DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 9 שנים •
23 במאי 2015
צפיתם בענן אטלס?
לפני 9 שנים •
23 במאי 2015
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 23 במאי 2015
שמתם לב ללנה וואשובסקי?
אם אני לא טועה, "היא" היתה "הוא" מהאחים וואשובסקי שיצרו את המטריקס הוא התאהב בדומינה ששלטה בו ועשתה ממנו סיסי ובענן אטלס אפשר לראות אותו כשחקן, רק שעכשיו הוא זה היא. (צדקתי?) לדעתכם ניתן לזקוף זאת כ"הצלחה" של הדומינה? אשמח לשמוע דעות. |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
23 במאי 2015
לפני 9 שנים •
23 במאי 2015
פור גוד • 23 במאי 2015
את לא טועה, דיקלה. הנה הנאום המפורסם שלה מ-2012, שבו היא גם מספרת קצת על המסע שלה
https://www.youtube.com/watch?v=crHHycz7T_c |
|
אוייי(אחר) |
לפני 9 שנים •
28 במאי 2015
לפני 9 שנים •
28 במאי 2015
אוייי(אחר) • 28 במאי 2015
מאז שעברה את השינוי האחים וושבסקי עושים סרטים ממש גרועים.
|
|
Mary Jane |
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
Mary Jane • 29 במאי 2015
לא יודעת אם יש דומינה בסיפור, אבל כן, לנה וואשוסבסקי מזדהה כטראנסג'נדרית. למישהו הייתה סבלנות לשמוע אותה מאנפפת בסרטון במשך חצי שעה כדי לגלות אם יש דומינה או לא?
מכל מקום, "ענן אטלס" - סרט מדהים, משהו אקסטראורדינר, שלוש שעות ועשרים (כמדומני) של קווי עלילות נפרדים במרחב ובזמן המתכתבים זה עם זה ובקיצור וואו, וואו, וואו. לנה למיטב ידיעתי לא משחקת בסרט. ואילו "Jupiter Ascending" החדש שלהם, ובכן, היה יכול להיות כל כך יפה - בהתחשב בסיפור המסגרת לפיו גזע עתיק בעל כוחות בורא עולמות (כולל כדור הארץ) רק על מנת לקצור אותם בהמשך, כשכל עולם שנקצר בבוא העת, על מליארדי תושביו, מספק באמצעות כוחות החיים שהיו בו גלולה לבנה בוהקת מאריכת חיים - אבל יש יותר מדי אקשן, לטעמי, יותר מדי מילה קוניס ופחות מדי עלילה, וזה, איך לומר, פוגם בעלילה (: |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
פור גוד • 29 במאי 2015
Mary Jane כתב/ה: לא יודעת אם יש דומינה בסיפור, אבל כן, לנה וואשוסבסקי מזדהה כטראנסג'נדרית. למישהו הייתה סבלנות לשמוע אותה מאנפפת בסרטון במשך חצי שעה כדי לגלות אם יש דומינה או לא?
מכל מקום, "ענן אטלס" - סרט מדהים, משהו אקסטראורדינר, שלוש שעות ועשרים (כמדומני) של קווי עלילות נפרדים במרחב ובזמן המתכתבים זה עם זה ובקיצור וואו, וואו, וואו. לנה למיטב ידיעתי לא משחקת בסרט. ואילו "Jupiter Ascending" החדש שלהם, ובכן, היה יכול להיות כל כך יפה - בהתחשב בסיפור המסגרת לפיו גזע עתיק בעל כוחות בורא עולמות (כולל כדור הארץ) רק על מנת לקצור אותם בהמשך, כשכל עולם שנקצר בבוא העת, על מליארדי תושביו, מספק באמצעות כוחות החיים שהיו בו גלולה לבנה בוהקת מאריכת חיים - אבל יש יותר מדי אקשן, לטעמי, יותר מדי מילה קוניס ופחות מדי עלילה, וזה, איך לומר, פוגם בעלילה (: לא ראיתי עדיין את Jupiter Ascending, אבל בהחלט עשית לי ת'חשק . ומכול מקום, כול זה מעלה את השאלה - ההו, כה עמוקה ! - האם גם הביולוגיה ( בטח עכשיו כשאנחנו כבר מתחילים להנדס אותה ) - ... האם גם היא בסכ"ה רק עוד חלק מהמטריקס ? (-: |
|
Mary Jane |
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
Mary Jane • 29 במאי 2015
אני עדיין מתחבטת בשאלה האם הייתי בוחרת בגלולה הכחולה או האדומה. אני נוטה לאדומה, כי למה מה קרה שינצלו אותי ויכינו ממני אנרגיה לרובוטים, ויש איזה דחף למעוך אותם, אבל קשה, קשה להתנתק מעולם החלום ... (:
|
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
פור גוד • 29 במאי 2015
גם בעיני הקטעים הכי מעניינים, הכי סוחפים ושהיו עשויים הכי טוב בטרילוגיה ( גם מבחינה קולנעית גרידא ) היו החלקים בסרט הראשון, שהתרחשו בת-ו-ך המטריקס. כול מה שקרה מחוץ למטריקס, ב-"ממשי", כביכול - היה מאד מאכזב ( כצפוי ).
אבל את יכולה לקחת את הגלולה הכחולה. אל תפחדי. אין שם "בחוץ" מכונות שיירצו לאכול אותך. מבטיח (: |
|
Mary Jane |
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
Mary Jane • 29 במאי 2015
פור גוד כתב/ה: .....
אבל את יכולה לקחת את הגלולה הכחולה. אל תפחדי. אין שם "בחוץ" מכונות שיירצו לאכול אותך. מבטיח (: אתה נשמע מוטה. סוכן של המטריקס? סוכן כפול? אין לדעת. |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
לפני 9 שנים •
29 במאי 2015
פור גוד • 29 במאי 2015
טוב צריך לקחת צ'אנסים בחיים (:
|
|
High T |
לפני 9 שנים •
7 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
7 ביוני 2015
High T • 7 ביוני 2015
Mary Jane כתב/ה: לא יודעת אם יש דומינה בסיפור, אבל כן, לנה וואשוסבסקי מזדהה כטראנסג'נדרית. למישהו הייתה סבלנות לשמוע אותה מאנפפת בסרטון במשך חצי שעה כדי לגלות אם יש דומינה או לא?
מכל מקום, "ענן אטלס" - סרט מדהים, משהו אקסטראורדינר, שלוש שעות ועשרים (כמדומני) של קווי עלילות נפרדים במרחב ובזמן המתכתבים זה עם זה ובקיצור וואו, וואו, וואו. לנה למיטב ידיעתי לא משחקת בסרט. ואילו "Jupiter Ascending" החדש שלהם, ובכן, היה יכול להיות כל כך יפה - בהתחשב בסיפור המסגרת לפיו גזע עתיק בעל כוחות בורא עולמות (כולל כדור הארץ) רק על מנת לקצור אותם בהמשך, כשכל עולם שנקצר בבוא העת, על מליארדי תושביו, מספק באמצעות כוחות החיים שהיו בו גלולה לבנה בוהקת מאריכת חיים - אבל יש יותר מדי אקשן, לטעמי, יותר מדי מילה קוניס ופחות מדי עלילה, וזה, איך לומר, פוגם בעלילה (: ממליץ על סידרת המד"ב החדשה שלהם http://www.imdb.com/title/tt2431438/ אזהרת ספויילר חמורה- אחת מהדמויות הראשיות טראנסגנדרית הם הכניסו את מיצעד הגאווה לפרק השני כחלק מהעלילה |
|