taojelauobr |
לפני 8 שנים •
8 באפר׳ 2016
הכלוב - זה רע או טוב עבורך ?
לפני 8 שנים •
8 באפר׳ 2016
taojelauobr • 8 באפר׳ 2016
כקהילה או יחידים אשר נהנים מהחופש המוחלט - החופש לממש את הדחפים והמחשבות הכמוסים יותר בנפשו של אדם
באתר חדשני , מזמין וקל להפעלה והכל במרחק אדומה אחת קטנה , לכאורה היינו אמורים להיות מאושרים , מסופקים מלאי חדווה והתרגשות על הזכות שניתנה לנו בעת הזאת ,לגעת במיניות הנפשית הזאת , לפתח אותה ולהכיר דומים לנו הרי כמה מאתנו פונים לנשים או גברים שאנו מכירים ושואלים אותם בחופשיות , האם אתה נשלט או שולט , אתה אוהב שמשפילים אותך או את/ה נהנה/ת מכאב בוטה בפטמות , או סתם החדרת פלאג בלתי מזיק לפין , כחלק מאקט של התמסרות ? אך המציאות היא שונה , לטעמי . משיחות ספורדיות אך רציניות מהכרות ומקשרים שונים צפה על פני המים תמונה עגומה של כאב , עצבות ודכאון , נשים וגברים שסובלים אך לא בשביל ליהנות , סבל נטול אנדרופינים והתמוגגות מכניעה או שליטה , סבל של אכזבה ,חרדה ודכאון שלא מוביל את האדם לשום מטרה חיובית , אם קיימת בכלל מטרה . וכן יש פה גם המון חן , ארוטיקה ומקור בלתי נדלה לפנטזיות ומן הצד השני גם חברויות , אך מספיק מבט חטוף בפרופילים ובבלוגים שלא לדבר על שיחות אחד על אחת כדי להבחין שמסתתרות כאן הרבה מצוקה ותסכול , דווקא במקום שאמור לשחרר , ליצור מן מהפיכה מינית חדשה מן שריפת חזיות של המאה שלנו , אך האם באמת זה קורה , האם האתר הזה עושה טוב לאנשים שנכנסים אליו יום יום באובססיביות כאילו מדובר באחד החברים הקרובים ביותר , הוא שמא מדובר בהתמכרות ובהרס כל מה שהופך אותנו ליצורים חושבים ומתפקדים ? האם אנחנו ישנים במקום לעוף ? |
|
אביגיל הכרמלית |
לפני 8 שנים •
8 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
8 באפר׳ 2016
אביגיל הכרמלית • 8 באפר׳ 2016
יש הרבה עצבות בבלוגים, אבל יכול להיות שהיא קיומית ומלווה את כל המין האנושי ולא נובעת מהנטייה המינית שלנו.
אני עצמי רוויתי עונג רב, לתקופות ממושכות, מימשתי פנטזיות והיתה לי " אהבה גדולה", תודה לאתר " סוכנות אירוטיקה" וגם ל"כלוב". ומזל שנולדתי בעידן של אנטיוביוטיקה, ניאגרות ואינטרנט |
|
hary103 |
לפני 8 שנים •
8 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
8 באפר׳ 2016
hary103 • 8 באפר׳ 2016
די רע
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
בטי בום(שולטת) • 9 באפר׳ 2016
תלוי למי, נכון בהתחלה המקום ממכר, יש פה שפע מטורף
האמת שבתחילתו כשהתחום היה הרבה פחות מין סטרימי הוא נתן תחושה של סוג של נורמאליות, הנה אני לא לבד ב"סטיה המטונפת" הזאת. אני לא חושבת שהמקום אחראי על תחושת הבדידות או הכאב, את זה אנשים מביאים אתם מהבית. הכלוב מושך אליו מראש אנשים יותר מורכבים ופה יש לנו הזדמנות למצוא מי שיבין אותנו יותר, אני פה הרבה שנים, את רוב החברים שלי בעולם האמיתי הכרתי פה, נכון שרובם כבר עזבו את הכלוב אבל עדין במעגל הכי קרוב שלי הוא כאילו שהכרתי לפני מעל עשור פה. כולנו אחראים על השיח ויש לנו אפשרות לבחור עם מי להתנהל. רק קציך לזכור שהכי חשוב פה הוא לדעת שיש חיים אמיתיים בחוץ ולקחת פסקי זמן כשאתה מרגיש שלא טוב לך פה. |
|
King of Hearts |
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
הכלוב הוא הכלוב הוא הכלוב
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
King of Hearts • 9 באפר׳ 2016
קודם כל הזדמנות טובה התגלגלה לידי להתפעל, להלל ולהודות לכלובי שנתן לנו עולם כל כך נכון, כל כך משוכלל ורב פנים, כל כך ידידותי למשתמש ושמתפתח תמיד. תודה כלובי.
