mummra(שולט) |
לפני 8 שנים •
27 באוג׳ 2016
הגבול הדק בין אהבה לגעגוע
לפני 8 שנים •
27 באוג׳ 2016
mummra(שולט) • 27 באוג׳ 2016
איך הייתם מגדירים געגוע לנשלטת שהלכה ממך (עזבה את הארץ)
זו לא אהבה פר אקסלנס, זו אהבה עם נוגדנים, כאלו שהזרקת לעצמך עוד מההתחלה. זה הרבה געגועים, לתגובות הקטנות, לעוויתות הכאב, ולמחוות האין סופיות. מדי פעם אתה בודק שהכל בסדר שם, שהחבר הונילי עושה לה טוב ושאין לה משברים מהותיים. זה לא מנקר בך, כי תהיה לך נשלטת חדשה אם תרצה בכך שאיתה תגיע הכי למעלה שתחפוץ. ועדיין זה געגוע, זו לא אהבה (?) |
|
Mazikeen_(נשלטת){Z} |
לפני 8 שנים •
27 באוג׳ 2016
לפני 8 שנים •
27 באוג׳ 2016
Mazikeen_(נשלטת){Z} • 27 באוג׳ 2016
בערך מה שאני חווה כרגע, עם אדון שנמצא בחו"ל. מדי פעם שולח הודעות לראות שאני בחיים, אבל רוב הזמן אני מחזיקה את עצמי בשיניים. הגבול דק מאוד. ואני חושבת שבסדר לקרוא לזה אהבה. (: לאהבה פנים רבות.
|
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 8 שנים •
28 באוג׳ 2016
לפני 8 שנים •
28 באוג׳ 2016
פסיכו לוג(שולט) • 28 באוג׳ 2016
אהבה מוגדרת ע"י אנשים שונים באופנים שונים. מה שאני מגדיר אהבה רחוק ממה שאחרים מגדירים אותו כך.
אבל בשביל מה צריך הגדרות? הן סתם מפריעות להתרכז במה שתאכלס יש לך בידיים (או בחו"ל). לדעתי נסה להנות מהתחושות והזכרונות כפי שהם. אין צורך לתת לזה כותרות. |
|
King of Hearts |
לפני 8 שנים •
28 באוג׳ 2016
לפני 8 שנים •
28 באוג׳ 2016
King of Hearts • 28 באוג׳ 2016
מי שמפחד לאהוב,
ישלם בגעגוע. |
|
חשופית שתוקה(נשלטת) |
לפני 8 שנים •
29 באוג׳ 2016
לפני 8 שנים •
29 באוג׳ 2016
חשופית שתוקה(נשלטת) • 29 באוג׳ 2016
לגמרי אהבה.
לפי דעתי גם חזקה יותר מאהבה שמתפתחת בקשר ונילי. וזאת בגלל המהות. לא תמיד במערכת ונילית יש נתינה של נשמה. לא תמיד יש התמסרות. אלא תחושות עוצמתיות וחוסר שלהן מותיר בור שחור לא קטן לחלוטין אהבה. אהבה בדס"מית טהורה |
|
Cafe(שולט) |
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
Cafe(שולט) • 5 בדצמ׳ 2016
אין לי שמץ של מושג.
אני תמיד מתאהב בנשלטות שלי. |
|
lieca |
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
lieca • 5 בדצמ׳ 2016
געגוע או אהבה.. שאלה מעניינת.
עם השנים ושיחות עומק עם גברים, הבנתי שלא כולם חווים רגשות באותו האופן ולא כולם מגדירים אותם אותו הדבר. יש אנשים שהמושג "געגוע" לא ברור להם... ואילו אחרים למשל.. יזהרו מאוד עם המילה "אהבה" כוון שבעיניהם היא מחייבת. שמעתי כל מיני דברים. בעיני אהבה היא היכולת לשים את טובתו של האחר לנגד עיניך ולפעמים לשים אותה עוד לפני טובתך שלך. אהבה אינה הקנאה המטורפת וההשתוללות ההורמונלית שאנשים חווים. זה משהו אחר. חושבת על שאלתך. לשם מה בעצם זה משנה אם זה געגוע או אהבה? השאלה היא האם טוב לך עם המצב כמות שהוא או היית רוצה לשנות אותו. אני חושבת שהרבה אנשים קצת מבולבלים כשזה נוגע לרגשות. איש לא יוכל להגיד לך מה אתה מרגיש.. גם איש לא יוכל ליעץ לך מה לעשות. אולי אתה צריך להקשיב לקולך הפנימי. הגדרות לא באמת משנות דבר. |
|