סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מארי ג'יין

gilsherr
לפני 10 שנים • 22 באוג׳ 2014

מארי ג'יין

gilsherr • 22 באוג׳ 2014
המון זמן לא ביקרתי פה(היום דווקא ריעננתי את הבלוג במשהו) וראיתי שמארי נעלמה! עצוב לי מאוד. מישהו יודע למה ולאיפה או מה עלה בגורלה? הבלוג שלה הלך והשתבח ככל שחלף הזמן ואני מתגעגע.
    התגובה האהובה בשרשור
שיקי​(נשלט)
לפני 10 שנים • 23 באוג׳ 2014

צודק לגמרי

שיקי​(נשלט) • 23 באוג׳ 2014
אחד הבלוגים הטובים הטובים ביותר פה, ובכלל בחורה מוכשרת וחכמה להפליא ודומית בחסד עליון, גם אני לא הבנתי לאיפה היא נעלמה... הפסד של מי שלא יצא לו להכיר אותה.

מקווה שתחזור אלינו במהרה icon_smile.gif
gilsherr
לפני 10 שנים • 7 בספט׳ 2014
gilsherr • 7 בספט׳ 2014
אף לא אחד? אף אחד לא יודע מה עלה בגורלה של מארי היקרה? קרוב ל-400 צפיות ואף אחד לא הכיר אותה באמת? נו באמת...אני מגיע לאט אבל בטוח למסקנה שאין אנשים אמיתיים פה...בשום מובן של המילה אנשים. או המשפט אנשים אמיתיים.
gilsherr
לפני 10 שנים • 10 בספט׳ 2014
gilsherr • 10 בספט׳ 2014
לאחר שהגעתי למסקנה שכל הדמויות באתר הן פיקטיביות ואין להם קיום במציאות למעט באתר ואולי בכלל רק בראש שלי (המסקנה המתבקשת לאחר שלא התקבלה אפילו תגובה אחת על הקורות את מארי ג'יין-שהיא ככל הנראה אייקון וירטואלי בעצמה) נתקלתי בהפתעה מרעישה שהוכיחה לי שאני טועה......שם מסויים סיקרן אותי ונכנסתי לפרופיל שלה. הסתבר לי שמדובר בשולטת. עיון מדוקדק בתמונתה לימד אותי שאני מכיר אותה ואפילו לעומק! עד לפני שנה היא שירתה אותי היטב בבית הזונות הממוקם ברחוב קרליבך, זונה קטנה ולא מושכת אבל יודעת להעניק רימינג משובח ללא תוספת(250 שח ללא תוספת עבור ליקוק התחת). מייד יצרתי קשר וכפי ששיערתי היא מתפקדת כאן כמלכה בתשלום....נדברנו לדבר בטלפון וכך היה. מסתבר שהגברת יודעת לדרוש אלפייה על שעה....חחח....ויש מי שמשלם כנראה. ובכן, הדמויות באתר כנראה אמיתיות אבל הן חיות במציאות וירטואלית....שפחה שבמציאות האמיתית מלקקת במאתיים מקבלת כאן בארץ האוטופיה אלפיה ואני בטוח שהיחידה שלא מלקקת משהו זו היא...
אין קשר אגב למארי ג'יין שאת דמותה הוירטואלית אני מחבב מאוד.
סוררת בשקט​(אחרת)
סוררת בשקט​(אחרת) • 10 בספט׳ 2014
היא התחתנה, השמינה, הביאה ילדים לעולם, למדה לבשל, שכחה לצבוע שורשים בשחור פחם ואספה את השיער המבולגן שארך לגולגול.
אבל אני בטוחה שלפני השינה היא עוד מסוגלת לספר לילדיה סיפור אימה אכזרי ואם מישהו יעצבן אותה מספיק, היא תוציא את השוט האהוב עליה מהבוידם.

וברצינות, אולי נגלה אותה פה פעם בגלגול אחר. אני מקווה.
'Panda'{Beauty}

קודם כל, מי אמר שהיא נעלמה?

