hesitant(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
9 במרץ 2015
עוד מתחזה באתר
לפני 9 שנים •
9 במרץ 2015
hesitant(נשלטת) • 9 במרץ 2015
סבבה, הבנתי, יש לא מעט כאלה.
אז אם הם לא מתביישים לשקר ולתחמן, גם אני לא מתביישת לפרסם אותם. אז הנה המתחזה הנוכחי, תחת הניק ******* - יוזר חדש דנדש. אז שלח תמונות, ומה? כבר קיבלתי את התמונות האלה. ממישהו אחר. ממייל אחר. אז בננות. המייל הראשון - ******@gmail.com - שם קוראים לו *******. המייל השני - ******@gmail.com - שם קוראים לו *********. יכולה גם לפרסם את התמונות. לא יודעת מה נהוג ומה מקובל אבל עוד מעט גם זה לא יהיה איכפת לי. |
|
hesitant(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
9 במרץ 2015
עדכון
לפני 9 שנים •
9 במרץ 2015
hesitant(נשלטת) • 9 במרץ 2015
כלובי חסם אותו מייד,
מדובר באדיוט אמיתי שכלובי חוסם אותו ברציפות כבר כמה שנים, כל פעם תחת שם אחר. הוא נוהג לצלם את הבנות שאיתו ואח"כ להפיץ, לאיים, להראות לבני משפחה. וזה מעלה אצלי את השאלה. למה אין כאן איזה hall of shame או משהו שאפשר להעלות שם תמונות של אנשים שהוכחו כמתחזים? כדי שאף אחד נוסף לא ייפול בפח? |
|
Malvina(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
ולמי סמכות להחליט
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
Malvina(נשלטת) • 10 במרץ 2015
של מי התמונות יפורסמו?
כל אחד שירצה לסגור חשבון עם מישהו יעלה את התמונות שלו? |
|
כלובי |
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
כלובי • 10 במרץ 2015
זה לא נהוג ולא מקובל ובפעם הבאה זאת תהיה הרחקה, hesitant.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
חבל
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
בלוסום(לא בעסק) • 10 במרץ 2015
שלקורבנות שלו לא היתה אפשרות לבחור האם להפוך לכאלה...
|
|
kaly |
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
kaly • 10 במרץ 2015
את יכולה לספר בפרטי למי שתפנה אליך.
|
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
10 במרץ 2015
האיש בשחור(שולט) • 10 במרץ 2015
לצערי, מקריאת הפוסטים האחרונים עולה כי "הקורבן" גרועה אפילו יותר מה"מקרבן".
הזיטנט, את יורה לעצמך ברגל עם הנקמנות הקטנה שלך והמלחמות הוירטואליות המטופשות עד כדי גיחוך ושאט נפש. אני אישית לא היתי מעז ליצור קשר ולהתקרב לאחת כמוך, פעמוני האזהרה מצלצלים אצלי ואני מניח שאני לא בודד בהרגשתי זו. |
|
'Panda'{Beauty} |
לפני 9 שנים •
11 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
11 במרץ 2015
'Panda'{Beauty} • 11 במרץ 2015
אני ממש מכבדת את המלחמה שלך למען בנות אחרות.
|
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
11 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
11 במרץ 2015
Here And There(נשלטת) • 11 במרץ 2015
האיש בשחור כתב/ה: לצערי, מקריאת הפוסטים האחרונים עולה כי "הקורבן" גרועה אפילו יותר מה"מקרבן".
הזיטנט, את יורה לעצמך ברגל עם הנקמנות הקטנה שלך והמלחמות הוירטואליות המטופשות עד כדי גיחוך ושאט נפש. אני אישית לא היתי מעז ליצור קשר ולהתקרב לאחת כמוך, פעמוני האזהרה מצלצלים אצלי ואני מניח שאני לא בודד בהרגשתי זו. למה לא היית מעז לפנות אליה? ולמה שהקורבן מחליט לחשוף את המקרבן זה יותר גרוע מאשר שהמקרבן חושף (ללא אישורו וידיעתו, אגב) את הקורבן? |
|
hesitant(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
קצת מוזר לי
לפני 9 שנים •
12 במרץ 2015
hesitant(נשלטת) • 12 במרץ 2015
האיש בשחור כתב/ה: לצערי, מקריאת הפוסטים האחרונים עולה כי "הקורבן" גרועה אפילו יותר מה"מקרבן".
