סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דגדוגים

furry dragon​(מתחלף)
לפני 9 שנים • 27 ביוני 2015

דגדוגים

furry dragon​(מתחלף) • 27 ביוני 2015
היי,

ההודעה הראשונה שלי כאן icon_smile.gif
אתחיל בזה שאני ביסקסואל, בזוגיות עם בחור.

אשמח לעצתכםן:
אני ממש אוהב ומגורה מדגדוגים.
הבעיה, משום מה החבר שלי לא מצליח לדגדג אותי כיאות icon_smile.gif - אני איכשהו לא רגיש לזה מספיק, והוא לא הצליח פעם אחת עד עכשיו לגרום לי להתפתל ולצחוק :\
גם כשאני קשור,גם כשהוא מכסה לי את העיניים, וגם כשמורח עלי שמן.
עלתה השערה שאני לא משוחרר מספיק (נפגשים אצלו בבית,איפה שהמשפחה שלו גרה, כך שאני לא ממש פנוי לצעוק וכו' icon_smile.gif)

לכן השאלה שלי היא:
א. מניסיונכםן - מה יכול לעזור לנושא? (אביזרים כלשהם? דברים לעשות? נוצה לא ממש עזרה עד עכשיו,מצד שני הנוצה שהצלחנו לאתר היא מאוד רכה)
ב. יש מקום שבו מישהו יוכל קצת "ללמד" אותנו דגדוגים\סתם לדגדג אותי קצת כיאות? icon_smile.gif (יש מצב שמתקיימים סשני דגדוגים בכלוב מתישהו?)
ג. איפה אפשר בכלל לקרוא עוד על הנושא הזה? (אני יודע שקוראים לזה tickling fetish,אבל בעברית בקושי מצאתי אזכורים בנושא,וגם באנגלית לא יותר מדי :\)

תודה!
    התגובה האהובה בשרשור
Boundy​(נשלט)
לפני 9 שנים • 10 ביולי 2015
Boundy​(נשלט) • 10 ביולי 2015
מנסיון, קשה לי להאמין שתמצא כאן מישהו מתאים... :/
kaly
לפני 9 שנים • 10 ביולי 2015
kaly • 10 ביולי 2015
באמת לא שמעתי הרבה בנושא, אז העצה שלי היא שפשוט תעבדו על בסיס ניסוי וטעיה, אם יש סובלנות,אהבה ותקשורת- גם הדרך לסשן דיגדוגים מושלם יכולה להיות מיוחדת בפני עצמה. תלמדו מעצמכם על עצמכם ואם יש קושי של לוקיישן- תלכו לדירות דיסקרטיות/דירות של חברים/ ים/ כל-מקום-שיש-בו-פרטיות
High T
לפני 9 שנים • 13 ביולי 2015

Re: דגדוגים

High T • 13 ביולי 2015
[quote="furry dragon"]היי,

ההודעה הראשונה שלי כאן icon_smile.gif
אתחיל בזה שאני ביסקסואל, בזוגיות עם בחור.

אשמח לעצתכםן:
אני ממש אוהב ומגורה מדגדוגים.
הבעיה, משום מה החבר שלי לא מצליח לדגדג אותי כיאות icon_smile.gif - אני איכשהו לא רגיש לזה מספיק, והוא לא הצליח פעם אחת עד עכשיו לגרום לי להתפתל ולצחוק :\
גם כשאני קשור,גם כשהוא מכסה לי את העיניים, וגם כשמורח עלי שמן.
עלתה השערה שאני לא משוחרר מספיק (נפגשים אצלו בבית,איפה שהמשפחה שלו גרה, כך שאני לא ממש פנוי לצעוק וכו' icon_smile.gif)

לכן השאלה שלי היא:
א. מניסיונכםן - מה יכול לעזור לנושא? (אביזרים כלשהם? דברים לעשות? נוצה לא ממש עזרה עד עכשיו,מצד שני הנוצה שהצלחנו לאתר היא מאוד רכה)
ב. יש מקום שבו מישהו יוכל קצת "ללמד" אותנו דגדוגים\סתם לדגדג אותי קצת כיאות? icon_smile.gif (יש מצב שמתקיימים סשני דגדוגים בכלוב מתישהו?)
ג. איפה אפשר בכלל לקרוא עוד על הנושא הזה? (אני יודע שקוראים לזה tickling fetish,אבל בעברית בקושי מצאתי אזכורים בנושא,וגם באנגלית לא יותר מדי :\)

תודה!

בוא ונתחיל מהבסיסי - בשנת 1897, הפסיכולוגים ג' סטנלי הול וארתור אלין תיארו "דגדוג" כשני סוגים שונים של תופעות:
[/quote]