לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקאט וביזאר

חמוד וצייתן
לפני 7 שנים • 20 בנוב׳ 2016

סקאט וביזאר

חמוד וצייתן • 20 בנוב׳ 2016
יש לי שאלה מעניינת, אני נמשך לביזאר ובעיקר סקאט
ואני שם לב שהרוב נגעלים מי זה, ואפילו לא מתייחסים לזה כאקט שליטה ולא מייחסים לזה חשיבות בעולם הסאדו..
אני יודע שזה מגעיל אבל השאלה האם זה קשור לעולם השליטה? יש כאלה שאמרו לי שאפילו מי שנהנה לאכול את זה וכו', יש לו בעיה נפשית ...
אני פשוט נמשך בעיקר לזה, להיות אסלה... ואני מבין שאני נהנה להיות מושפל ושזה מזוכיסטיות כנראה...
מה אתם אומרים על זה?
Strap Attack​(אחר)
לפני 7 שנים • 21 בנוב׳ 2016
Strap Attack​(אחר) • 21 בנוב׳ 2016
קודם כל מה זה מגעיל? 
אתה נשען על נורמות ומוסכמות חברתיות חבר. תשאל בן אדם וונילי ממוצע מה הוא חושב על לקבל בתחת מבחורה עם strapon ואני מבטיח לך שהוא יענה "איכס גועל נפש מה אני הומו?!?" כנ"ל לגבי רימינג או כל אקט כזה או אחר שלא יושב עם מה שמקובל.
אני יוצא מנקודת הנחה שעל הזין שלי כולם, אני לא אשתף מה אני אוהב כדי להמנע מהוויכוח והדיון המיותר עם אנשים חסרי דעה, ובגלל זה אני נמצא כאן.
בעיה נפשית? אישית אני חושב שלא, כל בן אדם הוא שונה וזה בא לידי ביטוי במראה אישיות סטיות פטישים והרשימה עוד ארוכה. מה שאומר שלכל אחד יש בעיה נפשית. להעשרת הידע הכללי; בארה"ב לפני פחות מ 80 שנה חשבו שלה"טבים הם בעלי 'בעיות נפשיות' והיו 'מטפלים' בהם על ידי זרמים חשמלים.
אגב, עצם זה שאתה מקבל את הדעות של אחרים ומסכים איתם שזה שזה מגעיל זו בעיה.

מספיק פילוסופיה ובחזרה לנושא שלך - האם יש קשר בין ביזאר לבי.די.אס.אמ? כן. 
בי די אס אמ זה לא סטייה זה עניין פסיכולוגי, שבא לידי ביטוי הרבה באלמנטים מיניים אבל לא רק. יש שמתחברים להשפלה יש שמתחברים לאלימות. אני חושב שיש משהו מאוד משפיל בביזאר ולכן לגיטימי לשייך זאת לבידיאסאמ.
לאכול את זה וכו'? לגיטימי... כי עתה צריך לצאת מנקודת הנחה שאין דבר כזה -לא לגיטימי-. הרי מה זה גבולות בעצם? זה עד כמה אתה מוכן לקבל את מה שהחברה מכתיבה.. אם לאכול את זה מספק לך איזה חלקיק במוח וטוב לך עם זה אז לך על זה, למה לא? אם אתה נגעל אז אל. חד וחלק.

