קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
ניקים פרובוקטיביים
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
קליבר(שולט) • 9 במרץ 2004
מן המפורסמות הוא שיש שולטים שנוטים לפנות אל "נשלטות " בפניות שאינן למן הענין : "על 4 אצלי בפרטי" "אני האדון החדש שלך" מאידך הבחנתי כי יש נשלטות שנכנסות עם ניקים שמעוררים/ מעודדים את הפניות האלה איני רוצה להזכיר , כי אפגע במישהיא ,זו או אחרת , אבל אני מקווה שמבינים שכוונתי לכינוי כמו "המוצצת" יתכן ואלה טרולים , או מתחזים, אבל אם מאחרי הכינוי עומדת אשה , לדעתי , אל לה להלין על פניות סרות טעם . טוב שם טוב משמן טוב .. מוכר? |
|
נזמית לופתת |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
נזמית לופתת • 9 במרץ 2004
|
|
nephele(אחרת) |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
nephele(אחרת) • 9 במרץ 2004
חחחחחח
את גדולה שקית אשפה נפילי. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
קליבר(שולט) • 9 במרץ 2004
האמת שלא התכוונתי אליה
אבל אם היא הגיבה.. ואת נפילי מה את אומרת על זה? |
|
en1 |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
en1 • 9 במרץ 2004
קליבר,
אנחנו כאן באתר פרובוקטיבי משהו, לא? (ואם בחורה הולכת עם מחשוף ושמלה צמודה, אז היא אשמה שאנסו אותה?) לי יש שם פרובוקטיבי. אני מודה שנכסתי בשם הזה לא ידעתי שהוא ישרת אותי כל כך הרבה זמן (מי ידע שאחרי 4 חודשים אני עוד אהיה כאן ועוד אכיר אנשים במציאות עם הניק הזה), אבל למדתי לאהוב אותו. אני קצת בעד פרובוקציה, מה יש? הכל צריך להיות רגוע, וורוד ונעים? עוד באתר עם רקע שחור? מי שפונה אליי בפניה מגעילה, אני פשוט לא עונה. לא מסובך. ורק כדי להרגיע אותך - הרוב המוחלט מאוד נחמד. אז אתה יכול להפסיק לדאוג. |
|
נזמית לופתת |
לפני 20 שנים •
10 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
10 במרץ 2004
נזמית לופתת • 10 במרץ 2004
קליבר, אני לא הגבתי, אני עשיתי לך עיניים
טוב שם משמן טוב. וגם אמרתו של שייקספיר: "What's in a name? That which we call a rose, by any other word would smell as sweet" ועוד רבים וטובים. דווקא באתרים כמות זה, העניין הוא הניק. לא חושב? כשאדם בוחר בכינוי פרובוקטיבי, הוא לרוב מודע להשפעות של אותו הכינוי. כך גם לתופעות הלוואי. אני לא מתמרמרת כשאנשים חושבים שמותר להם לרדות בי, רק בגלל שאני מכנה את עצמי כך. צריך גם הומור. אני יודעת לפתוח את הפה כשצריך ( ). אלו שלא מסוגלות, או לא מסוגלים להתמודד עם התגובות, זבשל"ם. העניין הוא, קליבר, שזה לא משנה איזה ניק זה. אנשים שיפנו בצורה בוטה ומחוסרת כבוד לאחת, יפנו כך גם לאחרת. לא משנה מה הכינוי שלה. |
|
היצור |
לפני 20 שנים •
10 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
10 במרץ 2004
היצור • 10 במרץ 2004
ציטוט: שזה לא משנה איזה ניק זה. אנשים שיפנו בצורה בוטה ומחוסרת כבוד לאחת, יפנו כך גם לאחרת. לא משנה מה הכינוי שלה.
השקית צודקת. היצור |
|