כן, יש כאן עצב ויש כאן כאב, וכל מה שנכתב כאן, ויש כאן אהבה וייצירה, אכזבות, וגם רוע וניצול. וזה קיים כי יש כאן החופש והקבלה המלאים, הייחודיים, והמיוחדים לבטא את כל הדברים הללו. אני לא מכיר שום אתר אחר, גם לא מה שהכרתי באתרים כביכול דומים בעולם, שמגוון כל כך ענק של רגשות, שמנעד כל כך רחב של מצבים, מתבטאים בו שוב ושוב כמו בכלוב. וכל זה במשך תקופה כל כך ארוכה ובהתחדשות מופלאה בלתי פוסקת. כן, זה בהחלט גם מתקשר לכלי הנפלא שבנה כלובי, ולדרך השקטה והלא מורגשת (אבל שבהחלט קיימת, יודע כל מי שנדרש לו) שבה הוא מנהל ושומר את הכלוב, אבל זה בהחלט מחמאה גדולה לחברי הכלוב ומשתמשיו. וזה לא סותר שאני ורבים אחרים לא פעם, הרגשנו, די! מספיק! הגיע לי עד כאן הכלוב הזה. |
|
-fantasy-(מתחלפת) |
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
הכלוב רע או טוב עבורך?
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
-fantasy-(מתחלפת) • 9 באפר׳ 2016
זה תלוי באדם עצמו ובמה שהוא מחפש.
עם כמות הנפגעים והנפגעות שראיתי כאן, זה בהחלט הרבההה יותר מהממוצע מחוץ לכלוב, ואני חושבת שיסכימו איתי על זה,וזה עובדה. מצד שני, כל בדה שיש פה אנשים שמצאו את מה שהם חיפשו ומאושרים כאן. ברור שבכלוב זה מצע קל ונוח לניצול ( יחס שולט-נשלט, אנונימיות וכדומה.. ) וברור שצריך להיזהר כאן מאוד. אבל אני מניחה שמי שכאן יש בו תקווה להיות בסוף מאלה שמצאו את מה שהם צריכים כאן בכלוב, כי זה כמעט בלתי אפשרי בדרך כלל מחוץ לכלוב... בקיצור, בכל רע יש טוב והפוך, התשובה תלויה לגמרי באדם הספציפי וזה שיקול אישי לגמרי לכל אחד אם הכלוב טוב לו או לא. |
|
King of Hearts |
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
9 באפר׳ 2016
King of Hearts • 9 באפר׳ 2016
"עם כמות הנפגעים והנפגעות שראיתי כאן, זה בהחלט הרבההה יותר מהממוצע מחוץ לכלוב, ואני חושבת שיסכימו איתי על זה,וזה עובדה."