התגובה הזאת מנוסחת לפי נקודת המבט שלי. אני מאמין שיש שיחלקו איתי ושיהיה להם לבריאות, שוב זה מה שאני חושב.
חמוד וצייתן
חמוד וצייתן • 21 בנוב׳ 2016
אני לא בדיוק מתסכל מה אחרים יגידו , אני פשוט רואה מה אחרים אוהבים
זאת אומרת, כ90% מהמלכות כאן מציינות בגבולות ביזאר
אני יכול להבין למה, אני רק מתוסכל מי זה כיאילו..
זה עד כדי כך גרוע? בהרגשה שלי שפתאום הן רואות את זה בצורה חולנית גם..
זה מזוכיסטיות נכון?
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 21 בנוב׳ 2016
כי כמו שאתה לא חייב להתאים ל"נורמה" ככה גם אף אחת לא חייבת להתאים למה שאתה נמשך אליו.
זאת בחירה שלך לקחת למקום אישי את זה שמישהי, או אפילו קבוצה של נשים, בסה"כ כתבו בגבולות שביזאר זה גבול עבורן. אף אחת פה לא עושה לך "דווקא" וזה לא שמישהי באה אלייך משום מקום ומבלי שעשית כלום המילים הראשונות שיצאו לה מהפה כלפייך היו "איזה מגעיל אתה".
אף אחת לא צריכה להתגמש על הגבולות שלה כמו שאתה לא צריך להתגמש על שלך.

אגב, זה שאתה נמשך למשהו, לא בהכרח אומר שצריך להגשים אותו במציאות. זה מאוד טוב ויפה לקבל הכל באופן ליברלי ולהגיד "שכל אחד יעשה מה שבא לו", אבל יש סיכון בריאותי ענק בלהתעסק עם צואה, במיוחד באכול את זה. זאת כבר לא פרשנות חברתית אלא עובדה בריאותית.
תזכור שאחד העקרונות בבדס"מ זה שלא עושים משהו שיכול לפגוע.
    התגובה האהובה בשרשור
שמעון רביזדה​(אחר)
לפני 7 שנים • 22 בנוב׳ 2016
שמעון רביזדה​(אחר) • 22 בנוב׳ 2016
ניסית את זה בפועל?
יכול להיות שזה מחרמן רק ברמת הפנטזיה וכשתתנסה בזה במציאות זה יהיה אחרת לגמרי ואז ירד לך מזה..
בלנדר
בלנדר • 22 בנוב׳ 2016
קיבלת מStrap אחלה תגובה שבעולם ובכל זאת אתה שואל אתנו 'זה כל כך גרוע?'
אז כן, זה מאוד גרוע ולא לגיטימי ומה שאתה רוצה לומר על זה כבר בטח אמרו על זה...

בין אם מדובר בצד השולט או הנשלט.
אם זה עושה למישהו טוב הוא הולך על זה ולא משנה כמה לגיטימי זה או לא.
(או שהוא כמובן לא הולך על זה... Arch אמרה יפה שלא כל דחף חייבים לממש...)
אגב גם יש אנשים שעושה להם את זה ילדים, אז הם פדופילים שלפעמים נתפסים ולפעמים לא...
זה שפדופיליה היא אי לגיטימית זה קובע משהו ?? כלום.

האם זו מזוכיסטיות ? נדמה לי שאני לא רואה אף הסבר אחר לאקט שכזה... ככה שלדעתי זה בהחלט כן..
אולי אפילו הקצנה מסוימת של 'הערצה נשית' בפרט..
יש כלו שמחפשות בדיוק הערצה מסוג שכזה אז למה התהייה ??
חמוד וצייתן
חמוד וצייתן • 22 בנוב׳ 2016
פשוט בחו''ל זה נפוץ, ובישראל אני רואה שהרוב נגעלות ואני לא מבין למה, אני לא ניסתי את זה בפועל אבל עם הפנטזיה רוצה את זה ייתכן שאני כן יימשך לזה, למרות שזה מגעיל, הבעיה שלמצוא מישהי לאקט כזה, זה קשה עד בלתי אפשרי, לכן במחשבתי שזה משהו לא טוב, גם מבחינה נפשית וגם בכלל.
Prism​(אחר)
Prism​(אחר) • 22 בנוב׳ 2016
יש סיבה שאתה מקובע רק על נשים למישוש הפנטזיה הזאת?
יש עוד אופציות,
בלנדר
בלנדר • 22 בנוב׳ 2016
מי שמחפש ויש לו סובלנות וקצת מזל, מוצא. .