סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

להיות אסיר בכלא אמריקאי - התנסות

פאפא
לפני 9 שנים • 4 במאי 2015

להיות אסיר בכלא אמריקאי - התנסות

פאפא • 4 במאי 2015
שלום לחברי הפורום .. פעם ראשונה שאני מעלה סטטוס חדש icon_smile.gif

אז ככה - תמיד היתה לי פנטזיה של לחוות הרגשה של אסיר בבית כלא אמריקאי - במיוחד הקטע של הכבילה באזיקים , מדי אסיר כתומים , תנאים של התא והכל. לא שהתכוונתי לבצע פשע חס וחלילה בארץ או באמריקה אבל אני פעיל בקבוצות פנטזיה כאלה באינטרנט (ישנם לא מעט) ומחזיק בציוד תואם בבית (כולל סד משוגעים icon_smile.gif)

לאחרונה נתקלתי באתר בארה״ב שמאפשר לאנשים להירשם כדי לחוות תנאי מאסר (imprisonmnet) עד לתקופה של 14 יום. הייתי מעוניין בהתחלה לנסות לתקופה של 24 שעות , אך תמיד יש בי את החשש שאלחץ מהסיטואציה ולא אוכל להנות ממנה - שלא לאמר - להפסיק את השהיה..

האם החשש שלי במקום ?
אגב - אם מישהו מהאתר מעוניין בהתנסות הזאת , אני מאמין שכשותף לחוויה הזאת יהיה לי הרבה יותר קל להתחייב אליה - אשמח להודעה בפרטי בנושא.

לינק לאתר:

http://www.meninchains.com/PrisonPlayCompound.html
אוהב_אותך_קשורה
לפני 9 שנים • 10 ביוני 2015
אוהב_אותך_קשורה • 10 ביוני 2015
היי הנושא מסקרן גם אותי,
תוכל למסור יותר פרטים על הקבוצות ברשת שפעילות בתחום?

אגב, היו בערב מוקרן סרט בסנימטק על "כלא" כזה בגרמניה....
טליה​(שולטת)
לפני 9 שנים • 11 ביוני 2015
טליה​(שולטת) • 11 ביוני 2015
אני משוכנעת שתוכל להפסיק את השהייה מתי שתרצה. זה לא חוקי לכלוא אנשים בניגוד לרצונם. icon_wink.gif

החשש והלחץ הם טבעיים ואני מאמינה שהם גם חלק ממה שמושך אותך למקום כזה.
לכן אל תצפה להשתחרר מהם.

אם אתה כבר כמה שנים מפנטז על כליאה, מצטייד בהתאם ומשתתף בקבוצת דיון, נראה לי שהתנסות ממשית היא מתבקשת. במקרה הגרוע ביותר תהיה כלוא למשך כמה שעות ויתעללו בך בניגוד לרצונך. icon_wink.gif
    התגובה האהובה בשרשור
אחד שמבין​(נשלט)
לפני 9 שנים • 11 ביוני 2015
אחד שמבין​(נשלט) • 11 ביוני 2015
אם אתה פעיל בתחום בארץ ובעולם אתה יודע כנראה שהתחום מפותח בעיקר בגרמניה וגם קצת בארה"ב.
הסצנה חזקה בעיקר אצל גייז. שכמו תמיד הם עושים תמיד הכל הכי טוב.
אבל יש גם מקומות בהם צוות הסוהרים הוא מעורב גברים ונשים.

בגרמניה יש כמה קבוצות שכל אחת שייכת ללוקיישן אחר.
בד"כ מדובר בעד שבוע, כשכמובן אפשר להירשם לזמן קצר יותר בד"כ מינימום 48 שעות. יש קבוצת אסירים\ות וסוהרים\ות. התוכנית של השבוע קבועה מראש כדי ליצור אוירה כמה שיותר קרובה למציאות. אין בקשות מיוחדות, התוכנית קבועה. מכבדים גבולות ובמידה ומוצאים והמועמד וגבולותיו מתאימים לפעילות מקבלים אותו. או אז תקבל מדי אסיר.
אגב חלק מהלוקיישנים הם אתרים ששימשו בעבר (על לא מזמן) כבתי כלא.

רוב המפעילים של המקומות האלה מבינים את החוויה הקשה בעיקר של מישהו שזו פעם ראשונה שלו ולכן מעבר למילת ביטחון הם רגישים מאוד ולפעמים נוצר מצב שהאסיר משתתק ברמה שהוא לא מסוגל לומר את מילת הבטחון. כבר היו דברים מעולם.

האתר שהעלית משוייך ללוקיישן בקליפורניה, בעיקרון זה מקום שמיועד לגייז למרות שיש להם שתי סוהרות שלפעמים הם יכולים לגייס אותן לצורך מישהו שמעדיף נשים.
ישנו לוקיישן נוסף בארה"ב של השותף של האתר הזה שהתפצל והסיפור שם הוא די דומה.

אם יש לך שאלות נוספות ו\או אתה מעוניין לקשר אותך לקבוצה כזאת בגרמניה פנה אלי בפרטי.
אוהב_אותך_קשורה
לפני 9 שנים • 15 ביוני 2015
אוהב_אותך_קשורה • 15 ביוני 2015
"אחד שמבין" , נשמע שאתה כותב מניסיון של שהיה בכלא כזה,
תוכל לפרט קצת יותר על ההתנסות / חויות?