שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שליטה זה הרבה מעבר לסקס, לא?

Tutti
לפני 7 שנים • 4 בדצמ׳ 2016

שליטה זה הרבה מעבר לסקס, לא?

Tutti • 4 בדצמ׳ 2016
אני לא מבינה.כל השולטות? מחפשות חיים קלים?אני לא יכולה להיות יס מנית מההתחלה גם לו רציתי.אני צריכה שינסכו בי בטחון שיביאו אותי לקצה.שיוציאו ממני את כל מה שיש ויש כל כך הרבה.לרוב אני מתביישת בפנטזיות שלי עצמי. אני צריכה שיגידו לי שזה בסדר.שאני לא כזאת שרוטה.או שכן וזה לא כזה נורא.אני לא יכולה מההתחלה להיות כנועה, צייתנית. אני לא בנויה בצורה כזאת. איך אתן מצפות שמההתחלה אגיד אמן לכל דבר אם אינני מכירה אתכן?ואם אתן מרגישות קצת פייט אז זה גדול עליכן? מעניין אותי אם קיימות שולטות שמחפשות להעביר נשלטת תהליך. שלא קופצות ישר למיטה/ רצפה וואט אבר. הרי מרגע ההתמסרות האמיתית, הרגשית. כמעט הכל בא בחשבון, למעט הגבולות שנקבעים מראש.אז אם אתן מחפשות רובוט, פשוט תכתבו מחפשות רובוט. בלי רגשות. בלי כמיהות. בלי פנטזיות. הרי שליטה זה הרבה מעבר לסקס? לא?
    התגובה האהובה בשרשור
מלכת הלבבות XXX​(שולטת)
צודקת לחלוטין . ביחסי שליטה כמובן חייבת להיות הדדיות גם אם זה נראה לכאורה שלשולט/ת אמורים להיות חיים קלים והיא רק צריכה לצוות זה בכלל לא כך. (אולי רק בפנטזיות או סיפורים)
סוג כזה של יחסים בו אין עבודה מצד השולטת טוב אולי לסשן קצר או חד פעמי. שולט או שולטת אמיתית נדרשים לעבודה מאד זהירה ומלאת אחריות כלפי הנשלט/ת.
ביחסי שליטה כמו בכל מערכת יחסים יש תהליך ובעיקר אצל נשים נשלטות אין באמת ירידה על ארבע סתם כדי לספק צורך מיני.
התמסרות אינה קורית ברגע והשולט/ת אמור/ה לזכות בהתמסרות הזאת מצד הנשלט/ת.
slave for ever​(נשלט)
slave for ever​(נשלט) • 4 בדצמ׳ 2016
חשבתי שזה רק אצל גברים עובד ככה, כי לא זכור לי עוד נשלטת שהתלוננה על זה מצד שולטות.

מסתבר שגם בזה יש שיוויון
-fantasy-​(מתחלפת)
-fantasy-​(מתחלפת) • 4 בדצמ׳ 2016
שליטה זה הרבה מעבר לסקס,  המון. . 
בסרט ש(גם) אני חייה בו חחח
קשה אם אפשרי בכלל למצוא את זה
בהצלחה 
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 4 בדצמ׳ 2016
מקווה שאת מדברת על שולטות שהכרת באמת, ולא על התכתבויות כאן עם המפגרים שמתחזים לשולטות, שאז התלונה שלך די ברורה.
Tutti
Tutti • 4 בדצמ׳ 2016
פסיכולוג בספה, מדוע נראה לך שאדבר על דלי אישים שמתחזים לשולטות? אלה אפילו לא שווים התייחסות.
לא אוהבת את נימת הטון שלך. לימים מסתבר שלא הכרתי שולטות באמת, אבל רק לימים.
Tutti
Tutti • 4 בדצמ׳ 2016
המלכה אורית כתב/ה:
צודקת לחלוטין . ביחסי שליטה כמובן חייבת להיות הדדיות גם אם זה נראה לכאורה שלשולט/ת אמורים להיות חיים קלים והיא רק צריכה לצוות זה בכלל לא כך. (אולי רק בפנטזיות או סיפורים)
סוג כזה של יחסים בו אין עבודה מצד השולטת טוב אולי לסשן קצר או חד פעמי. שולט או שולטת אמיתית נדרשים לעבודה מאד זהירה ומלאת אחריות כלפי הנשלט/ת.
ביחסי שליטה כמו בכל מערכת יחסים יש תהליך ובעיקר אצל נשים נשלטות אין באמת ירידה על ארבע סתם כדי לספק צורך מיני.
התמסרות אינה קורית ברגע והשולט/ת אמור/ה לזכות בהתמסרות הזאת מצד הנשלט/ת.
תודה שהגבת. כבר חשבתי שאולי אני זו שלא בסדר(:
חן חן 
Tutti
Tutti • 4 בדצמ׳ 2016
slave for ever כתב/ה:
חשבתי שזה רק אצל גברים עובד ככה, כי לא זכור לי עוד נשלטת שהתלוננה על זה מצד שולטות.

מסתבר שגם בזה יש שיוויון
כמו בכל נושא, מסתבר שבכל צד יש גם מזה וגם מזה. ולצערי אינני מכירה את השיוויון עליו אתה מדבר על אף שאני מייחלת לו.
זה כבר נושא אחר(: ולא קשור לתסכול שלי.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 4 בדצמ׳ 2016
חלילה תותי, אני רואה עכשיו את הטון הכועס שיצא לי אך הוא ממש לא ביקורתי כלפייך אלא כלפיהם. נדלקתי כי ממש לא מזמן עליתי על אדיוט שניסה לעבוד על מכרה שלי.
עם הפוסט שלך אני יכול רק להזדהות, כאחד שנמשך דווקא לאלו עם פנטזיות שקשה אפילו להן להכיל.
טיפ שאני יכול לתת? לתת דגש לרגישות ומצפוניות של שולטת, כמו שאני מציע בהיכרות עם גבר. אל תתני מעצמך לפני שהוכיחו את עצמן כבנות אדם. רואים שאת לא מסוג הנשלטות שהצורך שלהן הוא התעלמות מצרכיהן.
לא שמישהי לא רגישה לא יכולה להיות שולטת טובה, פשוט יש הרבה יותר סיכוי שגם יראו אותך ואת צרכייך. 
Brave girl
Brave girl • 4 בדצמ׳ 2016
סקס ובדסמ אצלי הולכים ביחד לגמרי
אני לא מאזוכיסטית
לא נהנת שסתם מרביצים לי או דופקים לי סטירה.

אבל כן...
זה בכלל לא קשור לבדסמ
זה קשור לקשר בכלל
קשר חייב להיות בשביל שיקבל עומק ועניין
גם להיות משולב בההרות שיחות בילויים
רגש וכו...

זה בכלל לא קשור לבדסמ

זה כל קשר שהוא