גוף באמצעות מחשבה, ועוד כל מיני דברים מדהימים שלאנשים סקפטיים נראים כמו זיוף. אולי את זייפת, לא אומר שאחרות לא מסוגלות. לבטל הרגשה של מישהי זה לא קצת קיצוני? פעם דיברתי בדיוק כמוך. עבר לי. |
|