כוח הזרוע(מתחלף) |
לפני 8 שנים •
31 בינו׳ 2016
כך גיליתי לבחורה ונילית לחלוטין את נפלאות האלימות
לפני 8 שנים •
31 בינו׳ 2016
כוח הזרוע(מתחלף) • 31 בינו׳ 2016
הכרתי אותה באתר נורמאלי ("ונילי", כמו שאתם קוראים לזה). לכן גם הפגישה התחילה ונילית לחלוטין: ישבנו אצלה בבית, שוחחנו, הכרנו, שתינו יין, התמזמזנו. עד כאן הכול נורמאלי.
בין מזמוז למזמוז, הזכרתי בדרך אגב את הסטייה הקטנה שלי- סקס אלים. היא לא ידעה מה זה והסתקרנה מאד. היא אמרה שהיא אף פעם לא עשתה ולא חוותה דברים כאלה, והתחילה לשאול שאלות ולחקור מה בדיוק אני אוהב לעשות. אז סיפרתי. שתבינו- זה פעם ראשונה שהיא רואה אותי, ואני יושב אצלה בבית ומספר לה שאני אוהב אלימות. להפתעתי, לא רק שהיא לא נבהלה, אלא היא אמרה שזה דווקא מעניין לנסות. היא ישבה עליי, אז העפתי אותה ממני לספה והצמדתי עם הידיים שלי את הידיים שלה לספה. התחלתי לנשוך אותה בצוואר. נשיכות חזקות. כל הצוואר שלה היה סימנים אדומים. היא התפתלה, ספק מתנגדת ספק מתענגת. שחררתי יד אחת ועם היד הפנויה תפסתי אותה בצוואר והתחלתי לחנוק. לחצתי ולחצתי על הצוואר. היא התקשתה לנשום. היא התחילה לפרפר ולגלגל עיניים. היא ניסתה להשתחרר, אבל לא נתתי לה. להפך- הגברתי עוד יותר את הלחץ על היד ועל הצוואר. שנייה אחת היא הסתכלה עליי במבט מבועת, ושנייה אחרי זה היא עצמה עיניים והתחילה... לגנוח! היא גנחה וגנחה, ואני לחצתי וחנקתי. באיזשהו שלב, הגניחות, ההתנשפויות, ההתפתלויות, גלגולי העיניים, האודם בפנים- כל אלה לא השאירו מקום לספק- היא גמרה. BIG TIME. תבינו- בשלב הזה שנינו עוד היינו בלבוש מלא! אבל גם דרך הבגדים אי אפשר היה לפספס את הרטיבות שלה... מודה שהייתי בשוק. בחורה ונילית לחלוטין, עם אפס ניסיון בתחום, גמרה בלי סקס- רק מזה שחנקתי אותה ולא נתתי לה לזוז. כשעברנו לחדר, דחפתי אותה חזק. היא נבהלה ונפלה על המיטה, מתנשפת. היא כבר הייתה בשיכרון חושים טוטאלי. היא התפשטה, ובין התנשפות להתנשפות הצליחה ללחוש: "אל תפחד עליי. עשה בי כרצונך. מקסימום אעצור אותך". חדרתי בבת אחת בכל הכוח, בזמן ששתי הידיים שלי מצמידות את שתי הידיים שלה למיטה. היא צרחה. ספק מכאב, ספק מעונג. התחלתי לפמפם עם כל הכוח- והיא צורחת וגונחת. עזבתי לה את הידיים והתחלתי לחנוק אותה עם שתי הידיים ביחד. היא ניצלה את זה שהידיים שלה השתחררו, משכה אותי אליה בשארית כוחותיה והתחילה לשרוט לי את הגב. כשהבאתי לה סתירה מצלצלת, היא התחננה בלחש "לא! אל תסתור לי!". אז לא סתרתי יותר, למרות שאני מת על זה. אחרי שגמרתי, שכבנו במיטה ודיברנו, ונילים שכמותנו. זאת פעם ראשונה שהיא עברה חוויה כזאת. וזה מה שהיא אמרה: "וואו, איזה כיף זה לאבד שליטה!" |
|
Domain Controller(שולט) |
לפני 8 שנים •
31 בינו׳ 2016
יפה :)
לפני 8 שנים •
31 בינו׳ 2016
Domain Controller(שולט) • 31 בינו׳ 2016
אני חולה על זה שהן מתנשפות מהאדרנלין כמו טרף במנוסה.
|
|
זונה של אבא(נשלטת) |
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
סקסי
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
זונה של אבא(נשלטת) • 1 בפבר׳ 2016
מעניין:p
|
|
נינה לאב(שולטת) |
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
כתיבה נחמדה
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
נינה לאב(שולטת) • 1 בפבר׳ 2016
כתיבה נחמדה אבל במבחן המציאות עוד מישהי תלך למשטרה ותגיד שאנסת אותה בכוח
לא מבינה את הדבר האידיוטי להכיר באתרי הכרויות תכירו במסיבות במציאות כמו בדאנגן אני כל הגשמת חלום מגשימה במציאות לא ממליצה על אתרי הכרויות אבל תזרום עם הפנטזיות שלך לאב נינה |
|
כוח הזרוע(מתחלף) |
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
Re: יפה :)
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
כוח הזרוע(מתחלף) • 1 בפבר׳ 2016
The B Team כתב/ה: אני חולה על זה שהן מתנשפות מהאדרנלין כמו טרף במנוסה. אכן, טרף זאת מלה מאד מתאימה
|
|
כוח הזרוע(מתחלף) |
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
Re: כתיבה נחמדה
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
כוח הזרוע(מתחלף) • 1 בפבר׳ 2016
נינה לאב כתב/ה: כתיבה נחמדה אבל במבחן המציאות עוד מישהי תלך למשטרה ותגיד שאנסת אותה בכוח
זה לא היה מתוכנן. זה פשוט זרם.
לא מבינה את הדבר האידיוטי להכיר באתרי הכרויות תכירו במסיבות במציאות כמו בדאנגן אני כל הגשמת חלום מגשימה במציאות לא ממליצה על אתרי הכרויות אבל תזרום עם הפנטזיות שלך לאב נינה חוץ מזה, עשיתי מה שעשיתי רק אחרי שקיבלתי אור ירוק. לא עשיתי שום דבר נגד רצונה. |
|
נינה לאב(שולטת) |
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
מצויין
לפני 8 שנים •
1 בפבר׳ 2016
נינה לאב(שולטת) • 1 בפבר׳ 2016
מעולה שמחה לשמוע העיקר שהיה לך טוב
היו עוד מפגשים? |
|