בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הודעה למשני הניק הסדרתיים

Purple Phoenix​(נשלטת){Loki the t}
לפני 8 שנים • 23 באוק׳ 2016
זה לא תמיד הסיבה שמשנים.
בתור מישהי ש"משנה ניקים סדרתית" - זה פשוט תלוי באיזו תקופה אני נמצאת ולמה אני הכי מתחברת.
אני מניחה שהניק שהייתי איתו הכי הרבה זמן היה purple phoenix, אבל נכון להיום, הניק הנוכחי הרבה יותר מייצג אותי.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 23 באוק׳ 2016
בואי נגיד אני מקווה שאת לא פונה שוב לשולטים שסירבו לך בעבר...
לזה התכוונתי.
למזלי יש לי מנוי זהב, אבל היו תקופות שלא היו, ואז זה כמעט בלתי אפשרי לעלות על משני ניקים סדרתיים שהתחילו איתי לפני חודשיים וסירבתי ואז מנסים את מזלם שוב (יש כאלה שעושים את זה כל כמה זמן גם בלי לשנות ניק).
AnabolicDiabolic
AnabolicDiabolic • 23 באוק׳ 2016
ומה הבעיה עם זה שאנשים מנסים? אף אחד הרי לא ממש זוכר מה הכינוי וגם אם כן מה הבעיה להתעלם? או שרצית להראות כמה את מבוקשת?! 
מיתוסית​(שולטת)
לא. הבעיה שלי היא שאם מסרבים למישהו, שלא ינסה שוב.
זה מעצבן ונותן תחושת זלזול.
בדיוק כמו כאלה שלא טורחים לקרוא את הפרופיל שלי ואת הגבולות שלי ושולחים הודעה גם אם הם ממש לא עונים על הגבולות ואפילו רחוקים מכך מאוד.
כששולחים לך הודעה בשיטת שלח לחמך ותראה אם יתפוס, זו תחושת זילות שלדעתי צריכה להפסק.
בשל גברים שמתנהגים בצורה כזו, הם הורסים לא רק לעצמם, אלא גם לאחרים שכבר נתקלים באישה עצבנית, מתוסכלת ויגעה.
Prism​(אחר)
Prism​(אחר) • 23 באוק׳ 2016
נכון מיתו מעצבן, אבל זה את ממילא יכולה להקיש ולאמר על כל אתר הכרויות ברשת ..ובטח לא רק בישראל ,
לא כזה מי ישמע "אופייני" רק לפה. וזה חל על שני המינים obviously 
מיתוסית​(שולטת)
אתה צודק. אבל פה זה ברמות הרבה יותר גבוהות ומרגיש כאילו הגברים פה יותר נואשים ופחות קוראים.
מילא בקיופיד פונים אליי בגלל התמונות שלי ואני יכולה להחליט אם כן או לא לפי זה גם אם הפרופיל ריק (אם כי אני פוסלת אותם אם הוא ריק), פה אין להם כלום בדכ, והם גם לא משקיעים בפרופיל, גם לא בהודעה וגם מציקים
Prism​(אחר)
Prism​(אחר) • 23 באוק׳ 2016
מסכים לחלוטין
אבל את בטח כבר יודעת ש:
1.״ זו תחושת זילות שלדעתי צריכה להפסק״ = לא יקרה ,
רק  כשמנהל האתר ירצה לעשות סדר בבלגן, don't hold your breath.
2.נחמה פורתא, ״תתפארי״ ב blocking list שלך, יום יבוא וזה יהיה שווה,לא מעט icon_wink.gif
Purple Phoenix​(נשלטת){Loki the t}
אה לא מיתוסית icon_smile.gif
זה לא הכיוון שלי
* יתכן ויצא מצב שפניתי למישהו פעם שנייה בלי שאני זוכרת (בעיקר כי אין לי מנוי זהב אז אני לא רואה היסטוריית שיחות) אבל את זה אני עלולה לעשות עם אותו ניק.
בקיצור - אני לא משנה ניקים במטרה של להתחיל עם אנשים שסרבו לי (נשמע לי מטופש למדי, למה שאני ארצה לנסות שוב עם מישהו שלא מעוניין?)