סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פיקניק קשירות - 24.6.2016

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 8 שנים • 12 ביוני 2016

פיקניק קשירות - 24.6.2016

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 ביוני 2016
ביום שישי ה-24 ביוני אני רוצה לערוך לראשונה בישראל Bondage Picnic שהוא חלק מסדרה של Bondage picnic around the world המתואמים על ידי Mage, יוזם הרעיון.

אני עוקב אחר התפתחות הפיקניק הזה מאז ש-Mage יזם אותו וחשבתי שהגיע הזמן לשים את ישראל על המפה. התאריך הרשמי של הפיקניק העולמי הוא יום ראשון ה-26.6, אבל מאחר ואצלנו זה יום עבודה התכתבתי עם Mage וקיבלתי את ברכתו לערוך את הפיקניק לפני כניסת השבת.

אני מאמין שמצאתי מקום לפיקניק, אתר נטוש באזור ירושלים שמאפשר מעט יותר פרטיות מאשר פארק ציבורי, ולאור מזג האויר לקיים אותו בין השעות 16:00 ל-19:00. אני מודע לכך שקשה להבטיח פרטיות וביטחון מלאים באתר פתוח, עם זאת אני מאמין שאם מתנהלים בצנעה ובשקט נוכל לקשור ולהיקשר בתנאים מעט טובים יותר מאשר בפארק ציבורי. אני מבין שזה מתאים למי שמעט  יותר הרפתקנים/ות בנשמתם/ן, אבל בכל זאת מדגדג לי הפיקניק הזה ולהתחיל מסורת חדשה בישראל.

כדי להשתתף בפיקניק כתבו לי בבקשה לכתובת הדוא"ל שלי Dan.Kapdan@gmail.com עד לתאריך 21.6.

כמה פרטים לגבי ארגון המפגש:
מאחר וזה אתר נטוש, על המשתתפות/ים להביא איתם מזון והרבה מים (אפשר גם שתיה קלה) ולאסוף איתם את השאריות בסיום הפיקניק.
כדי לקשור בנחת בשטח מומלץ להביא שמיכת פיקניק כדי לחצוץ בין המבחר שקיים במקום של משטחי בטון ומישורי חצץ לבין העור של הקושרות/ים והנקשרים/ות.
אני חושב לארגן צלמים/ות מבין המשתתפים עבור מי שירצו תמונות למזכרת מהפיקניק, מבלי לסכן את הפרטיות של משתתפות/ים אחרים. לא ניתן לצלם בטלפונים סלולרים במהלך הפיקניק.
כדי להגביר את סיכויי ההצלחה ולמען הבטיחות, לא אעלה כאן מידע מדויק לגבי המיקום, ואני מבקש גם לא להעלות ספקולציות לגביו. הסיבה היא לגמרי עניין של
בטיחות מידע, ולהקטין את הסיכויים שהמידע יזלוג החוצה.
מידע על מיקום הפיקניק והוראות הגעה יישלחו למשתתפים/ות לפני הפיקניק. כדי לשמור על בטיחותכם, אין להעביר פרטים על מיקום הפיקניק לאנשים אחרים לפני, תוך כדי ואחרי האירוע. ההזמנות הן אישיות. אם יש לכם חברות/ים שרוצים להשתתף - העבירו להם את כתובת הדוא"ל שלי כדי להירשם.
יכולים להציע מקומות ברכב שלכם או מעוניינים בטרמפ לפיקניק? אשמח אם תוכלו לשרשר בקשות והצעות תחבורה להודעה זו...

התגובה האהובה בשרשור
לפני 8 שנים • 20 ביוני 2016
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 ביוני 2016
מפת הגעה והוראות נשלחו לכל מי שנרשמו עד כה אצלי בתיבת הדוא"ל.
אם לא קיבלתם, אנא כיתבו לי בחזרה...

לפני 8 שנים • 24 ביוני 2016
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 24 ביוני 2016
תודה רבה לכל מי שטרחו, נרשמו, באו, התנדבו, הציעו טרמפים, הביאו כיבוד ושתיה, קשרו, נקשרו, שוחחו ונהנו מאחה"צ וערב של אויר טוב, חבלים וחברה טובה!
וגם לכל מי שניסו, התאמצו, רצו אך הפעם לא הצליחו להגיע...

היה כיף.

נתראה בפעם הבאה!