לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אזהרה

Lolita​(שולטת)
לפני 20 שנים • 13 במרץ 2004

אזהרה

Lolita​(שולטת) • 13 במרץ 2004
קראתי את הפוסט בקשר ל"דום האנס" כאן ובפורומים מקבילים ומצאתי משהו שמאוד הציק לי.
אין אני מתייחסת למקרה הזה באופן ספציפי, שהרי איני מכירה את עובדות המקרה כלל וכלל, אלא באופן כללי למקרים מסוג זה.
נכתב באחד הפוסטים :
ציטוט:
1. להעביר שמו כדום מסוכן בין הבנות.
2. להעלות אזהרה בפורום הסאביות

הציטוט הנ"ל הוא רק דוגמא לתחושה ולנטיה שמפריעה לי ועוברת כחוט השני ברבות מהתגובות שקראתי.

אני בטוחה מעבר לכל ספק שנעשה כל מה שיכול היה להיעשות במסגרת המגבלות, בכדי ליידע, להזהיר ולהתריע מפני אותו אחד ואין לי אלא להעריך הערכה רבה את האכפתיות והרצון הרבים להפוך את העולם למקום בטוח כמה שיותר עבור חברותיי הסאביות.
אבל, יש כאן משהו שמאוד מטריד אותי. הרי נאמר בין השאר באותו הפוסט בכלוב ובשאר הפורומים שפירסמו את הנושא שעובדת היותו דום אינה רלוונטית, יש לטפל בו ראשית כב ג ב ר אנס (לכאורה אנס, שהרי לא הוכח עדיין דבר) פניה לרשויות החוק וכו', וכמובן לחסום אותו ולהתריע מפניו בכל מקום רלוונטי בו יכול לפעול. אני כמובן מסכימה. אבל, קשה לי להבין מדוע אין סימטריה, הרי אם מישהי / מישהו לקחו על עצמם להזהיר מפניו, מדוע רק את הסאביות ? מדוע רק בפורום סאביות שהוא סגור ? מדוע רק מי שהן "מקושרות" ידעו להזהר מפניו ? האם בכלל יש לבצע הפרדה בין אישה סאבית לאישה דומית ? האם אישה שהיא דומית בהגדרה פחות "מועדת לפורענות" מאישה שהיא סאבית ?
האם לא ייתכן מקרה שבו אותו אחד יפנה גם לדומיות באיצטלות שונות כמו למשל רצונו העז לבחון את נטיותיו הכנועות, האם קיימות. הזמנה לפליי פארטי, או אפילו סתם "קשר ידידותי מפרה".
האם אותה דומית לא יכולה למצוא את עצמה בסיטואציה שיכולה לסכן אותה ממש כמו סאבית ??
מניסיון אישי אני יכולה לומר שיתכן, יכול לקרות וקרה .
אני לא יכולה שלא להרגיש איזשהו סוג של קיפוח.
באופן אישי לא נעים לי לדעת שבמקרים מסוג דומה אף אחד לא יטרח להזהיר / לידע גם אותי בדבר זהותו של האיש.
אני ממש לא באה בטענות לאף אחד / אחת ומעריכה מאוד את הזמן והאנרגיה הכרוכים בכך,
אבל קשה לי מאוד לקבל את המציאות הזו שבה נשים שהן דומיות או כאלה שאינן מעורות בשערוריות התורניות יכולות למצוא את עצמן במקום שהוא מסוכן ומאיים.
אליאס​(אחרת)

מסכימה.

אליאס​(אחרת) • 13 במרץ 2004
ראשית יש לשמוח שיש כאן אנשים שאכפת להם. מצד אחד, גורם ההתרעה יכול לעשות את שלו ולמנוע היווצרות של המצב בשנית (או בפעם השביעית), מתברר שיש לנו עסק עם אנס סידרתי שאם רק היה נופל לידיי מן הסתם לא הייתי עוברת על זה בשתיקה. דרך הפעולה הנכונה היא לא רק לציין את כינוי של אותו אדם המתיימר לכנות עצמו כדום אלא לציין את מירב הפרטים עליו לכלל הנשים (דומיות, סאביות וונילות).

מצד שני, זו רק אזהרה, התרעה ותו לא. למה עוברים על דברים כאלה בשתיקה? עוד מישהו מרגיש את האיוושה חוץ ממני? השתיקה הזו רועמת לדידי. אני לא מאמינה בדרכי טיפול בתוך הקהילה, קרי רק השיטות שננקטו. זו מדינה שעדיין החוק היבש שולט בה ויש כמה כחולי מדים שבמקום לגרבץ בוודאי יכולים לעשות משהו בנידון.

אני יכולה להבין את החשש של נאנסת מהגשת תלונה במשטרה, על אחת כמה וכמה שזו סאבית שבאה מתוך עולם הבדס"מ. החששות, הספקות, הלבטים. אני לא מכירה אשה שלא היתה שם, ממש שם. באונס, בנסיון לאונס או בהטרדה המינית. גם אני.

אולי זה אישי מדי אבל כשנגשתי למשטרה להגיש תלונה, חולה הנפש אמר לי: "אף אחד לא יאמין לשרמוטה(?) כמוך", ועניתי לו בקרירות "לשרמוטה אחת אולי לא, לשרמוטה השניה כבר יאמינו ואז נראה אותך מסתתר מאחורי החזות "המכובדת" שלך".

לצערי, לעולם אין מאה אחוזי וודאות לגבי טיב האדם מולך. המפלצת בדרך כלל לא נראית לעין בלתי מזוינת ולא משנה מה תעשי כדי לגונן על עצמך ולפיכך, יש בידנו את הכוח והיכולת לשנות את סדרי העולם המעוות של כל אותם גברים שמרשים לעצמם לא להקשיב ולהפנים את המלה לא.
זרה מוכרת
זרה מוכרת • 13 במרץ 2004
לוליטה,
את צודקת.

הסיבה שפתחנו את הנושא מלכתחילה בפני סאביות, היא שהאיש המדובר מחפש סאביות ולא קשרים אחרים,

אבל
לאחר מחשבה והרצון להגן על כולן,
הנושא פורסם באתר אחר עם כינויו, או כינוייו של האיש לעיני כולם.

מאחר והאתר פה שומר על עצמו מפני תביעות (ובצדק), כל בעל אתר לוקח את האחריות לגבי הפירסומים באתר שלו.

במקרה המדובר, באתר פיפ, בחר בעל האתר לקחת את האחריות על עצמו בהתאם להוכחות שהובאו בפניו, ולפרסם את כינוי האיש.

מעבר לכך,
אני חייבת לציין,
שלא מדובר באנס
ולא מדובר במקרה אונס
כי אם במקרה של מעשים שלא בהסכמה, או כפייה של אדם על אדם אחר. (בפני החוק יש הבדל מאוד גדול במקרים האלה).

אליאס - אהבתי את תשובתך.
כמה נכון.

תודה על השיתוף

זרונת