הזיטנט, את יורה לעצמך ברגל עם הנקמנות הקטנה שלך והמלחמות הוירטואליות המטופשות עד כדי גיחוך ושאט נפש. אני אישית לא היתי מעז ליצור קשר ולהתקרב לאחת כמוך, פעמוני האזהרה מצלצלים אצלי ואני מניח שאני לא בודד בהרגשתי זו. איך שהדברים עובדים פה. ויש כמה דברים שחשוב לי לאמר. לשמחתי הרבה אני לא "קרבן" של שום דבר ומקווה שככה גם יישארו הדברים. ראיתי שכלובי צנזר את הפרטים האישיים שרשמתי ומכמה שיחות כאן עם אנשים ובמחשבה נוספת אני מבינה את זה. אין לי עניין במשפט שדה. ואני מבינה שעניין ההוכחה הוא עניין בעייתי שלא תמיד ניתן להתבסס עליו. אך למען הסר ספק. אני לא מחפשת לנקום באף אחד, וגם לא להילחם. אני כאן רק כמה חודשים, ובזמן הזה הספקתי להיחשף לכמות מאוד גדולה של אנשים באמת מטורללים שנמצאים פה. זה מעיק. ובשבועיים האחרונים הגיעו שני החברה האלה שכתבתי עליהם כאן בפורום. האחד מדבר איתי ומעמיד פנים שהוא מישהו אחר והשני מתגלה כסוטה ועבריין (לכאורה כמובן, לכאורה). אני לא רגילה למפגשים כאלה והם משאירים בי חותם. אז לשמחתי הגדולה והרבה האינסטינקטים שלי עבדו טוב ולא המשכתי לתקשר עם הבן אדם, אבל יש פה עוד מלא בנות. נהדרות, ואולי חלקן תמימות, ואפילו רגע אחד של תמימות מספיק בשביל שאדם כזה יידע לנצל אותו כראוי. לכן העליתי את השאלה, איך ניתן להזהיר כאן בעצם? לא כמשפט שדה? לא יודעת, משהו. שיוכל להזהיר. למה זה נשמע כזה נקמני? עוד לא עברו יומיים וכבר פנתה אליי מישהי, שבימים האחרונים חשדה שנפלה בפח של אחד שצילם אותה. שאלה אותי מי זה, החלפנו פרטים, זה אותו אחד. לא חבל? למה לא למצוא דרך למנוע את זה? ולמה אם מישהי מנסה לעשות משהו שבא להזהיר ולהתריע, היא ישר הופכת ל"קרבן נקמן"? יכול להיות שבגלל שאני חדשה פה, וה-כ-ל חדש לי, כולל התקשרות חוזרת ונשנית עם אנשים שרוטים קשות, אני לוקחת את זה אחרת מכם. אולי כבר התרגלתם, אולי נהייתם אדישים, אולי מבחינתכם אין באמת משהו שאפשר לעשות, לא יודעת. אותי זה מפחיד. וכן, ברמה מסויימת גם מכעיס. הם מתמרנים, משקרים, לפעמים יותר גרוע, ומהצד השני יש איזה "טוב, כאלה תמיד יהיו"... אני לא מבינה למה זה חייב להיות ככה. וכמו ששאלתי בפוסט הקודם, הייתי שמחה לשמוע מה ניתן לעשות. מעבר ליכולות השיקול הבריא והנסיון שלנו הבנות, אם ידוע כבר על מישהו כזה, למה לא לשתף? לחסוך עוגמת נפש? לצמצם נזקים אפשריים? לא חבל? |
|