_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
יום בעבודה
לפני 20 שנים •
9 במרץ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 9 במרץ 2004
הן נכנסו שוב. זוג לקוחות מוכרות שלנו. הן רצו את המנהל. זה זמן מה שאני משתעשע ברעיון שהן זוממות עליו למשהו. לא קל לחיות לצד מנהל שמריץ בזמן נתון חמש שש בחורות במקביל (ועובד כמו וורקוהוליק לא פחות ולא יותר). משום מה יש להן מבט זומם עליו כל פעם. אולי המוח החולני שלי.
אני תמיד משתעשע ברעיון מי מהן הדומיננטית יותר. אני חושב שאני יודע. זאת שקצת יותר גברית ,אבל אי אפשר אף פעם להיות בטוחים נכון ? הלוואי עלי כל יום כזאת"גברית". היא תמיד עם הבטן חשופה. לא בטן דוגמנית שטוחה אלא קצת עגלגלה, המממממ.. מתייבש לי הפה. השנייה ממש עדינונת ,לא אחת שתסמן מיידית כ"חובבת משולשים אבל לא של פיצה". הן מחליפות מבטים רכים, חיוכים משועשעים. קצת נוגעות, קליל לא משהו מיוחד. עכשיו נהיה לי חם. הן תמיד משועשעות, לא משגרות את הביישנות או החסימה המוכרת של לסביות כשהן מוקפות בסטרייטים ועוד גברברים צעירים (טוב נו... אני היחידי בעבודה שלי שהורס את השורה האחרונה) ה"גברית" צינית ,קורעת אותי מצחוק, בחיי בן אדם מצחיק על כל הראש. היא גם החמה מבין השתיים.באימא שלי שהיא דפקה עכשיו לטיפת כף יד אקרעית אך ברורה למנהל... מוזר לשמוע אבל עכשיו נהיה לי ממש חם. איי הבטן שלה, לתת נשיקה ולמות. המוח עובר הילוך, הן , אני ,סנדוויץ, סשן. מי השולטת ? מה היא תגיד לי לעשות לשנייה ? מה היא תגיד לשנייה לעשות לי ? האם יילך הקונספט המקורי שלי של "אני לא סאב ,אני "דום משנה" ? אני צריך להתיישב, גם לחץ הדם וגם הזקפה, צריך להסתיר איכשהו.... למזלי הן הלכו. מקסימות , חולה עליהן. האננס |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
12 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
12 במרץ 2004
infinite(נשלטת) • 12 במרץ 2004
ציטוט: האם יילך הקונספט המקורי שלי של "אני לא סאב ,אני "דום משנה" ?
אננס יקר תודה לך על הקטע החביב ! נראה לי ששתי נשים זה ה-פטיש לך ,לא ? (בעצם...של מי לא ) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
12 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
12 במרץ 2004
השולט אור(שולט) • 12 במרץ 2004
|
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
14 במרץ 2004