thing27 |
לפני 10 שנים •
27 באוג׳ 2014
למה?
לפני 10 שנים •
27 באוג׳ 2014
thing27 • 27 באוג׳ 2014
למה זה לא יפה ולא מקובל בקהילה להיות בפטיש רק על האקט? למה יש פסול ברצון להשלט בלבד ואני לא מדבר על מלכות בתשלום לזמן קצוב וזהו? מבחינתי יש גם בזה משהו BDSMי אחר.
|
|
המלט |
לפני 10 שנים •
27 באוג׳ 2014
לפני 10 שנים •
27 באוג׳ 2014
המלט • 27 באוג׳ 2014
מה גורם לך לחשוב שזה לא מקובל? תעשה מה שטוב לך.
|
|
thing27 |
לפני 10 שנים •
31 באוג׳ 2014
לפני 10 שנים •
31 באוג׳ 2014
thing27 • 31 באוג׳ 2014
תודה המלט
|
|
Discipline |
לפני 10 שנים •
1 בספט׳ 2014
Re: למה?
לפני 10 שנים •
1 בספט׳ 2014
Discipline • 1 בספט׳ 2014
thing27 כתב/ה: למה זה לא יפה ולא מקובל בקהילה להיות בפטיש רק על האקט? למה יש פסול ברצון להשלט בלבד ואני לא מדבר על מלכות בתשלום לזמן קצוב וזהו? מבחינתי יש גם בזה משהו BDSMי אחר.
זה בסדר ויפה להיות בפטיש רק על "אקט" מסויים ולא לרצות יותר מזה. העניין הוא שזה קצת הזוי לחשוב שב ח ו ר ה דומיננטית ושולטת תרצה לבצע בך את אותו "אקט" (ולספק אותך) במנותק ממערכת יחסים יותר רחבה שנותנת לה את מה שהיא מחפשת. (במובנים מסוימים אתה יותר שולט מנשלט, כי בסופו של יום השליטה לא נובעת מסוג האקט אלא ממי מחליט, מוביל ונותן את ההוראות ואתה מחפש מישהי שתוכל לומר לה מה בדיוק לעשות בך ולא להיפך) בדיוק בגלל הפערים הנ"ל תעשיית המלכות (הנשלטות) בתשלום פורחת כל כך. |
|
Discipline |
לפני 10 שנים •
1 בספט׳ 2014
Re: למה?
לפני 10 שנים •
1 בספט׳ 2014
Discipline • 1 בספט׳ 2014
thing27 כתב/ה: למה זה לא יפה ולא מקובל בקהילה להיות בפטיש רק על האקט? למה יש פסול ברצון להשלט בלבד ואני לא מדבר על מלכות בתשלום לזמן קצוב וזהו? מבחינתי יש גם בזה משהו BDSMי אחר.
זה בסדר ויפה להיות בפטיש רק על "אקט" מסויים ולא לרצות יותר מזה. העניין הוא שזה קצת הזוי לחשוב שב ח ו ר ה דומיננטית ושולטת תרצה לבצע בך את אותו "אקט" (ולספק אותך) במנותק ממערכת יחסים יותר רחבה שנותנת לה את מה שהיא מחפשת. (במובנים מסוימים אתה יותר שולט מנשלט, כי בסופו של יום השליטה לא נובעת מסוג האקט אלא ממי מחליט, מוביל ונותן את ההוראות ואתה מחפש מישהי שתוכל לומר לה מה בדיוק לעשות בך ולא להיפך) בדיוק בגלל הפערים הנ"ל תעשיית המלכות (הנשלטות) בתשלום פורחת כל כך. |
|