Noonyel |
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
למה כלכך קשה למצוא נשלטת בגילי ?
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
Noonyel • 15 בנוב׳ 2015
למה זה כלכך קשה למצוא בגילי מישהי שמתחברת לעולם הזה ?
מישהי רצינית שיודעת מה היא רוצה מעצמה ? אני חי את העולם הזה מגיל 14 בערך , ולא יצא לי להכיר בחורה בת גילי שמעוניינת באותו הדבר , ביחסי שליטה. אני כיום בן 18 , עוד חודשיים 19 , מתי זה יגיע ? האם אני צריך לרדוף אחרי זה או לתת לזה לקרות מעצמו ? מתי לכם זה קרה ? יצא לי פוסט של חולה נפש, אבל זה פוסט מיאוש כנראה , ולא , יאוש לא מעיד על חולשה , הוא מעיד על אנושיות. |
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
the rain song • 15 בנוב׳ 2015
כמה גברים בני 18 מוצאים את האשה שאיתה הם יתחתנו?
כמה גברים בני 18 מוצאים חברה למערכת יחסים רצינית ובוגרת? כמה גברים בני 18 כבר לא בתולים בגיל הזה? מה הלחץ? רק התחלת להיות אדם מבוגר בעיני החוק. |
|
הדרך הקשה |
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
מבין לליבך
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
הדרך הקשה • 15 בנוב׳ 2015
אבל אני התחלתי לזיין כל מה שזז רק שנתיים אחרי שהשתחררתי מהצבא, תוריד ציפיות
|
|
שרמומית |
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
Re: למה כלכך קשה למצוא נשלטת בגילי ?
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
שרמומית • 15 בנוב׳ 2015
למה זה כלכך קשה למצוא בגילי מישהי שמתחברת לעולם הזה ?
כי לא כולן מתחברות למה שאתה מתחבר, כי בגיל שלך זה עדיין צעיר ורוב הבנות אפילו לא מתחילות להתעסק או לחשוב על זה. מישהי רצינית שיודעת מה היא רוצה מעצמה ? כי אף אחת לא באמת רצינית בגיל 18-19... וגם כי אין פה הרבה בנות, בנות 18 שרוצות להתנסות בבדסמ, המקסימום זה קצת סקס קינקי וזהו, לא באמת באמת מה שאתה רוצה וצריך. זה גם הגיוני, כי אף אחת לא תרצה להיות עם מישהו שאני מניחה שהוא חסר ניסיון או אין לו הרבה ניסיון. אני חי את העולם הזה מגיל 14 בערך , ולא יצא לי להכיר בחורה בת גילי שמעוניינת באותו הדבר , ביחסי שליטה. מה זה אומר חי? יש הבדל בין לחשוב, ללרצות את זה, לבין באמת לחיות את זה. 24-7. אני כיום בן 18 , עוד חודשיים 19 , מתי זה יגיע ? בזמן שלו. האם אני צריך לרדוף אחרי זה או לתת לזה לקרות מעצמו ? האופציה השניה. מתי לכם זה קרה? בגיל 18 בערך... [table]יצא לי פוסט של חולה נפש, אבל זה פוסט מיאוש כנראה , ולא , יאוש לא מעיד על חולשה , הוא מעיד על אנושיות. לא נכון, יצא לך פוסט של מה שאתה רוצה באמת. |
|
Cocky Horror Show(אחר) |
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
זה לא הגיל...
לפני 9 שנים •
15 בנוב׳ 2015
Cocky Horror Show(אחר) • 15 בנוב׳ 2015
זה לא הגיל, זה העניין שאתה נקבה בכיינית ולא יודע להשיג נקבות. הפוסט הזה מוכיח את העובדה הזאת.
ממליץ לך לא להעלב מהתגובה שלי אֶלָּא תפנים אותה - היא הכי טובה ותכל'סית שתקבל פה. |
|
Discipline |
לפני 9 שנים •
17 בנוב׳ 2015
לפני 9 שנים •
17 בנוב׳ 2015
Discipline • 17 בנוב׳ 2015
עוד ילד קטן עם זין עומד שחושב שאם הא יקטין אחרים הזין שלו יראה יותר גדול.
קוקיל'ה, עצה קטנה. תפעיל קצת יותר שכל וקצת פחות זין בפרופיל שלך. |
|
High T |
לפני 8 שנים •
30 בנוב׳ 2015
קצת קשה לי להבין את הלחץ הזה
לפני 8 שנים •
30 בנוב׳ 2015
High T • 30 בנוב׳ 2015
האם התאמת הגיל כל כך חשובה? אנו חיים במדינה קטנה והדרישות שלך מקטינות את המבחר המועט שקיים.
יש אתרים עולמיים כגון: https://fetlife.com/ תנסה ובהצלחה. |
|