יש כאן באמת המון נפגעים ונפגעות, לא יודע אם זה עובדה שבמקום אחר מחוץ יש פחות, לדעתי יש כאן את החופש הקבלה האפשרות והבמה המכילה לבטא את הפגיעה, מה שאין אולי בשום מקום אחר. להבהיר לדוגמה: למקלטים לנשים מוכות, או לאלפי (עשרות אלפי) ילדים וילדות בסיכון, אין אתר עם בלוגים לכתוב את כאבם ולקבל כזו תמיכה כמו שבכלוב. |
|
taojelauobr |
לפני 8 שנים •
11 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
11 באפר׳ 2016
taojelauobr • 11 באפר׳ 2016
בטי בום ,
את סבורה שהכאב והבדידות היו נחלתו של האדם עוד בטרם נהיה חלק אינטגרלי מן האתר או שיש כאן מקרים בהם , האינטרקציות עם אנשים באתר , היחס אחד לשני והוירטואליות מובילים למקום רע ? מלך הלבבות , האם האתר לא אמור ליצור איזה קסם של מיניות חדשה , חופשיה מכבלי התקינות הפוליטית , שחרור נפשי וכדומה ? זה טוב ויפה שיש כאן מקום לדבר על פגיעה , אך שאלתי מדוע צריכה להיות פגיעה מלכתחילה , אם המוטו שלנו הוא בטוח שפוי ובהסכמה ואנו טוענים שעולם השליטה וה-BDSM כולו בא להעצים והוא ועל השנפים להיות פתוחים כלפיו? |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 8 שנים •
11 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
11 באפר׳ 2016
בטי בום(שולטת) • 11 באפר׳ 2016
אין לי ספק שיש אנשים שנפגעו פה מאינטראקציה עם אנשים, האם המקום אחראי, וודאי שלא, אנשים אחראים.
העולם מלא באנשים שנפגעים מאנשים אחרים, גש למקלטים לנשים מוכות, פסיכולוגים ועורכי דין לענייני גירושין והם יספרו לך איך בכל מקום אתה עלול להכיר. הענין הוא למי אנחנו נימשכים ומה האחריות שאנחנו לוקחים באינטראקציה שלנו עם אנשים. גם כשולטת אני לוקחת אחריות על מי שמולי ומשתדלת לא לפגוע ובטח שאני מאד מסננת עם מי אני מדברת. יש אופציה גאונית לעדכן בפרופיל למנויי זהב טמי שניראה לי חשוד מסומן אצלי. יש לי כל כך הרבה אנשים שמסומנים באידיוט לא לענות/ מקלל כשאומרים לו לא/ לא אמין ועוד. בדס"מ הוא לא לגיטמציה לניצול או התעללות (בהסכמה זה אחרת) ודווקא פה בעייני לפחות עם מי שאני בוחרת להתנהל יותר כנה וברור |
|
theragnarok |
לפני 8 שנים •
1 במאי 2016
לפני 8 שנים •
1 במאי 2016
theragnarok • 1 במאי 2016
הגעתי לכלוב ולפטלייף אחרי שביליתי הרבה מאד זמן בפלטפורמות אחרות שבהן היו המון דיונים על מיניות וקינק, כולל סטיות שלא אפשריות פיזית אפילו. במקומות ההם היה לי הרבה יותר טוב, ומה שהיה שם שחסר לי שם זה דגש יותר על הסכמה - גם מבחינת התנהגות המשתמשים וגם מבחינת הפלטפורמה.
מה זה אומר? בטאמבלר, אפשר לתייג פוסטים. זה גם עוזר לאנשים למצוא פוסטים שמעניינים אותם - וגם עוזר לאנשים להימנע מפוסטים שעושים להם רע. עצם הסיבה שתכנים של מיניות וכדומה נוגעים בנו בצורה כל כך עמוקה מאפשרת גם להזיק. אני חושבת שבמקום להגיד "אין גבולות!!!" וכך להבריח את כל מי שלמעשה יש לו גבולות, גם אם הם לא הגבולות של המיינסטרים - וזה, למעשה, די הרבה אנשים - או לשים גבולות מלאכותיים חדשים (מה זה "ביזאר"?? מי החליט שלהשתין על מישהו זה יותר ביזארי מלקרוא למישהי זונה?), כל אחד יכול לבחור את איזור הנוחות שלו בעצמו, לחפש תכנים שעושים לו טוב ולא כאלה שעושים לו רע. |
|