'Panda'{Beauty} • 10 בספט׳ 2014
gilsherr כתב/ה:
לאחר שהגעתי למסקנה שכל הדמויות באתר הן פיקטיביות ואין להם קיום במציאות למעט באתר ואולי בכלל רק בראש שלי (המסקנה המתבקשת לאחר שלא התקבלה אפילו תגובה אחת על הקורות את מארי ג'יין-שהיא ככל הנראה אייקון וירטואלי בעצמה) נתקלתי בהפתעה מרעישה שהוכיחה לי שאני טועה......שם מסויים סיקרן אותי ונכנסתי לפרופיל שלה. הסתבר לי שמדובר בשולטת. עיון מדוקדק בתמונתה לימד אותי שאני מכיר אותה ואפילו לעומק! עד לפני שנה היא שירתה אותי היטב בבית הזונות הממוקם ברחוב קרליבך, זונה קטנה ולא מושכת אבל יודעת להעניק רימינג משובח ללא תוספת(250 שח ללא תוספת עבור ליקוק התחת). מייד יצרתי קשר וכפי ששיערתי היא מתפקדת כאן כמלכה בתשלום....נדברנו לדבר בטלפון וכך היה. מסתבר שהגברת יודעת לדרוש אלפייה על שעה....חחח....ויש מי שמשלם כנראה. ובכן, הדמויות באתר כנראה אמיתיות אבל הן חיות במציאות וירטואלית....שפחה שבמציאות האמיתית מלקקת במאתיים מקבלת כאן בארץ האוטופיה אלפיה ואני בטוח שהיחידה שלא מלקקת משהו זו היא...
אין קשר אגב למארי ג'יין שאת דמותה הוירטואלית אני מחבב מאוד.

הכסף שהיא מקבלת וירטואלי ודמיוני או שהיא מקבלת אלפיה משטרות שמקבלים בבנק?
אם כבר אתה מפרט לפרטי פרטים אז תספק את הסחורה (:
בקרקעית האוקיאנוס​(נשלט)
לפני 10 שנים • 11 בספט׳ 2014

מארי גיי'ן אכן קיימת.

לכל התוהים והסקרנים, אז מארי גי'ין היא דמות אמיתית , אכן הבחורה - קיימת. למדה איתי באוניברסיטה. סהכ' בנאדם חביב ממה שאני זוכר. לאן היא נעלמה? אני משער לאן שכולם נעלמים מהאתר הזה - אל העולם "האמיתי", - עבודה , ילדים, משפחה חברים וכו' וכו' , החליטה כנראה לוותר על דמות וירטואלית של עצמה , ולזכות בה מחדש במקום מוחשי יותר...
שיקי​(נשלט)
לפני 10 שנים • 11 בספט׳ 2014

גם אני מאשר את קיומה האמיתי :)

שיקי​(נשלט) • 11 בספט׳ 2014
לאן הגענו... צריך לאשר קיום של אנשים icon_smile.gif

בכל מקרה, בוודאות, מרי ג'יין חיה, קיימת, ונושמת, פגשתי אותה לפני כשנה, באיזו מסיבה בתל אביב... והיא בהחלט בחורה מדהימה.

רק אין לי מושג למה היא נעלמה מהאתר - אבל זה כבר עניינה שלה.
המלט
לפני 10 שנים • 12 בספט׳ 2014
המלט • 12 בספט׳ 2014

The summer evening had begun to fold the world in its mysterious embrace. Far away in the west the sun was setting and the last glow of all too fleeting day lingered lovingly on sea and strand, on the proud promontory of dear old Howth guarding as ever the waters of the bay, on the weedgrown rocks along Sandymount shore and, last but not least, on the quiet church whence there streamed forth at times upon the stillness the voice of prayer to her who is in her pure radiance a beacon ever to the storm-tossed heart of a man, Mary, star of the sea

James Joyce, Ulysses